cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

slm kızlar sizi kutluyorum öncelikle azminizden dolayı.ben doğum kilolarını veremeyen 65 kiloda takılan hiç bir kıyafetine giremeyen biri olarak size katılmak istiyorum.Ekmeği ve şekeri
azalttım ancak kilolar gitmiyor yapıştı üstüme moralim bozuk ve kocaman bir göbüşüm var.

öncelikleee hosgeldinnnnn canimm
ahh be canim keske ben 65 kilo olsamm
kilon iyi bence ama tabike herkesin bir istedigi kilo var
hep birliktee verecez canim hiccc üzülmee tmm

daha bir hafta oldu ama 5 kilo vermiş görünüyorum ama galiba vücudum ödem atıyo her seferinde aynısı oluyo şekeri kestim taamıyla 6 öğün yiyorum ama öğün araları sadeece kuru kayısı 5 adet ekmekte çavdar ekmeği her öğün 2 tane yiyorum sebze yemekleri yağsız salça ve tuz olmadan pişiyo 5 yemek kaşığı ve her öğün 1 çay bardağı yoğurt yada süt öğünlerde sadece öğlen 2 köfte büyüklüğü etlerim var ne eti olursa olsun ölçü aynı

benim aklima bisey geldi öteki sayfalarda var
simdi böyle bisey yapcaz ve bunu her hafta deyistircez
cankizz
baslangic : 80
simdiki kilosu 77
hedefi : 60
verdigi kilo :3

nasillll bunu biriniz yazabilirmisiniz her hafta pazartesi deyiscek
birde tarih yazilcak
nasil olur sizcee

iyii canim icte yavas yavas veriyorsunn
kurtulcazz canimmm
ben karbonhidrat diyeti yapiyorum meselaa

çokk teşekkür ederim hoşbulduk .bu yaptığın diyet tam olarak neye dayanıyor canım ?del haberler duyarızukan değil sanırım.benim normal kilom 52 olduğu için 65 bana aşırı bir yük çünkü dizim ağrıyor yükümü hafifletmem gerek .kiloların inatçı olması beni tedirgin etti çünkü dikkat ediyorum daha ne yapmalıyım bilmiyorum?haftaya pazartesi kilolarımızı yazalım madem iyi fikir:))umarım güzel haberler duyarız

yani canim 50 puani gecemezsin 50puana kadar karbonhidrat alabilirsin fazlaaa yokkk

cankizzzz
baslangic kilosu:80
suanki kilosu :77
hedefi : 60

gulhanxx
baslangic kilosu:83
suanki kilosu:79
hedefi:60

butterfly-0809
baslangic kilosu:91
suanki kilosu:89

espiga
baslangic kilosu:75
suanki kilosu:63
hedefi:53

edaidris
baslangic kilosu:77,700
suanki kilosu:72,600

kizlarrrr yanlis bisey yazdiysam simdiden özür dilerimmm
nasil olmuss sizce
her pazartesi yeni kilomuzu yazcaz

sirkeli su
bir dilimde kacar peyniri
baskada bisey yemedimm :)

cankızım çizelge süper olmuş harika.teşekkürler canım.canım çok az yiyorsun nasıl yatana kadar acıkmıyormusun bari meyve yesen bünyeyi yavaşlatma
benim menüm:5 yk mantar sote 6 yk da haşlanmış yoğurtlu ıspanak şimdide şekersiz çay içiyorum..

beyendigine cook sevindim canim.
ahhh canim acikmam mi yaa birde gece yatiyorum ben ama napiyim hemen gitsin istiyorum kilolar

günaydın kızlar...sabah ki menüm : 1 haşlanmış yumurta peynir domates yeşillik yarım yufka ekmeği (bu olmadı biliyorum ama annem göndermiş napim) 4 çatal sucuk 3 zeytin şekersiz çay veee aç karnına sirkeli su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…