Çaresiz hastalık mizofoni?

kulak tıkacı sesi kesiyor evet ama siz bu şekilde toplumdan kendi kendinizi izole edersiniz ne kadar keyif alırsınız düşündürücü. Sıkıntıyı kökten çözmek daha mantıklı ilaç tedavisi çok faydalı olur mu bilmem ama biraz kabulleniş sakin kalmayla ya da üstüne gitmeyle bu sorunu biraz hafifletebilirsiniz diye biliyorum.

İyi bir psikiyatristten destek alırsanız çok daha iyi olur kulak tıkacı vs çözüm değil

Evet kesin olarak senin hastalığın şu, bu da ilacı gibi bir durum yok. Başka tedavilerde kullanılan antidepresanlar, bu hastalığa da yarıyormus. İki tane antidepresan kullanıyorum ben.
Çok teşekkür ederim
Merhaba. Bu sorunu ben de yaşıyorum. Mizofoni için antidepresan tedavisini daha önce hic duymamıştım.İşe yaramış olmasına çok sevindim İlacı ne kadar süreyle kullandınız ?

Merhaba. Merak ettim sanırım evlendiniz. Eşinizle ne durumdasınız. Takıntılarınız devam ediyor mu? Eşiniz anlayış gösteriyor mu?

Allah belasını versin mizofoninin

Haymana Davari gibi ağzını sapirdatarak yemek yeme

Çak çak sakız çiğneme

Bunları duyduğum ama ortamdan kaciyorum. Sebebi anneannem, onun yüzünden böyle oldum. Takma dişleri vardı.

Ha bir de horlama sesine dayanamazdim ama o geçti galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…