sabah öglen aksam iciyordumm
yemeklerden öncee ama artik sadece aksam iciyorumm
1yemek kacigi sirke ilik suyla fazla koyma canim migdeni delersinn
Canım benim çok geçmiş olsun,seni çok iyi anlıyorum benim hastalığımı da 18 sene teşhis edemediler.Senin hastalığının da tedavisi yok tıpkı benimki gibi,ben de çölyak hastasıyım,Allah dayanma gücü versin :26:
Sagolll canimmm
sanada coook gec olmusunnn canim benimmm
KIZLARRRRR DÜN FİNALLERİM BİTTİ VE BEN BURADAYIMMMM DÖNDÜMMMMDD
en son 74kiloydum şimdi 80 olmuşumdur 3 haftdır ne bulduysam yiyiorum ama neyse ki sınavlarım iyi geçtiii :)
Yarın sabah aç karna tartılıp kilomu yazarım. seviyorum sizii. Yeni gelenlere hoşgeldin diyorum :) Bordo_ruj ve cankıza da artık yemeyin haydi beraber diyete diyorummm
ikinzede gcmş olsn inş cresı blunur
İnşallah canım ama benim hiç umudum yok Allah biliyor ya...
Tek çaresi diyet işte çölyak hastalığının,hem de ömür boyu hiç kaçamak yapmaksızın,yine de şükürler olsun halime :26:
belkı düzelir canım Allahın çok mucızesi vardr bakmısınkı gecmiş ..
ben 83 kıloyla dogumıstım sıkı bı dıyetle 8 kılo verdım sabahları ac karnına elma sırkesı bal ıcıyodum gece yatarken de ac karnına aynı sekılde suan 76 kıloyum ama tekrar baslamk ıstıyorum evde tek basıma yapamıorum kosu bantım var oylece duryo bende aranıza kaılmak ıstıyorum kocamın cenesınden ınanın bıktım her lokmamı basıma kakıyo hele alıs verıse cıkmaktan onunla gezmekten nefret edıyorum lutfen kesın resjım yapanlarla bende baslamak ıstıyorum
ben 83 kıloyla dogumıstım sıkı bı dıyetle 8 kılo verdım sabahları ac karnına elma sırkesı bal ıcıyodum gece yatarken de ac karnına aynı sekılde suan 76 kıloyum ama tekrar baslamk ıstıyorum evde tek basıma yapamıorum kosu bantım var oylece duryo bende aranıza kaılmak ıstıyorum kocamın cenesınden ınanın bıktım her lokmamı basıma kakıyo hele alıs verıse cıkmaktan onunla gezmekten nefret edıyorum lutfen kesın resjım yapanlarla bende baslamak ıstıyorum
ikinzede gcmş olsn inş cresı blunur
Gell canim benim birlikte yaparizz
yas kac canimm
tkrar hoş geldinnn
Hosbuldukkkk ee kacamak yapmadin demii :):)
sadce 6 da 1 tane salatalık 2 kofte 1 kbrt ktsu pynr yedımbu nrmal yemegm di sadece aksam btane nescafe icerım
Iyii canimm cook az yemissinn
ben daha kahveyle duruyorum walla:)
anladım tatlım ama gec olmadan kendını tutacak azcık bse ye yoksa aksam yemek dha cok kılo aldrıo dıyolar
Evet canim bende simdi 1dilim ekmekle 1tabak tarhana corbasi icecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?