- 26 Şubat 2012
- 1.418
- 120
- 363
bende yılbaşına yalnız girenlerdenim canım. Bu gecenin şerefine bende aşığı olduğum kahve ve 2 parça bitter çikolatayı mideme indirmeyi düşünüyorum. Emin ol 10 gün önce olsa bnde şimdi odayı bi sürü abur cuburlu doldurmuştum ama şimdide mutluyum. Bir amacım var ve o amaç için çabalıyorum, bu kendimi güçlü ve hala yaşıyor hissettiriyor
Öyle zaten canım, ben hiç bir içeceğime şeker atmıyorum. Küçüklükten beri öyle alışmışımm
Walla cookk iyii gidiyorsunnn
MUTLUUU YILLARRRRRRR :)
bende yılbaşına yalnız girenlerdenim canım. Bu gecenin şerefine bende aşığı olduğum kahve ve 2 parça bitter çikolatayı mideme indirmeyi düşünüyorum. Emin ol 10 gün önce olsa bnde şimdi odayı bi sürü abur cuburlu doldurmuştum ama şimdide mutluyum. Bir amacım var ve o amaç için çabalıyorum, bu kendimi güçlü ve hala yaşıyor hissettiriyor
Üzülme canım yaa bunlar yerine 1 paket cipsi ve koca bir bardak kolayıda götürebilirdin en azından kalorileri az ama o su böreğini hiç beğenmedim ordakeşke az daha sabredip kahvaltıda yeseydinn
Eve tavuk aldınız herhalde bu ne yumurta bolluğu yahuBugün yediklerimm
sabahh
Sekersiz kahvee
öglenn
1dilim peynirr
5dilim sucuk
3tane yumurtaa
aksam
sebzeli ton baligii
gecede coook acikirsamm
2tane yumurtaa yada sebzeli ton baligi
yicemmm
1litrede suu
nasilll kizlarrr
Eve tavuk aldınız herhalde bu ne yumurta bolluğu yahuCanım 3 yumurta sencede çok olmamış mı? Ki bide sucukla yemişsin. Kahvaltıda hiç bir şey yemiyorsun öğlense dolduruyorsun akşamda adam akıllı yemediğin için gece acıkıyorsun vala diğer arkadaşları bilmem ama ben hiç beğenmedim menünü canım biraz daha dikkat etmelisin bence
Karbonhidrat diyetinde vücut gelen proteine alıştığı için nasıl olsa protein geliyor diyomuş ve direk gelen proteini yakıyormuş, yağa hiç dokunmuyormuş diye okumuştum bir yerde:44:
kızlar bence yeni yılda hepimiz neden kilo vermemiz gerektiğini tekrardan bi düşünelim ve olmak istediğimiz bedeni kafamızda tekrardan canlandıralım yada zayıf olduğumuz fotolarımızı ortaya çıkartalım onlara tekrar takrar bakalım.artık tam gaz aranızdayım bu kilolar gidecek.o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?