cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

160 boyum. kilomda bu sabah tartıldığımda 76.800 çıktı.

Boyun ideal topuklu için benim boyum 170 ben kilo alınca kendimi begenmem ama herkes daha zayıf gozukuyorsun diyordu begeniyordu. bence sen süper olursun yeterki doğru kombine et

bana da herkes daha zayıf görünüyorsun kilona göre diyor. 70 kilo iken falan herkes en fazla 65 varsındır diyor. kemiklerim iri olduğu için sanırım kilomu göstermiyorum pek. ama şu an fazlasıyla kilo almıs oldugum için baya bi tombalakım kombine edemem şu an için çunku kendime zayıflayınca alırım dıye yeni ve güzel seyler almadım. eski kıyafetlerimde genellikle spor ayakkabılarla gidecek şeyler sırf o topukluları giyebilmek için 1 ayda 70e inmeliyim canımmm :)

Tamam canim o zaman 1 ay sonra giyersin..:)))

Selammm kizlarr
bugünkü menüm
sabah
1dilim ekmek
3dilim salam

ara 1tane kuru incir

öglen
2kacik püre
Az birsey tavuk

ara1 tane incir

aksam
Patatesi köfteli yemek

2litre su
40dk spor

Selammm kizlarr
bugünkü menüm
sabah
1dilim ekmek
3dilim salam

ara 1tane kuru incir

öglen
2kacik püre
Az birsey tavuk

ara1 tane incir

aksam
Patatesi köfteli yemek

2litre su
40dk spor

Menün harika şu salam yerine peynir koysan etobur senii :))) kalsiyum şart canım. süt ayran yoğurt peynir birini seç hergün tüket mutlaka

kızlar bugünkü yediklerimi yazıyorum.
Sabah kahvaltı etmedim okula yetişeceğim diye.(biliyorum etmeliydim )
öğle(okulda çıkan yemek)
1 kase çorba
1 kase cacık
4-5yk makarna
etli patates yemeği 3-4yk.

şimdi eve geldiğimde birazcık acıktığımı farkettim bir kase yogurt yedim ve şu anda da yeşil çay içiyorum akşam 6 gibi havup salatası yiyeceğim.

Bence iyi canim menünn
affiyett olsunnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…