iyi btanem dyur göbişini bnde doyurdum az yıcek artık
ben bılerek ac braakıorum cnm bnm
Ya ben birtane redbull icecem simdii:)
Bugünlük olsun artik zaten hic bisey yemedimm
iç bakalım cnm bnde kahve iççem zaten aksamiçim isinsin
Cook sekerlii ama olsun artik bugünlük kizim yatincada spor yaparim ama belki dün biraz üsütmüsüm bugünde kasiklarim cok agriyorr
üsütmüssem yapma canım yarın kalkınca yaparsın ben spor yapmıyorum mesela 75 ınınce yapcam cnku vcdm hep tempoya alşirsa veremem gbıme gfelıo
Evettt dogruuu aslindaaaa
bende biraz veriyimde ozaman yaparimm
hoş blduk
yanı cnm ılk en son aldgmz kıloları verelım en son da sabıtlenmıs kılolarımızı hep vercem dyıpte veremedgmz bkaç kılo vardr suan vercemz kılolar daha kolay olanları en son kılolarmzdaysa cok caba harcamamz gerekr o yuzden smdk spor yapmıorum
napıorsun cnm
Sen napiyorsunn
Kızlar bugün çok yedim ya
SABAH :
2 dilim glutensiz etmek
1 kase acılı ciğer
1 sivri biber
3-4 çeri domates
2 bardak şekersiz çay
ÖĞLEN :
1 küçük çikolata
AKŞAM :
1 tabak pırasa yemeği
1 kase cacık
GECE (hem de saat 01.00da)
3 dilim glutensiz kıymalı börek
2 çorba kaşığı nutella
Gece yediklerime çok pişmanımAma kendi ellerimde yaptım glutensiz böreğimi,fırından çıkınca yemezsem uyuyamazdım :18:
Yarın sabah da börek var kahvaltıda,artık başka öğünlerden kısacağım ne yapalım
Canım başla tabi sen de,kahrolsun kilolar
Kilon,boyun kaç ? Ne diyeti uygulayacaksın ?
sen o kocana bakma canım basarıcaksın oda söledgı laflarla kalcak bncde brabr dyet yapalım brlktn kvvt dgar
aynen canım kadın dayanısmasıben sonuna kadar varım bu konuda artık deneyımlı oldum sayılır rus dıyetı kıs dıyetı anam kor oldum pc basında gezmekten ama en guzleı spor yapıp bogazı tutmak sızde bana destek olursanız bu konuda cok sevnırım artık kılom yuzunden ıkıncı planda kalmak ıstemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?