- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Canim huy bundaki borc harc bahanee. Hayattan bikmis. Benimde hayatimi kararti iste..Aynen sen üzülme sabrın arkasinda vardir hayir bak esin iyi insanmis kızınla ilgilen mese kötü olurdu biraz birak borc bunalimi bisiler sende destek arkasında dur inşallah toparlar atlatıp duzelir canım
çıldırma.
rahat ol kızın için.
her sıkıntı da mutluluk da geçip gidiyor.
önemli olan olaylara nasıl baktığımız.
evlenmeseydin, can parçan kızın olmayacaktı, evlat kokusunu bilmeyecektin.
o yüzden takmamaya çalış. hayırlısı olsun de geç. nasıl olsa her şey olacağına varıyor.
Kızın şu an babasına aşık anlıyorum seni. Ben de öyleydim. Ben büyüdüğümde babamla evlenicektim, babamın prensesiydim. Bir dediğim ikilettirilmezdi. Babamla uyur babamla uyanırdım. Ama sonra ne oldu biliyor musun? Anneme yaşattıklarını farkettim. Emin ol kızın seni anlayacak. Buna kesinlikle kefil olabilirim.Bende oyle olmak istiyorum inan. Dua edin bana. Pisman degilim yaptigim enayiliklere. Bu fedakarliklari yapmasaydim goremeyecektim karakterini..
Evet tamda analattigin gibi kizim belkide daha fazlasi var onun icinde. Anne babamsiz ne yaparim ben özler o beni diyor icim parcalaniyor ah..Kızın şu an babasına aşık anlıyorum seni. Ben de öyleydim. Ben büyüdüğümde babamla evlenicektim, babamın prensesiydim. Bir dediğim ikilettirilmezdi. Babamla uyur babamla uyanırdım. Ama sonra ne oldu biliyor musun? Anneme yaşattıklarını farkettim. Emin ol kızın seni anlayacak. Buna kesinlikle kefil olabilirim.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bir çıkış yolu bulursun
Yakinimda kizimi birakacagim kimse yok..
Ev islerinide baktim bulamadim..
Ise girmek bende isterim.. karsimdaki insan onada bir kulp buluyor..
Sevmek fedakarlik demek degil mi zaten ?
fedakarlık beraber yürüdüğümüz yolda yapılır. sizin ki fedakarlık değil feragat olmuş..
üstelik hala devam ediyor bir senemiz var boşanmaya diyip çalışmana ambargo koyabiliyor ve sizde bunu kabulleniyorsunuz.
Bilemiyoruzki kuzm oan sevgi muhtaç sıcak bi yuva bi heves giriyoz bi yola neler bekliyor bilemiyoz kör oluyor gözümüz annelerimizden bile görmüyoruz gercekleri kendi dogrumuzun peşinde oluyoruz ama sevgi biyere kadar borc geçim sıkıntısı bunları getiriyor meydana düzgün gitsede herşey huzursuzluk olan yuva yine huzursuz parasizlikda paralida ibretCanim huy bundaki borc harc bahanee. Hayattan bikmis. Benimde hayatimi kararti iste..
Kabullenmiyorum inanin. Babaya asik bir kizim var. Zamaninda bende cok asiktim bu insana. Kizimin duygulari bizim kafalarimizi bir araya getirip hadi opusun bakalim diyen, anne benim icin babamla bir daha evlen diyen, anne babam icin sacalrini yap diyen bir kizim var ve daha 3 bucuk yasinda hayallerini yikamadigim icin bu durumdayim..
Kabullenmiyorum inanin. Babaya asik bir kizim var. Zamaninda bende cok asiktim bu insana. Kizimin duygulari bizim kafalarimizi bir araya getirip hadi opusun bakalim diyen, anne benim icin babamla bir daha evlen diyen, anne babam icin sacalrini yap diyen bir kizim var ve daha 3 bucuk yasinda hayallerini yikamadigim icin bu durumdayim..
Önceki evliliği neden bitmiş? İkinci evliliği adamın daha çok çaba göstermesi gerekir aslında. Bence siz adamın egosunu çok şişirmişsiniz. Siz onu çok sevmissiniz o da kendini bişey sanmış.
Yani şu an boşanmayı dile getirmeseniz bile kendinizi zihinsel olarak olarak hazırlayın onsuz da hayatınıza devam edebileceğinize. Biraz kendinizi geri çekin.
Dogru soyluyorsun ama karsimdaki benim kurallarim var diyor calisamasin haber vermeden bir yere gidemezsin diyor. Yoksa ben cok ozgur buyudum. Bunlari ona soylmeden yaptigim zaman izin vermedigi zaman kavga cikiyor. Huzursuzluk cikmasin diye susuyorumama bakış açın hatalı kabullenmemek demek illa boşanmak değil ki..
hayatının kontrolünü eline almak için ille boşanman gerekmiyor bunu evliliğinin içinde yapmalısın. üstelik zaten biteceğini düşünüyorsun evliliğinin. boşanmaya hazır olduğunda daha güçlü olursun.
Yeterince fedakarlık yapmışsın zaten biraz da kendini mutlu et. Böyle bi adamla hasta olur insan. Surekli alttan al sus idare et böyle ömür mü geçer.Duygusal bakiyorum sonucta en guzel zamanimi ona vermisim,fedakarlik yapmisim.. yapilan seyi soylemeyi sevmem ama bana yapilmayan ufacik bir ilgi olmamasi okadar yıkıyor ki beni..
Yeterince fedakarlık yapmışsın zaten biraz da kendini mutlu et. Böyle bi adamla hasta olur insan. Surekli alttan al sus idare et böyle ömür mü geçer.
Çok gencsin önünde cok uzun yollar var. Kurtul su heriften gir bi işe çalış az olsa bi seyler kazan ailen yardimci olmaz mi cocugunu sahiplenmeye ? Sen calisirsin annende bakimina yardimci olur goz kulak olur ..Hasta oldum zaten.. daha 23 yasindayim..
Kizim kucuk nasil yasariz nasil geciniriz . Ya tek basina ustesinden gelemezsem diye bu kaygilarim.
Hayir zaten annem 1+1evde kardesimle yasiyor hemde calisiyor..Çok gencsin önünde cok uzun yollar var. Kurtul su heriften gir bi işe çalış az olsa bi seyler kazan ailen yardimci olmaz mi cocugunu sahiplenmeye ? Sen calisirsin annende bakimina yardimci olur goz kulak olur ..
Yok canim. Basta hersey güzeldi sonra sonra böyle oldu isteAllah yardımcın olsun kuzum
Başından beri böyle miydi ?
Keşke bu kadar kendinden ödün vermeseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?