cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

tatlım son birkaç gündür düzenli giremiyorum eve bi piyano aldım ona sardım iyice kusura bakmayın.ama geçte olsa yazıyorum ilk önce bugün akşam sadece 1 kase yogurt azda içine müslü kattım yedim.şimdi yine türk kahvesi içiyorum.
cankız hiç düşünme diyeti bozdum diye bak ne güzel sporunu yapmışsın.aferim canım süper gidiyorsun.az kaldı tartı gününe kızlarrrr.yarın hava güzel olsada az kızı alıp çıksam dışarı

sende iyi gidiyorsun canim aksamda cook az yemissin
kizin kac yasinda canimm

coooooooooook aciktim ya sigara üstüne sigara iciyorumm

kızlar hepinize günaydın.ya bende bi miskinlik varki sormayın gitsin.hep uyumak istiyorum ve de hep uyuyorum.evlendim evleneli hiç saat 10larda kalkmayan ben 10,11 gibi kalkar oldum acaba az yemekten mi ki?

akşam tavuk yedim,çorba içtim ama bi kase cips yedim %50 az yağlı olanlardan

evett canim aynen bi yorgunluk bi uyuklama var bendede herhalde az yemekten bilemiyorumki
ama gecede yataga girdigimde bir türlü uyuyamiyorum acliktan :)

slm kızlar bende sabah erken kalkıyorum ama akşam öle güzel uyuyorumki sabah nasıl oluyo bilemiyorum koşu bandnda çok yoruluyorum ondan sanırım ama galiba emeklerimin karşılığını alıyorum bugün olmayan bi pantolonum üzerime olmaya başlamış çok sevinçliyim

ohhh negüzelll cooook sevindim canim senin adinaa :)

canım inşallah daha çooooooooook kilolar verirsin

kahvaltımı yazayım önce : yumurta peynir azcık bal 1 dilim ekmek sonra 1,5 saat yürüyüş saat de 3 gibi 1,5 kase çorba 2 dilim ekmek 4/5 kaşıkda yoğurt akşam tavuk gögüs yapcam kısmetse ..
ya kızlar birşey sorcam ben diyet yapınca sanki karnımda bir ishal sancısı oluyorki sormayın ishal de değilim ama sanki midem yer değiştiriyor sizde de oluyormu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…