cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

Offf canim ya uykum düzene girse kiloda almamda iste gec yatinca merak ediyorumm aldimmi diye

Ben de çok geç saatlerde yatıyorum,sabah 6-7ye kadar uyku tutmuyor.Normal insanlar o saate uyuyup uyanıyorlar bence anca yatıyorum:18:

Kilo verme konusunda uyku çok önemliymiş
:26:

Aman canim ya takma kafana ben öz kardesimle tartisdimm bana öyle laflar dedikii cook gücüme gitmistii
en iyi arkadaslarr bence kk süper ya burasii cook iyi insanlar var sende dahil

Canım benim sen de öylesin,çok teşekkür ederim

Ne de olsa iç anadolu insanıyız,kan çekiyor demek ki

Bugün yediklerim :

SABAH : Yok

ÖĞLEN :

9-10 tane hamsi
2 çorba kaşığı salata

AKŞAM :

2 mandalina
1 elma
Yarım paket çikolata

Yarım saat sonra da yoğurtlu,domatesli,biberli karışımımdan yedim mi tamamdır

Üstüne neler yedim bir bilsen

2 kase pirinç pilavı,7-8 adet çeri domates,1 kase yoğurt,2 adet de yumurta yedim.Hem de gecenin 1inde,geçmişler olsun bu sefer diyetimde çok zorlanacağım

Canimm benim bende daha yattmadim ve neler neler yedimm
Hani ben demistim ya önce karbonhidrat diyeti yapiyorum diye sayfaya kimsecikler ugramayinca bende birakmistimm ordan bir arkadasla konustuk ve tekrardan bi sayfa acacak ve biz tekrardan baslicaz istersen sende katill hem gece acikinca istedigin kadar yumurta filan yiyebiliyorsunn
sucuk salam sosis döner et tavuk daha bircok seyin puani cok az istersen yarin bi ugra

Aaa o ne güzel diyetmiş öyle,aç maç kalmıyorsun yani hiç ?

E o kadar yeyip nasıl kilo verebiliyorsun ki ?
:44:

Evet canim ac kalmiyorsunn
puana göre yiyorsunn
ben 80.200baslamistim sonrada 76.600 düsmüstüm iki günde herhalde sonra kimse ugramayinca bende birakmistimm

Canım benim 3,5 kilo vermişsin 2 günde hem de hiç aç kalmadan ve buraya kimse uğramadı diye geri mi bıraktın ?

O diyeti bana bir anlatabilir misin,ben hemen başlayacağım

Gece yatmadan önce yediklerim :

1 elma
2 mandalina
çeyrek ayva
1 bardak ballı süt

Ben yatıyorum kızlar,iyi geceler herkese

Canım benim 3,5 kilo vermişsin 2 günde hem de hiç aç kalmadan ve buraya kimse uğramadı diye geri mi bıraktın ?

O diyeti bana bir anlatabilir misin,ben hemen başlayacağım

Salaklik yaa istee
bende yarin baslicam birlikte yapalim ok
diyet yöntemleri ve deneyimlerimize gir orda sayfasi var canim oku bi karbonhidrat diyeti diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…