kızlar akşam menümde havuç salatası + 3-4 avuç patlamıs msıır ve nescafe vardı.
sağol canım :) sana da afiyet olsun :)
Cankızz nasılsın tatlım menünü yazmamışsın ??
Iyiyim canim sen nasilsinn
Hemen yazayimm
sabah
1dilim ekmek ve sürme peynir
ara cikolatali pudding cok degil azicik
Öglen tavuk
ara kahve
aksam
bilmiyorumm
2litre su
30dk yürüyüs
İyiyim Canım
Hergün değişmez kilon. çok takma kiloya. sen sadece istikrarlı ol. 1 ay içinde iştahın dengelenecek ve çok mutlu olacaksın :)
kızlar bugünkü menüm:
sabah: nestle nesfit sütle ufacık bi kase.
öğle(okulda cıkan yemek):
1 kase çorba
2-3yk bezelyeli etli yemek
3-4yk pilav.
ve havuç salatası
şimdi de 2 tane portakal yedim kızlar. wc çıkamıyorum ayıptır söylemesi bağırsaklarımı çalıştırsın diye yedim umarım etkili olur.
kızlar bugünkü menüm:
sabah: nestle nesfit sütle ufacık bi kase.
öğle(okulda cıkan yemek):
1 kase çorba
2-3yk bezelyeli etli yemek
3-4yk pilav.
ve havuç salatası
şimdi de 2 tane portakal yedim kızlar. wc çıkamıyorum ayıptır söylemesi bağırsaklarımı çalıştırsın diye yedim umarım etkili olur.
sirkeli sulardan tam oalrak hangisinden içeceğimi bilmiyorum canlarrrr midem delinir diye korkuyorumyürüyüş konusunda haklısınız birazdan 1 saatlik yürüyüşe çıkmayı planlıyorum hava soğuk ama olsun
yürüdüm bir saat kızlar. bi de 3 kuru kayısı ile 2 kupa şekersiz yeşil çay içtim. bide akşam 6 gibi 1 kupa nescafe içmiştim. bu arada üzüm sirkesi aldım ondan içicem. ama nasıl yapcagımı bilmiyorum. daha önce elma sirkesi içmiştim sabah ve akşam 1 tatlı kaşıgı koyuyordum bir bardak sıcak suya
bilmiyorum cnaım ama üzüm sirkesi çok bilindik bir şey nasıl duymadığına şaşırdım. Zayıftaıp zyaıflatmadığını bilmiyorumm ama bağırsaklarımı çalıştırır belki :)
Kizlarrr ben kilo vermisimmmm :)
Tebrik ederim kaç oldun şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?