cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

canimmm face kullanmiyorumm benn kac kisinin yuvasini yiktii oyüzden yokk kusura bakmaa

tamam canım nıe kusura bakım yazdgına drek cvap veremedım dıe dedım hem afce için yuva yıkanlara sasırıorum Allahım kımsenın yuvasını ykmasın yanlş anladysan k.bkma

pilav olmasa daha iyi olurmuss canikk

tamam canım nıe kusura bakım yazdgına drek cvap veremedım dıe dedım hem afce için yuva yıkanlara sasırıorum Allahım kımsenın yuvasını ykmasın yanlş anladysan k.bkma

yok canimmm benimmm sadece kullanmiyorumm öylee adi insanlarda var sen kendini bildikten sonra bisey olmaz zaten ama benim esimde istemiyorr ondan yani:)

kızlar bugun tartıldım 74 kilodan 3 hafta ayı gibi yiyerek 76.500 e çıkmışım. bu gün yediklerimi yazıyorum.

Sabah
1 gözleme ve şekersiz çay

Öğle:
1 gözleme ve Çay

Akşam 5 gibi:
1 kase çorba
4-5 yk pilav
1kase yogurt

Saat 7 gibi de 2-3 avuç çekirdek.

gözleme cekirdek pilav canim tabi kilo alirsinnn yeme bunlari gerci akil verene bak:)

Offff yaaa yemin ederimki yakinda 100kilo olurum cok degil az bi zaman kaldii
saat kac oldu ve kizim daha yeni uyudu sabah yatiyoruzz öglen 3gibi kalkiyoruzz süt icmeyi denedim olmuyorrr bu saata kadar cook acikiyorummm ondan sonrada ye babam yeeee
off napcam ben yaaaa
walla bunaldimmm
Uykusuzluk cok kötü
kilo aliyorsun
cook yemek yiyorsunn
hareket etmek bile istemiyorsun
herseye sinir oluyorsunn
en ufak birseyde agliyorsunn
herkese bagiriyorsunn vs vs
Offf ya offffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…