cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

Ahhhh canim ya esim diyorr sigarayi birak sana yeni araba alcam diye ama birakamam yaaa hic denemedim ama birakamam benn

cankızzzz canım ben de öğünlerindeki yumurta sayısını fazla buldum,o kadarı da zararlı hem bir süre sonra kaşındırmaya başlar yumurta

Kızlar merhaba ben geldm

yediklerimi yazıyorummmm. :)

Öğle menüm:

2 kase yayla çorbası ekmeksiz.

1 kase yoğurt

(2saat sonra) 1 tabak bulgur pilavı yedim. sonra pişman oldum ve hemen hazırlanıp yürüyüşe çıktım tam bi saat yürüdüm geldm

Şimdi de 2 avuç leblebi ile nescafe içiyorum. gece hiçbir şey yemeyeceğimm :)

Kızlar bugün yaşadığım kötü günlerden biriydi.Ben de yemeğe sardım,pişman mıyım pişmanım,ha yine olsa yine yaparım ama çünkü ihtiyacım vardı buna...

Aha bunlar da yediklerim :

4 dilim su böreği
3 büyük kase yoğurt çorbası
1 porsiyon fırında karnıbahar
1 avuç antep fıstığı
1 portakal
2 rafadan yumurta
1 jelibon

Hala da açım,şimdi de gidip yine bir şeyler yiyeceğim valla

Canim kötü bisey mi olduu
niyee yedin bukadar coook

Canım anlattıkça daha çok üzülüyorum,ama sağlık sorunumla ilgili yani.Zaten gönül işlerine ağlayacak sızlayacak biri değilimdir.

Sağ ol yine de dinlemek istediğin için...

Canim üzme kendinii
bende tamm 16sene boyunca hastaydimm ve bulamadilarr
daha 2aymi ne oldu bulunali bende sinirden yiyip duruyordummm
allahhh coook büyükk o sanada yardim edecekk
Insallahh

Yaaa kizlarrr benim elim ayagim titredi basim döndü cok kötü oldumm
Yaa diyorumkii yarindan itibaren herseyden yicem ama az tabikide
simdi kizlarr benim asil sorunum gece ben en erkenn yatarsam 3de yatiyorumm ne yapabilirimm acikiyorummm lütfennnn yardimcii olunnnnnnnn lütfennnn hep gece yedigim icin kilo aliyorummm

Kızlar bundan 2 hafta önce falan bir mama tükettiğimden bahsetmiştim hatta adını soranlar bile olmuştu. Hiç bir işe yaramadı belkı alma gafletinde bulununacak olanlar cıkar diye yazıyorum.evde koşu bandım var mama falan bahane .benım boyum 165 kilom 60 şuan 5 kg vermem lazım onu da sporla vermeye karar verdim. evde koşu bandım var sabah 40 45 dk 6.5 hızında yürüyorum akşam da 20 dk 5.7 hızında yürüyorum şuan ayrıca bitki çaylarına da başladım ama zayıflama çaylarına değil sağlıklı olanlara ıhlamur adaçayı papatya çayı yeşil çay vs. yeter şu zayıflama ürünlerine döktüğüm para yaaaa

Çölyak hastasıyım canım

canım biorezonans diye bi yöntem var.bu yöntem ile çölyaktan kurtuluyormuşsun.biz eşim sigarayı bıraksın diye gitmiştik orda çölyak hastası vardı.herşeyi denemişler bi çözüm bulamamışlar bu yöntemle 6.seanslarıymış çok memnunmuşlar.bizim tanıdığımızda çölyak hastası onada söyledik.istersen sende bi araştır.

canım bende gece çok acıkıyordum ve kendimi kaybediyordum.ortada bi dukan furyası var.bizde mi dukana başlasak?ben okudum ama anlamadım dukanı

canım allah aşkına senin kilo fazlan mı varda zayıflma ilaçları kullanıyorsun.sen sadece yediklerine dikkat etsen spor yapsan verirsin bu kiloyu.hem bu şekilde verirsen sonra geri alma ihtimalinde az olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…