cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

sirkeli su
azicik bisey sucuk
ve birtane domates

kızlar ne çok sucuk yiyorsunuz okudum okudum bol bol sucuk yiyorsunuz. diyet de sucuk yemek aşırı şekilde değişik geldi . çok zararını görmüyorsunuzdur umarım.:44:

Son düzenleme:
kızlar ne çok sucuk yiyorsunuz okudum okudum bol bol sucuk yiyorsunuz. diyet de sucuk yemek aşırı şekilde değişik geldi . çok zararını görmüyorsunuzdur umarım.:44:

doğru aslında ben kendi adıma bu kadar sucuk yememeliyim.ama benimkisi biraz mecburiyetten oldu eşim doldurmuş gelmiş sucukları :)

kizlarrr az önce 3 dilim salam yedimmm

oooy tatlım diyeti geçtim sağlıksız zaten o. sucuk neyse kahvaltı da fln nadir yenilebilir bence ama salam sosis tarzı yapay şeyler yememeye çalış zaten kokusu yok tadı yok gereksiz bişi

Son düzenleme:
oooy tatlım diyeti geçtim sağlıksız zaten o. sucuk neyse kahvaltı da fln nadir yenilebilir bence ama salam sosis tarzı yapay şeyler yememeye çalış zaten kokusu yok tadı yok gereksiz bişi

canimm ben karbonhidrat diyeti yapiyorum sucuk salam sosis yiyebiliriz puani sadece 1 ondan sürekli o tarz seyler yiyorum :)

canimm ben karbonhidrat diyeti yapiyorum sucuk salam sosis yiyebiliriz puani sadece 1 ondan sürekli o tarz seyler yiyorum :)

hmmm bilemedim ki ama ben. ben sağlıklı sağlıksız diye ayırıyorum yiyecekleri daha çok.öyle kafaya göre takılınca menüsüz fln herkesi de öyle sanıyorum.

kızlar hepinize maya takviminin son gününden kocaman günaydınnnnnn.haberlerde bi kıyametdir ki gidiyo:)))
sabah tartıldım 88.8 çıktım.bugün sabah erken uyandım sanırım bünyem az yemeğe alıştı.
bugün itibariyle sporada başlıyorum artık kilo verme sürecimi hızlandırmam lazım.
sabah 1 haşlanmış yumurta,sucuk,1 domates ve peynir yedim

günaydın canım kahvaltın güzel .kilo vermişmisin peki ?

yaaa kizlarrr ben hergün tartilcam demistimm tartiliyomdaaa
birgün 76.600cikiyorum
birgün 77cikiyorumm
niyee ben kilo veremiyorummmmm
acayip sinirlerim bozulduuu
hergün 1saat yürüyorummm
sirkeli su iciyorummm
coookta az yiyorummm
herkez negüzelll kilo veriyorrr
ama bende tik yokkk
böyle giderse bigün sinirle birakcam
zaten kiloluyummm icene kiloo alcammm
kizlarrrr bana yardimm edinnnn

sevgili cankız ben de aynı durumdayım lanetlı gibi tövbe bir buçuk aydır takıldım kaldım kardeşim (70 ten 62 düştü)ben umutsuz oldukça vücut direniyor sakın bırakma bu kiloları bir günde almadın unutma vucudun direnince bırakırsan veremezsin diyor.kilolu olmak berbat hissettiriyor sağlık önemli şükür ama iyi hissettiğimiz kiloları görmek bize iyi hissettirecek.sakın umutsuz olmayalım güç alalım birbirimizden yapabiliriz.bir kan tahlili yaptır tiroidin falan varmı ?bu önemli çünkü.hatta bir devlet hastanesine diyetisyene gisek iyi olur .özeller bir sayfalık bir diyet veriyor biraz zor uyguanıyor tabi hepsi aynı değil giden arkadaşlardan biliyorum.neyse hepimize başarılar...

allaha sükürki tiroidim falan yok birde olsaydi tam olurduu yaniii
yaaa ama cok sinirlerimm bozuldu ya 400 gramm aliyorum yada veriyorum hep ayni degisen bisey yokkk
bakalimmm biraz daha denicemmm

tatlım ben bu yüzden işte haftada bir tartılalım demiştim.daha çok motive oluyorsun bende önce den hergün tatrılıyordum 1 gün vermiş bir gün almışım birde insan bu günde 1 kilo kaybetmeyi görecekmişiz gibi davranıyoruz yok öyle bir şey.haftada 1 1.5 kilo kaybı süperdir bence . gelin p.tesileri sadece tartılalım.saten sen çizelgede yapmıştın kaldırın şu tartıları gözünüzün önünde durmasın.

haklisinnnn canimmm
ben seyden korkuyorum hani simdi sadece pazartesi tartilcaz yaa hadii birde ben 3kilo filan almis olursam
ozaman icene kafayi yerimm
ama tamam canim sadece pazartesi tartilcammm sözzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…