ya kaç gündür üzerimde bir bitkinlik miskinlik varki sormayın hızlı giden atı misali ne oldu bana bilmiyorum.ne güzel 25 günde 4 kilo vermiştim. sanki hedefe ulaşmışım gibi tembellik çöktü üzerime ne dışarıya adım attığım ne spor yaptığım var.offff sabah kahvaltı yapmak gelmedi içimden nescafe içtim şekersiz sonra öğlene doğru 2 sosis az sucuk 1 haş.yumurta yedim.çay içtim bolca patlayacak gibiyim şuan
sirkeli su
azicik bisey sucuk
ve birtane domates
kızlar ne çok sucuk yiyorsunuz okudum okudum bol bol sucuk yiyorsunuz. diyet de sucuk yemek aşırı şekilde değişik geldi . çok zararını görmüyorsunuzdur umarım.:44:
kızlar ne çok sucuk yiyorsunuz okudum okudum bol bol sucuk yiyorsunuz. diyet de sucuk yemek aşırı şekilde değişik geldi . çok zararını görmüyorsunuzdur umarım.:44:
kizlarrr az önce 3 dilim salam yedimmm
oooy tatlım diyeti geçtim sağlıksız zaten o. sucuk neyse kahvaltı da fln nadir yenilebilir bence ama salam sosis tarzı yapay şeyler yememeye çalış zaten kokusu yok tadı yok gereksiz bişi
canimm ben karbonhidrat diyeti yapiyorum sucuk salam sosis yiyebiliriz puani sadece 1 ondan sürekli o tarz seyler yiyorum :)
hmmm bilemedim ki ama ben.ben sağlıklı sağlıksız diye ayırıyorum yiyecekleri daha çok.öyle kafaya göre takılınca menüsüz fln herkesi de öyle sanıyorum.
Kızzzlaaarrr beni de aranıza alır mısınızzz beraber başaralımmm :)
günaydın canım kahvaltın güzel .kilo vermişmisin peki ?kızlar hepinize maya takviminin son gününden kocaman günaydınnnnnn.haberlerde bi kıyametdir ki gidiyo:)))
sabah tartıldım 88.8 çıktım.bugün sabah erken uyandım sanırım bünyem az yemeğe alıştı.
bugün itibariyle sporada başlıyorum artık kilo verme sürecimi hızlandırmam lazım.
sabah 1 haşlanmış yumurta,sucuk,1 domates ve peynir yedim
Kızzzlaaarrr beni de aranıza alır mısınızzz beraber başaralımmm :)
sevgili cankız ben de aynı durumdayım lanetlı gibi tövbe bir buçuk aydır takıldım kaldım kardeşim (70 ten 62 düştü)ben umutsuz oldukça vücut direniyor sakın bırakma bu kiloları bir günde almadın unutma vucudun direnince bırakırsan veremezsin diyor.kilolu olmak berbat hissettiriyor sağlık önemli şükür ama iyi hissettiğimiz kiloları görmek bize iyi hissettirecek.sakın umutsuz olmayalım güç alalım birbirimizden yapabiliriz.bir kan tahlili yaptır tiroidin falan varmı ?bu önemli çünkü.hatta bir devlet hastanesine diyetisyene gisek iyi olur .özeller bir sayfalık bir diyet veriyor biraz zor uyguanıyor tabi hepsi aynı değil giden arkadaşlardan biliyorum.neyse hepimize başarılar...
tatlım ben bu yüzden işte haftada bir tartılalım demiştim.daha çok motive oluyorsun bende önce den hergün tatrılıyordum 1 gün vermiş bir gün almışım birde insan bu günde 1 kilo kaybetmeyi görecekmişiz gibi davranıyoruz yok öyle bir şey.haftada 1 1.5 kilo kaybı süperdir bence . gelin p.tesileri sadece tartılalım.saten sen çizelgede yapmıştın kaldırın şu tartıları gözünüzün önünde durmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?