cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

günaydın kızlar dün gece açlıktan uyuyamadım sabaha kadar karnım guruldadı ama bordoruja söz verdiğim için yemedim neyse ki şimdi kahvaltımı yaptım da daha iyi hissediyorum kendimi.:)
Kahvaltı menüm:
1 bardak su
1 kase meyveli nestle nesfit, yarım yağlı süt ile yedim.

Kizlarr benim kac almam gerek bi baksanizz 162 filan tam bilmiyorum kilomda 79 yasimda 22 ve hergün spor yapcam

Canım senide az spor katagorisinde işaretledim. Haftada 3 gün spor yaparsan eğer günlük alman gereken kalori miktarı 2202
Haftada 1 kilo vermek için alman gereken günlük kalori mktarıda :1102 canım.

Sen ne güzel yememişsin canım,benim kan şekerim düştü herhalde,başım döndü fır fır,1 tane jelibon yedim

Canım sporu az olarak değil hiç olarak işaretleseydin keşke,resmen masa başı kategorisindeyim ben.Tek yaptığım şey (spor sayılırsa o da) bir yere otobüsle gidemiyorsam yürümek :18:

Bordo ruj canım bi jelibondan bir şey olmaz :))) sağlığın daha önemli sakın unutma :) Bende öğle yediklerimi yazayım

öğle menüm :

1 kase yoğurt
2 bardak su

1 saat tempolu yürüdüm.
(kızlar yemekten önce yürüyüşe çıkayım dedm çünkü çok hızlı yürüdüğüm için yemek sonrası midem rahatsız oluyor, bir de yemekten sonra hazır aç değilken ders çalışayım diye program yaptım kendime :)

Yürüyüş sonrasında

1 bardak su
1 kase şehriye çorbası (ama üzerine azıcık kaşar rendeledim

NOT: neden sürekli 2 gündür şehriye çorbası yiyorsun derseniz öğrenci evindeyim ve çorbam nihayet bu gün bitti

Evetttt benimm sevgili arkadaslarimm
bugünden itibaren tekrardan kendimden emin bir sekilde tekrardan basladimmm ve artik bozmicam olurda canim bisey isterse ucundan tadina bakicam hepsini yiyip bitirmicemmm aksam yemegini saat 7de bitircemm 30dk mutlaka hergün hizli tempoda yüriyecemm 2litre suyumu da icecemm insallah bukez basarabilirimmm cünkü artikk zayif biri olmakk cook istiyorummm

Bugünkü menümm
sabah:sekersiz kahvee

öglen:1dilim ekmek
sebzeli ton baligi

aksam:tavuk haslama
salata

Nasill sizcee kizlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…