cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

Cook sekerlii ama olsun artik bugünlük kizim yatincada spor yaparim ama belki dün biraz üsütmüsüm bugünde kasiklarim cok agriyorr

üsütmüssem yapma canım yarın kalkınca yaparsın ben spor yapmıyorum mesela 75 ınınce yapcam cnku vcdm hep tempoya alşirsa veremem gbıme gfelıo

Evettt dogruuu aslindaaaa
bende biraz veriyimde ozaman yaparimm

yanı cnm ılk en son aldgmz kıloları verelım en son da sabıtlenmıs kılolarımızı hep vercem dyıpte veremedgmz bkaç kılo vardr suan vercemz kılolar daha kolay olanları en son kılolarmzdaysa cok caba harcamamz gerekr o yuzden smdk spor yapmıorum

Evett canim coook haklisinnn

Kızlar bugün çok yedim ya

SABAH :

2 dilim glutensiz etmek
1 kase acılı ciğer
1 sivri biber
3-4 çeri domates
2 bardak şekersiz çay

ÖĞLEN :

1 küçük çikolata

AKŞAM :

1 tabak pırasa yemeği
1 kase cacık

GECE (hem de saat 01.00da)

3 dilim glutensiz kıymalı börek
2 çorba kaşığı nutella

Gece yediklerime çok pişmanım Ama kendi ellerimde yaptım glutensiz böreğimi,fırından çıkınca yemezsem uyuyamazdım :18:

Yarın sabah da börek var kahvaltıda,artık başka öğünlerden kısacağım ne yapalım

bsey olmaz canım toparlarsın baska konu okuodum cnm da gec yazdm k. bkma bn zayflama ıle ılglı her yerde varım vallahi

Canım başla tabi sen de,kahrolsun kilolar

Kilon,boyun kaç ? Ne diyeti uygulayacaksın ?

boyum 1 60 kızlar kılom 76 uygulamadgım dıyet kalmadı lahana corbası sogan suyu anternette gordgum sacma sapan hersey zaten vucudum bı gun kendılıgınden ıflas etcek ama tek ıse yarayan elma sırkesı bal oldu vıcuduma dınclık verdı ve gunde yarım saat yuruyus bugun arkadasım ve esı bızdeydı bana dedıkı suan ızınde kendısı bır haftadır sureklı sıcak su ve corba yanı sıvı seyler tuketıyorum bır haftada 2 kılo verdım dedı ben yesıllık ve sıvı agırlıklı beslenmeyı dusunuyorum sızde varsanız kı hedefım 60 olmak hergun duzenlı yedgımı ıctgımı yazarım ama bozmak yok

sen o kocana bakma canım basarıcaksın oda söledgı laflarla kalcak bncde brabr dyet yapalım brlktn kvvt dgar

aynen canım kadın dayanısması ben sonuna kadar varım bu konuda artık deneyımlı oldum sayılır rus dıyetı kıs dıyetı anam kor oldum pc basında gezmekten ama en guzleı spor yapıp bogazı tutmak sızde bana destek olursanız bu konuda cok sevnırım artık kılom yuzunden ıkıncı planda kalmak ıstemıyorum

bencede canım sımdı grdum yazını vercen kıloalrı mrak etme o konusanlarda suscakk ben ınanıorum brlıkten kvvet dgar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…