cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

Çok haklısın canım,irademe sahip oldukça kendime güvenim artıyor ve yaşadığımı daha çok hissediyorum

Madem çikolata yiyeceksin kahveni bari şekersiz iç tatlım

Öyle zaten canım, ben hiç bir içeceğime şeker atmıyorum. Küçüklükten beri öyle alışmışımm

Evet saolsun annecim küçüklüğümden beri çayı şekersiz vermiş bana, öyle alışmışım. Sütüme bile şeker atmazmış. 2 kaşık pekmez katarmış nesquik die içirirmiş

Evet abur cubura hayırrrr sağlıklı besinlere evett :))) kızlar çok teşekkür ederim destek olduğunuz için hepinize sağlıklı mutlu yıllar diliyorum öpüyorum..

Kizlarrr coook mutluyummm yaaa karbonhidrat diyetinde gecede yemek yiyebiliyormusuzz ama 50 puani gecmemek sartiylaa yanii 0puan olan seyleri doyana kadarda yesek kilo yapmiyormusss :):)
Tammm benlik yaaaaaa:):):):)

Kızlar bu gece yediklerim

2 kase yoğurt çorbası
1,5 portakal
1 havuç
1 avuç antep fıstığı
1 dilim su böreği
20ye yakın kestane

Üzülme canım yaa bunlar yerine 1 paket cipsi ve koca bir bardak kolayıda götürebilirdin en azından kalorileri az ama o su böreğini hiç beğenmedim orda keşke az daha sabredip kahvaltıda yeseydinn

Kızlar dün geceyi atlattığımıza göre diyetlerimize devam edebiliriz :)

Sabah menüm:

bir kase nestle nesfiti yarım yağlı süt ile birlikte tükettm

Üzülme canım yaa bunlar yerine 1 paket cipsi ve koca bir bardak kolayıda götürebilirdin en azından kalorileri az ama o su böreğini hiç beğenmedim orda keşke az daha sabredip kahvaltıda yeseydinn

En çok pişman olduklarım da su böreğiyle antep fıstığı zaten

Neyse ben yine eskisi gibi sıkı bir şekilde devam ediyorum diyetime,bu sabah yediklerim :

1 dilim glutensiz ekmek
2 çorba kaşığı patlıcan salatası
2 çorba kaşığı lor peynir
3 zeytin
1 adet kayısı reçeli

Bugün yediklerimm
sabahh
Sekersiz kahvee

öglenn
1dilim peynirr
5dilim sucuk
3tane yumurtaa

aksam
sebzeli ton baligii

gecede coook acikirsamm
2tane yumurtaa yada sebzeli ton baligi
yicemmm

1litrede suu

nasilll kizlarrr

kızlar uzun zamandır giremiyordum kusura bakmayın.sigarayı bırakmaya çalışıyordum.cumartesinden beri hiç sigara içmedim.eşim biorezonans yönmtemiyle sigara bırakmaya çalışıyor.cumartesi günü doktora gittik ve son sigaramı o gün içtim.çok zorlandım valla ellerim titredi ama bırakıcam.yediklerime de çok dikkat edemiyorum bu hafta açıgı kapatcam.yeni yılda hepimize yeni bir beden diliyorum

kızlar bence yeni yılda hepimiz neden kilo vermemiz gerektiğini tekrardan bi düşünelim ve olmak istediğimiz bedeni kafamızda tekrardan canlandıralım yada zayıf olduğumuz fotolarımızı ortaya çıkartalım onlara tekrar takrar bakalım.artık tam gaz aranızdayım bu kilolar gidecek.o kadar

Bugün yediklerimm
sabahh
Sekersiz kahvee

öglenn
1dilim peynirr
5dilim sucuk
3tane yumurtaa

aksam
sebzeli ton baligii

gecede coook acikirsamm
2tane yumurtaa yada sebzeli ton baligi
yicemmm

1litrede suu

nasilll kizlarrr
Eve tavuk aldınız herhalde bu ne yumurta bolluğu yahu Canım 3 yumurta sencede çok olmamış mı? Ki bide sucukla yemişsin. Kahvaltıda hiç bir şey yemiyorsun öğlense dolduruyorsun akşamda adam akıllı yemediğin için gece acıkıyorsun vala diğer arkadaşları bilmem ama ben hiç beğenmedim menünü canım biraz daha dikkat etmelisin bence

Canim ben karbonhidrat diyeti yapiyorum ya yumurtaa serbestt istedigim kadar yiyebilirimm ton baligida serbest tavuk filan ondan okadar cokk yumurta var :):):):)

Karbonhidrat diyetinde vücut gelen proteine alıştığı için nasıl olsa protein geliyor diyomuş ve direk gelen proteini yakıyormuş, yağa hiç dokunmuyormuş diye okumuştum bir yerde:44:

Karbonhidrat diyetinde vücut gelen proteine alıştığı için nasıl olsa protein geliyor diyomuş ve direk gelen proteini yakıyormuş, yağa hiç dokunmuyormuş diye okumuştum bir yerde:44:

Bilmiyorum ki canim walla
herkes baya kilo veriyorrr
biraz veriyimde sonra baska bir diyet denicem zaten

Evetttt gidecekkkkk bu kilolarrr:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…