tatlım ben yazmıştım sabah erkenden tartıldım sirkeli suyumunuda içtim net 79.00 kg :) ım
slm kızlar sizi kutluyorum öncelikle azminizden dolayı.ben doğum kilolarını veremeyen 65 kiloda takılan hiç bir kıyafetine giremeyen biri olarak size katılmak istiyorum.Ekmeği ve şekeri
azalttım ancak kilolar gitmiyor yapıştı üstüme moralim bozuk ve kocaman bir göbüşüm var.
daha bir hafta oldu ama 5 kilo vermiş görünüyorum ama galiba vücudum ödem atıyo her seferinde aynısı oluyo şekeri kestim taamıyla 6 öğün yiyorum ama öğün araları sadeece kuru kayısı 5 adet ekmekte çavdar ekmeği her öğün 2 tane yiyorum sebze yemekleri yağsız salça ve tuz olmadan pişiyo 5 yemek kaşığı ve her öğün 1 çay bardağı yoğurt yada süt öğünlerde sadece öğlen 2 köfte büyüklüğü etlerim var ne eti olursa olsun ölçü aynı
çokk teşekkür ederim hoşbulduk .bu yaptığın diyet tam olarak neye dayanıyor canım ?del haberler duyarızukan değil sanırım.benim normal kilom 52 olduğu için 65 bana aşırı bir yük çünkü dizim ağrıyor yükümü hafifletmem gerek .kiloların inatçı olması beni tedirgin etti çünkü dikkat ediyorum daha ne yapmalıyım bilmiyorum?haftaya pazartesi kilolarımızı yazalım madem iyi fikir:))umarım güzel haberler duyarız
benim başlangıç kilom:65 hedef:52 pek akıllıca bir hedef değil ama umarım başarabilirim:))
sirkeli su
bir dilimde kacar peyniri
baskada bisey yemedimm :)
cankızım çizelge süper olmuş harika.teşekkürler canım.canım çok az yiyorsun nasıl yatana kadar acıkmıyormusun bari meyve yesen bünyeyi yavaşlatma
benim menüm:5 yk mantar sote 6 yk da haşlanmış yoğurtlu ıspanak şimdide şekersiz çay içiyorum..
vee yarim saat daha yürüdüm
2litirede su ictimm
harika gidiyorsun azmine hayranım devam canım durmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?