canım bende gece çok acıkıyordum ve kendimi kaybediyordum.ortada bi dukan furyası var.bizde mi dukana başlasak?ben okudum ama anlamadım dukanı
Dukan diyetinde gece yemek yiyebiliyormuyuzz ben zaten birtek gece bozuyorum yoksa iyi gidiyorum da gece dayanamiyorummm
canlarım uzun zamandır giremiyordum ama yazılarınızı okudum.nasıl gidiyor gördüğüm kadarıyla cankız geceleri krizler başlamış.
akşamları doyurucu sağlıklı beslenin kızlar akşam çok az yiyince tabiki acıkırsınız .birde uykunuzu iyi alın zayıflama da çok etkili.gece 3 lere 4 lere kadar oturmayın.
canım biorezonans diye bi yöntem var.bu yöntem ile çölyaktan kurtuluyormuşsun.biz eşim sigarayı bıraksın diye gitmiştik orda çölyak hastası vardı.herşeyi denemişler bi çözüm bulamamışlar bu yöntemle 6.seanslarıymış çok memnunmuşlar.bizim tanıdığımızda çölyak hastası onada söyledik.istersen sende bi araştır.
Kızlar bu dukandan ben de bir şey anlamadım ya,daha önce uygulayan var mı aranızda ?
Bir de ben de sabah 5-6 ya kadar uyuyamayanlardanım,sabaha dek de acıkıyorum ye babam ye anca
Hos geldinnnn birtanemmmmm
Özledimm be seniii nerelerdeydinnn
canimm ben hep bozuyorumm yaa
ama artik birazdaha erken yatmaya calisacam
yoksa gece cook acikip bozuyorum
Vee bütün kilolar geri geliyorr
sen kac kilo verdin
diyete devam ediyormusun
annemlere gittim ordan birkaç yere daha derken gezdim de gezdim.yanlız tabi diyet yapamadım ama abartmadım yemeği dikkat etmememe rağmen 500 gr daha vermişim.ama bundan sonra daha sıkı tutacağım işi buraya topic açtım 30 nisan a kadar diye verilecek bu kilolar amacım neler yediğimi düzenli takibini yapmak.tabi sizide takip edicem bir yandan .her türlü yarışmaya varım .sizlerdende destek bekliyorum.bu arada sen kilo mu aldın tatlım ?
Bin bir emekle verdiğim 1 kilonun yarısını geri almışım,61,5 kiloyum
Dün yediğim 4 su böreği ve geri kalan her şeyin acısı bir yerden çıkacaktı,belliydi yani
Bugün tüm gün boyu yediklerim :
1 kase domates çorbası(1 çorba kaşığı kadar kaşar peynirli)
1 domates bir de biber dolması
1 kase salata
1 kase ayva hoşafı
10 adet antep fıstığı
Dün yediklerimi telefi etmeye çalışıyorum...
kızlar bugün yediklerimi yazıyorum okulda yemekhane kapanmsıtı gittiğimde saçma sapan şeyler yedim tüm gün boyunca ama 6dan beri birşey yemıyorum yazıyorum yediklerimi.
sabah kahvaltı yapmadım.
Öğle 1 gibi : 1 küçük poğaça yedim.
1 saat sonra arkadaşım çiğköfte dürüm getirdi ayranla onu yedim.
5 gibi de 2 kupa nescafe ile yarım paket burçak yedimşimdide bir kase yogurt yiyorum çok pişmanım : /
Bence menün cook iyi canimm
sen sabah tartill ac karnina ok
Tamam canım.
Son yazdıklarım üzerine 6 dolma daha yedim,o ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?