cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

Iyiyim canim sen nasilsinn
Hemen yazayimm
sabah
1dilim ekmek ve sürme peynir

ara cikolatali pudding cok degil azicik

Öglen tavuk

ara kahve

aksam
bilmiyorumm

2litre su
30dk yürüyüs

İyiyim Canım

Hergün değişmez kilon. çok takma kiloya. sen sadece istikrarlı ol. 1 ay içinde iştahın dengelenecek ve çok mutlu olacaksın :)

kızlar bugünkü menüm:
sabah: nestle nesfit sütle ufacık bi kase.
öğle(okulda cıkan yemek):
1 kase çorba
2-3yk bezelyeli etli yemek
3-4yk pilav.
ve havuç salatası

şimdi de 2 tane portakal yedim kızlar. wc çıkamıyorum ayıptır söylemesi bağırsaklarımı çalıştırsın diye yedim umarım etkili olur.

Canim aci ye yada sirkeli su ic hem kilo verdiriyorr hemde acayip wc cikartiyorr :):)

Vucut yeme düzenine adapta olamadı demektir. Okulda hareketli değilsen yürüyüşü tavsiye ederim. Bence en iyisi yürüyüş. Sabah aç karnına Kuru Kayısı arkasından ılık suda iyi geliyor. Ama spor gibisi yok.

sirkeli sulardan tam oalrak hangisinden içeceğimi bilmiyorum canlarrrr midem delinir diye korkuyorum yürüyüş konusunda haklısınız birazdan 1 saatlik yürüyüşe çıkmayı planlıyorum hava soğuk ama olsun

yürüdüm bir saat kızlar. bi de 3 kuru kayısı ile 2 kupa şekersiz yeşil çay içtim. bide akşam 6 gibi 1 kupa nescafe içmiştim. bu arada üzüm sirkesi aldım ondan içicem. ama nasıl yapcagımı bilmiyorum. daha önce elma sirkesi içmiştim sabah ve akşam 1 tatlı kaşıgı koyuyordum bir bardak sıcak suya

Ohhh iyii yapmissinn canimm
üzüm sirkesini daha önce hic duymamistimm o kilo verdiriyormu

bilmiyorum cnaım ama üzüm sirkesi çok bilindik bir şey nasıl duymadığına şaşırdım. Zayıftaıp zyaıflatmadığını bilmiyorumm ama bağırsaklarımı çalıştırır belki :)

Bugün elma diyetine basladim vee cookta iyi gidiyorumm
sabah
1tane tost
1tane aci biber

ara elma

öglen
elma

ara
elma

Aksam
elma

2bucuk litre su
1saat sporr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…