şimdik tatlımben sabah saat 10 daq kalktım 12 cıvarı kahvltımı yaptm
brokolı yedım bıraz bharda haslanmıs ve bol lımonlu az tzlu
yanındada kbrıt ktusu kadar lıht byaz peynr
yaklasık 1.5 ltre su içtım
saat 14:45 btkı cayımı içiorum smdk
benımde byum 1.69 evet ugruna ölrum dedgım brı oldu ama platnıktı sevgım olmadı vesyre 5 sne aynı ksıyı sevdım unttum en snunda sehrı degsınce smdı bryle ckıorum asıkmısın dersen hayır ama ben mtlu olmadm o barı mtlu olsn kalbı cok iyi dıye kıyamıorum
hoş geldın tatlım bnde dolasıodum ole knulardabu şişkolukla insan kendıne care ario malum
Canimm senin sevmende önemlii ama:)
Hosbuldukkk:)
Canim elma sirkesi iciyormusunn
canimm niye normal kahvalti yapmiyorsun
artık sevmem zor kımseye sans vermem gderımde en olmıcak kısıye asık olurum o açidann no no no dıorum smdılık dha intkam alcam kşiler var kıloyu bı vereyımde
Vayyy vayyyy intikammi :)
yok bebegım içmedım sen içiomusun ?
hım nrmal kahvaltmıda hep salatalık peynr seklıne cvırdım tatlım bn bı haftada 5 kılo verdım ama şuan kılo verımım durdu
evet 3 ayda 30 kıloyuda vercemhirsımıda alıcam bn deger vermıssem kımse benı uzemez sıra bnde
Yürü beee kim tutar seniii:):):)
iciyordummm birakmistim cünki tiksindim birazz ama artik birtek gece icecemm
KIZLARRRRR DÜN FİNALLERİM BİTTİ VE BEN BURADAYIMMMM DÖNDÜMMMMDD
en son 74kiloydum şimdi 80 olmuşumdur 3 haftdır ne bulduysam yiyiorum ama neyse ki sınavlarım iyi geçtiii :)
Yarın sabah aç karna tartılıp kilomu yazarım. seviyorum sizii. Yeni gelenlere hoşgeldin diyorum :) Bordo_ruj ve cankıza da artık yemeyin haydi beraber diyete diyorummm
KIZLARRRRR DÜN FİNALLERİM BİTTİ VE BEN BURADAYIMMMM DÖNDÜMMMMDD
en son 74kiloydum şimdi 80 olmuşumdur 3 haftdır ne bulduysam yiyiorum ama neyse ki sınavlarım iyi geçtiii :)
Yarın sabah aç karna tartılıp kilomu yazarım. seviyorum sizii. Yeni gelenlere hoşgeldin diyorum :) Bordo_ruj ve cankıza da artık yemeyin haydi beraber diyete diyorummm
insan bazen kılosunun engel oldgunu bılmeye baslayınca hırslanıyo ::
ben uzuldysem ne kadar deger verdysem smdı onlar üzülcek ve deger bulamıcaklar .... kısasa kısas
gunde kaç kere ve ne kadar içiodnki cnm ??
yok canim ondan degil 16senedir bulamadiklari hastaligim bulundu artik hep böyle kontrole gitcem birde ömür boyu ilac kullancam
fmf hastasiymisim
Canım benim çok geçmiş olsun,seni çok iyi anlıyorum benim hastalığımı da 18 sene teşhis edemediler.Senin hastalığının da tedavisi yok tıpkı benimki gibi,ben de çölyak hastasıyım,Allah dayanma gücü versin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?