cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

zaten canim magnum istiyorr

ne magnumu bu soğukta aman canım onu yiyeceğine öğle veya sabah menünde ne istersen onu ye daha iyi.bi ton calori o şimdi.mideni küçüklttün yemeyerek ama kan şekerin düşüyor bak akşamları tatlı istiyorsan eğer gel sen akşamları hafif sebze yemekleri veya haşlanmış et ye ekmeksiz ye .canın çok tatlı istiyorsa sirkeli suyunun içine 1 tatlı kaşığı bal kat

canim aksam actim magnumu birkez cikolatadan isirdim ve birkezde icinde yaladim tmm cokkk canim cekmistiii
buarada canim sen sirkelisuyuna bal katiyormusun ?
ben televziyonda duymustum evet sirkeli su kilo verdiriyormus buzaten kanitlanmis ama icine bal katarsan hic birise yaramazmis
canim nebiliyim aksam cok yersem veremicem korkusu var

affiyet olsun canimm
sabah yedigin icin yufkayi bisey olmaz canimm

sirkeli su
bir dilimde kacar peyniri
baskada bisey yemedimm :)
canım valla tebrik ederim,hiç bişey yemiyosun.maşallah diyelim de nazar değmesin.ben çok acıkınca peynir yiyorum.

olsun canım arada bir yesen bişey olmaz.önemli olan bunu sürekli hale getirmemek

sirkeli su
2tane sosis
2dilim sucuk
2tane yumurta
1dilimde kasar peyniri

süpersin

kızlar ben dün çok hasta oldum o yüzden akşam diyeti bozmak zorunda kaldım ama bu günden itibaren daha dikkat edeceğim.yeni kalktım o yüzden daha kahvaltı etmedim,birazdan markete gitcem tavuk alıp haşlıcam

coooook gecmis olsunn canimm
neyinn vardii?
evet canim acikinca
kacar peyniri , beyaz peynir ,yumurta , ve haslama türü yiyebilirsinn

cankızz üşütmüşüm,dün biraz köyüdüm de bugün daha iyiyim.
bu arada menümü yazıyım,
sabah geç kalktığım için hiç birşey yemedim.
öğlen çok acıktığım için tavuk ve sosis yedim akşma bişey yememeyi planlıyorum

canim yiyebilirsin aksam peynir yumurta yada haslama türü
tekrardan cok gecmiss olsunn canim

slm kızlar bugünkü menümü yazayım sabah 2 dilim çavdar ekmeği 1 kk yağsız peynır domates salatalık öğlen 2 dilim kepeksiz ekkmek 5 kaşık pırasa yemeği 2 yk yoğurt yine yağsız tabiki ve bol yeşillikli salata öğlenki menüm akşamda aynı olacak ve 4 kilometre herzamnki gibi hızlı tempo koşu bandında yürüyüş

kizlarrr sabah kahvaltimi düzeltiyorum yazdigim gibi yemedimm sirkeli su , yarim yumurta ,yarim sosis ,bir dilimde kacar peyniri yedim öglende yarim döner yedim aksamda hic birseyy 2 litire suyumu ictim yarim saat hizli tempoda yürüdüm

kızlar ne olmuş buraya kimsecikler uğramamış.bari ben sabah kahvaltımı yazayım.sosis ve peynir.
öğlen 1 bardak süt içtim.başka bişey yemeği planlamıyorum çünkü bu sefer akşam açıkmıyorum gece açıkıyorum.bende akşam yemeğini düzdün yiyeyim dedim

slm benim kahfaltı fix aynı 2 dilim ekmek 1kk peynir bol domates salatalık ve tabiki maydanoz şekersiz çay öğlen 3yk melemen 2 dilim ekmek yanında maydanoz bol limonlu ve 1 çay bardağı yoğurt kendimi aç hissetmiyorum bu öğünler beni hep tok tutuyo bende böle olunca acaba yanlışmı yapıyorum diye düşünüyorum diyet yapınca aç olmak lazımmış gibi geliyo yanılıyomuyum
sizce bunlar fazla değil dimi doktorum bunları tavsiye ettiği için bu düzende gidiyorum

canim ben biraz gec giriyorum
cocuklarla ugrasiyorum ama sonra geceye kadar takipdeyim ama sizler yoksunuzz
canim ben daha kahvaltimi bile yapmadimm

canim diyetisyenin mi verdi bu menüyü sana

ya kaç gündür üzerimde bir bitkinlik miskinlik varki sormayın hızlı giden atı misali ne oldu bana bilmiyorum.ne güzel 25 günde 4 kilo vermiştim. sanki hedefe ulaşmışım gibi tembellik çöktü üzerime ne dışarıya adım attığım ne spor yaptığım var.offff sabah kahvaltı yapmak gelmedi içimden nescafe içtim şekersiz sonra öğlene doğru 2 sosis az sucuk 1 haş.yumurta yedim.çay içtim bolca patlayacak gibiyim şuan

evet cankız bu menü diyetiayenimin haftada 1 kilo hedefledik bakalım ilk hafta tuttu ama bundan sonra ne olur

aynene canim banada öyle oluyor buaralar ama demin zorla kosubanda bindim ve yarim saat yürüdümm

kizlarrr dün gece ben birazcik degil baya bir kacamak yapmisstim vee bugün acayip kilo almisim ama kilo aldim diye birakmadim durmak yokkk devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…