zaten canim magnum istiyorr
ne magnumu bu soğukta aman canım onu yiyeceğine öğle veya sabah menünde ne istersen onu ye daha iyi.bi ton calori o şimdi.mideni küçüklttün yemeyerek ama kan şekerin düşüyor bak akşamları tatlı istiyorsan eğer gel sen akşamları hafif sebze yemekleri veya haşlanmış et ye ekmeksiz ye .canın çok tatlı istiyorsa sirkeli suyunun içine 1 tatlı kaşığı bal kat
günaydın kızlar...sabah ki menüm : 1 haşlanmış yumurta peynir domates yeşillik yarım yufka ekmeği (bu olmadı biliyorum ama annem göndermiş napim) 4 çatal sucuk 3 zeytin şekersiz çay veee aç karnına sirkeli su
canım valla tebrik ederim,hiç bişey yemiyosun.maşallah diyelim de nazar değmesin.ben çok acıkınca peynir yiyorum.sirkeli su
bir dilimde kacar peyniri
baskada bisey yemedimm :)
olsun canım arada bir yesen bişey olmaz.önemli olan bunu sürekli hale getirmemekgünaydın kızlar...sabah ki menüm : 1 haşlanmış yumurta peynir domates yeşillik yarım yufka ekmeği (bu olmadı biliyorum ama annem göndermiş napim) 4 çatal sucuk 3 zeytin şekersiz çay veee aç karnına sirkeli su
sirkeli su
2tane sosis
2dilim sucuk
2tane yumurta
1dilimde kasar peyniri
canım valla tebrik ederim,hiç bişey yemiyosun.maşallah diyelim de nazar değmesin.ben çok acıkınca peynir yiyorum.
olsun canım arada bir yesen bişey olmaz.önemli olan bunu sürekli hale getirmemek
süpersin
kızlar ben dün çok hasta oldum o yüzden akşam diyeti bozmak zorunda kaldım ama bu günden itibaren daha dikkat edeceğim.yeni kalktım o yüzden daha kahvaltı etmedim,birazdan markete gitcem tavuk alıp haşlıcam
cankızz üşütmüşüm,dün biraz köyüdüm de bugün daha iyiyim.
bu arada menümü yazıyım,
sabah geç kalktığım için hiç birşey yemedim.
öğlen çok acıktığım için tavuk ve sosis yedim akşma bişey yememeyi planlıyorum
kızlar ne olmuş buraya kimsecikler uğramamış.bari ben sabah kahvaltımı yazayım.sosis ve peynir.
öğlen 1 bardak süt içtim.başka bişey yemeği planlamıyorum çünkü bu sefer akşam açıkmıyorum gece açıkıyorum.bende akşam yemeğini düzdün yiyeyim dedim
slm benim kahfaltı fix aynı 2 dilim ekmek 1kk peynir bol domates salatalık ve tabiki maydanoz şekersiz çay öğlen 3yk melemen 2 dilim ekmek yanında maydanoz bol limonlu ve 1 çay bardağı yoğurt kendimi aç hissetmiyorum bu öğünler beni hep tok tutuyo bende böle olunca acaba yanlışmı yapıyorum diye düşünüyorum diyet yapınca aç olmak lazımmış gibi geliyo yanılıyomuyum
sizce bunlar fazla değil dimi doktorum bunları tavsiye ettiği için bu düzende gidiyorum
ya kaç gündür üzerimde bir bitkinlik miskinlik varki sormayın hızlı giden atı misali ne oldu bana bilmiyorum.ne güzel 25 günde 4 kilo vermiştim. sanki hedefe ulaşmışım gibi tembellik çöktü üzerime ne dışarıya adım attığım ne spor yaptığım var.offff sabah kahvaltı yapmak gelmedi içimden nescafe içtim şekersiz sonra öğlene doğru 2 sosis az sucuk 1 haş.yumurta yedim.çay içtim bolca patlayacak gibiyim şuan
evet cankız bu menü diyetiayenimin haftada 1 kilo hedefledik bakalım ilk hafta tuttu ama bundan sonra ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?