cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

daha önce lahana çorbasını sadece akşam yemeğinde kullanarak 5 kilo verdim ve vermem gerekn 7 kilo daha var ama o azmi bulamıyorum kendimde üstelik kalça bölgem biraz fazla ve spor yapmayı sevmiyorum napcağımı bilemiyorumm((

Bence kilon coook iyii
kac kilo olmak istiyorsun
istersen sende katil bize

orantılı olsaydı iyi olurdu ama orantısız maalesef.. evet size kaatılmak ii fikir motive olmaya ihtiyacım var sanırım daha önceki diyetimden devam ederim ama senin diyet listesi de çok ii belki de bunu denerim

orantılı olsaydı iyi olurdu ama orantısız maalesef.. evet size kaatılmak ii fikir motive olmaya ihtiyacım var sanırım daha önceki diyetimden devam ederim ama senin diyet listesi de çok ii belki de bunu denerim

Aslinda karbonhidrat diyetiyle cook iyi kilo verenler var ama ben sürekli bozuyordum bende bugün herseyden yemeye karar verdim tabikide az
benim asil sorunum gece
gece gec yatiyorum acikincada bozuyordum
ama bugün meyva filan yemeyi denicem
sence bugünkü menüm nasill iyimi canimm

bence çok güzel bi menü o yüzden ben de aynı diyete başlamak istiyorumnezamndır yapıyosun faydasını gördün mü??ben de her mutfağa gittiğimde mutlaka bişeyler yiyen biriyim aynen ben de gece geç yattığımdan yatana kadar yiyiyorum diyebilirim ki bu genelde çerez oluyoneyse artık önemli olan karar vermek gerisi gelir zaten

Canim sayfasi var karbonhidrat diyeti diye istersen oku bi ordan

forumda rastladım çok da etkili oluyormuş yorumlardan anladığım kadarıyla
3 öğün yemeklerden yarım saat önce zencefil 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı zerdeçel 1 çay kaşığı 2 yemek kaşığı yoğurt karıştırıp yenmeliymiş tokluk da veriyormuş bunu da deniycem sana da tavsiye etmek istedim

Canim zerdecali filan bulamam herhalde burda

Canim zerdecali filan bulamam herhalde burda

anladım cnm genelde aktarlarda bulunuyo ama olmazsa da no problembilinen sirke yöntemini kullanabilirsin bi de bişey sormak istiyorum karbonhidrat diyetindeki herşeyi dönüşümlü yemek zorunda deilsin di mi mesela ben hergün aynı yiyeceklerden yesem faydası olur mu acep

Bende sana tam sirkeyi söylicektim
benden cook yasicaksin:):)
Bende bi liste yapmistim genelikle ayni seyleri yiyordumda bozdum yaa iste
Aksam erken yatsam bozmazdim
cünkü meyve filanin puani cook hani gece meyve yesem bozmazdim ama dedigim gibi puani cokk

Bugünkü menüm
sabah
Hic bisey

öglen
sekersiz kahve

aksam
2tane karisik tost

gece
1tane redbull
ve birazda meyve

1litre su
30dk hizli tempoda yürüyüs

Yaa kizlar biliyorum menüm hic iyi degil ama kizim 2haftadir sabah uyuyor yatmiyorrrrr
Uyku getirici bir ilacta aldik ama fayda etmiyorrr
Eee bende sabah yatip taaa öglen kalkiyorummm
ama dün cokk aciktim ve ben sadece meyve yedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…