kızlar uzun zamandır giremiyordum kusura bakmayın.sigarayı bırakmaya çalışıyordum.cumartesinden beri hiç sigara içmedim.eşim biorezonans yönmtemiyle sigara bırakmaya çalışıyor.cumartesi günü doktora gittik ve son sigaramı o gün içtim.çok zorlandım valla ellerim titredi ama bırakıcam.yediklerime de çok dikkat edemiyorum bu hafta açıgı kapatcam.yeni yılda hepimize yeni bir beden diliyorum
cankızzzz canım ben de öğünlerindeki yumurta sayısını fazla buldum,o kadarı da zararlı hem bir süre sonra kaşındırmaya başlar yumurta
Kızlar bugün yaşadığım kötü günlerden biriydi.Ben de yemeğe sardım,pişman mıyım pişmanım,ha yine olsa yine yaparım ama çünkü ihtiyacım vardı buna...
Aha bunlar da yediklerim :
4 dilim su böreği
3 büyük kase yoğurt çorbası
1 porsiyon fırında karnıbahar
1 avuç antep fıstığı
1 portakal
2 rafadan yumurta
1 jelibon
Hala da açım,şimdi de gidip yine bir şeyler yiyeceğim valla
Canim kötü bisey mi olduu
niyee yedin bukadar coook
Canım aslında kötü bir şey olmadı,aslında değişen bir şey de olmadı ama insan ara sıra çok ümitleniyor,ümitleri boşa çıkınca da böyle oluyor işte
Ayyyy kiyamammm sanaaa
anlatmak istersen ben burdayim canim
Canım anlattıkça daha çok üzülüyorum,ama sağlık sorunumla ilgili yani.Zaten gönül işlerine ağlayacak sızlayacak biri değilimdir.
Sağ ol yine de dinlemek istediğin için...
Canim üzme kendinii
bende tamm 16sene boyunca hastaydimm ve bulamadilarr
daha 2aymi ne oldu bulunali bende sinirden yiyip duruyordummm
allahhh coook büyükk o sanada yardim edecekk
Insallahh
Amin canım ama artık ben ümidimi kestim...
Geçmiş olsun sana da
Nedennn amaa böylee konusma allah yardim eder
seni üzmek istemem ama neyin varmiss canimm
Çölyak hastasıyım canım
Çölyak hastasıyım canım
Yaaa kizlarrr benim elim ayagim titredi basim döndü cok kötü oldumm
Yaa diyorumkii yarindan itibaren herseyden yicem ama az tabikide
simdi kizlarr benim asil sorunum gece ben en erkenn yatarsam 3de yatiyorumm ne yapabilirimm acikiyorummm lütfennnn yardimcii olunnnnnnnn lütfennnn hep gece yedigim icin kilo aliyorummm
Kızlar bundan 2 hafta önce falan bir mama tükettiğimden bahsetmiştim hatta adını soranlar bile olmuştu. Hiç bir işe yaramadı belkı alma gafletinde bulununacak olanlar cıkar diye yazıyorum.evde koşu bandım var mama falan bahane .benım boyum 165 kilom 60 şuan 5 kg vermem lazım onu da sporla vermeye karar verdim. evde koşu bandım var sabah 40 45 dk 6.5 hızında yürüyorum akşam da 20 dk 5.7 hızında yürüyorum şuan ayrıca bitki çaylarına da başladım ama zayıflama çaylarına değil sağlıklı olanlara ıhlamur adaçayı papatya çayı yeşil çay vs. yeter şu zayıflama ürünlerine döktüğüm para yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?