Redbull hariç iyi canım
daha önce lahana çorbasını sadece akşam yemeğinde kullanarak 5 kilo verdim ve vermem gerekn 7 kilo daha var ama o azmi bulamıyorum kendimdeüstelik kalça bölgem biraz fazla ve spor yapmayı sevmiyorum napcağımı bilemiyorumm ((
şuan 65boyum 168
Bence kilon coook iyii
kac kilo olmak istiyorsun
istersen sende katil bize
sölemeyi unuttum hedeflediğim kilo 58
orantılı olsaydı iyi olurdu ama orantısız maalesef.. evet size kaatılmak ii fikirmotive olmaya ihtiyacım var sanırım daha önceki diyetimden devam ederim ama senin diyet listesi de çok ii belki de bunu denerim
Aslinda karbonhidrat diyetiyle cook iyi kilo verenler var ama ben sürekli bozuyordum bende bugün herseyden yemeye karar verdim tabikide az
benim asil sorunum gece
gece gec yatiyorum acikincada bozuyordum
ama bugün meyva filan yemeyi denicem
sence bugünkü menüm nasill iyimi canimm
bence çok güzel bi menü o yüzden ben de aynı diyete başlamak istiyorumnezamndır yapıyosun faydasını gördün mü??ben de her mutfağa gittiğimde mutlaka bişeyler yiyen biriyim aynen ben de gece geç yattığımdan yatana kadar yiyiyorum diyebilirim ki bu genelde çerez oluyo neyse artık önemli olan karar vermek gerisi gelir zaten
forumda rastladım çok da etkili oluyormuş yorumlardan anladığım kadarıyla
3 öğün yemeklerden yarım saat önce zencefil 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı zerdeçel 1 çay kaşığı 2 yemek kaşığı yoğurt karıştırıp yenmeliymiş tokluk da veriyormuş bunu da deniycem sana da tavsiye etmek istedim
Canim zerdecali filan bulamam herhalde burda
anladım cnm genelde aktarlarda bulunuyo ama olmazsa da no problembilinen sirke yöntemini kullanabilirsin bi de bişey sormak istiyorum karbonhidrat diyetindeki herşeyi dönüşümlü yemek zorunda deilsin di mi mesela ben hergün aynı yiyeceklerden yesem faydası olur mu acep
Sayfan hayirli ugurlu olsunn biktinmi kizz bendenn
Evet canim yaa kilo aldimm
aşk olsun bıkarmıyım hiç sadece kendi menülerimin takibini yapmak daha kolay olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?