cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

Bugünkü menümm
sabah:sekersiz kahvee

öglen:1dilim ekmek
sebzeli ton baligi

aksam:tavuk haslama
salata

Nasill sizcee kizlarrrr
Süpersin canım çok güzel bir menü ve akşam ola ki krizin tutarsa en geç saat 21.00 da bir meyve ye ve bitir günü. Çok güzel gidiyorsun sakın bozma

Kızlar akşam 5 buçukta 2 kase nestle nesfit yedim. sonra da 8 gibi 1kupa nescafe ve 2 avuc leblebi yedim. Şimdi bir kupa daha nescafe içiyorum. artık ağzıma hiçbir sey koymam :))

Bugünkü menümm
sabah:sekersiz kahvee

öglen:1dilim ekmek
sebzeli ton baligi

aksam:tavuk haslama
salata

Nasill sizcee kizlarrrr

Canım sabah hariç diğer öğünlerin iyi.Sabah altın,öğlen gümüş,akşam bakırdır bunu unutma.Sabah kahvaltını iyi yapmalısın,yoksa vücudun yorgun düşer ve çabuk hastalanırsın

Bugün yediklerim :

SABAH :

Hiçbir şey yemedim,öğlene dek yine karın ağrısından yataktan çıkmadım çünkü.

ÖĞLEN :

1 yumurtadan oluşan yumurta salatası( bol soğanlı,maydonozlu)
1 dilim sayılmayacak kadar glutensiz ekmek
1 adet orta boy patates
1 çorba kaşığı lor peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı biber salçası

AKŞAM :

1 porsiyon hamsi buğulama
1 kase salata
1 bardak kola :18:

Şimdi karnım yine aç,yersem meyve ya da yoğurt yerim artık.

Kızlar akşam 5 buçukta 2 kase nestle nesfit yedim. sonra da 8 gibi 1kupa nescafe ve 2 avuc leblebi yedim. Şimdi bir kupa daha nescafe içiyorum. artık ağzıma hiçbir sey koymam :))

Tatlım bana kalırsa şu nescafeyi at diyetinden.Ha yok yapamam diyorsan 1 bardak iç her gün

Senin menünde gayett iyiii canimm

Canım 1 kase yoğurt diye girdim mutfağa 1 kase yoğurdun üstüne yarım domatesi,1 sivri biberi küçük küçük doğradım,tuz pul biber ve kuru nane ilave ettim,karıştırdım.

Öyle lezzetli ve doyurucu oldu ki,hem kilo da yapmaz o kadar.

Sen de deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…