Allah yardimciniz olsun insallah duzeliro da bitsin diye elinden geleni yapıyo sanırım....
canım tşk ederim inceliğin için nezaketin için..biz severek evlendik 5 yıllık flörtlükten sonra..sevgiliyken birbirimize salak kelimesini dahi kullanmamıştık.herşey saygı sevgi çerçevesindeydi ilişkimizde..benim için hep doğru adam olduğuna inandım..şimdi başka biriyle evliymişim önceki yaşadıklarım bi rüyadan ibaret gibi..evlenince ben bi süre çoçuk yapmak istemedim..onda bile sitem etti bana 'neyi beklicez, ikimize benzeyen bi canımız kıymetlimiz olsun, hem sen bana güvenmiyo musun' nameleri yaptı..bende herşey güzel gittiği ve tanıdığıma inandığım için kabul ettim..insanlar aylarca yıllarca evlat sahibi olabilmek için uğraşırken ben hemen hamile kaldım..ama insanoğlu nankör işte..annem gelecek doğuma ama fazla kalamıcak kendim bakıcam çoçuğuma..çok şükür ekonomik özgürlüğüm var zaten çoçukta sonrada bu şekilde devam edecek olursa kendimi ve çoçuğumu biraz toparlayınca gerekeni yapıcam..hamileliğim burnumdan geldi daha da fazlasına izin vermeyi düşünmüyorum,tahammül edecek gücüm de yok zatenCanım akşam sabahsın sanirim ben gebeliğin yeni saniyordum pardon annen doğuma gelecek mi ?yada sen annengilde doğuran ay canim sen bu olasılıkları dusunmussundur kusura bakma valla yakın olsak ben bakardım sana suan heyecan dorukta olması gerekirken kaprisle uğraşıyorsun ...güçlü ol canim bu adam ne hatlar karistiriyor belli değil doğum sonrası daha rahat bakarsın önüne bu adama çocuk yapılır mı ya millet ölüyor çocuk diye suna bak ....Allah yardimcin olsun
özel hiçbi durum yok aksine taruştığımız şeyler saçma sapan..söylediği gerekçeyse senin dışında bana kim naparsa yapsın etkilenmiyorum,senden gelen küçüçük bi şey beni dağıtıyor toparlanamıyorum..hiçbi şey yapmak gelmiyo içimden diyor..bu ruuh haline bürünüyorum ve istesem de çıkamıyorum diyor.bu kadar saçma ve absürd bi yaklaşım işte...zaten tartışamıyoruz bie beyfendi hemen o ruh haline bürünüyor..sonrasında sen istersen yırt kendini...benle iyiyken çok iyi biri kötüyken de o kadar kötü..iki kişiyle yaşıyorum sanki..benle kavga etme tek isteğim senden o diyor..bunun mümkün olmadığını,biraz da onun çaba göstermesi gerektiğini anlatamıyorum ona bi türlü...beni ve kızını kaybettikten sonra istediği kadar kalsın o lanet olası ruh halinde ne diyeyim...Rica ederim canım yaşadığın şeylere çok üzüldüm hem senin hem bebegin adına derdi nedir yahu ?bu kuslugün sebebini gerçekten çok merak ediyorum. Özel değilse ?Yani onun açısından haklı nokta varmı diye !!!gerçek şu ki yerden göğe haklı olsa gebe eşine bu kadar uzun süre küs kalmak ekstra bir çaba gerektiriyor gebe olmasan da hoş aynı ya neyse
biliyorum farkındayım daha da zorlaştırmayı düşünmüyorum..sadece zaman durdu gibi benim için bir an önce zamanın akmasını istiyorum..hayatımda tanıdığım en bencil insan.....ben bu adam için aileme bile karşı geldim yanıyorum verdiğim emeklerime....allah sabır versin canım. hamile kadına yeni gelin gbi 1 ay trip at ve dağılıyorum de...çok ayıp yaptığı eşinin. sen hamilesin elbette olur olmadık seye patlayabılırsin alttan alması gerekirken nedir derdi yani. kusura bakma ama çok bencil bir adam eşin. işine geldikçe iyi işine gelmedikçe kötü....zor işin....
sizin adınıza sevindim bi daha aynı şeyleri yaşamazsınız inş nasıl zor nasıl can yakıcıdır iyi bilirim..kimse boşanmak için evlenmiyor üstelik bizim bi kız evladımız olacak ama bu şekilde devam edecekse gücüm yok kaldırmaya..şu anda bile zor tutuyorum ben kendimi..sırf belki bebegim kısmetiyle bereketiyle gelir de babasının da aklı başına gelir belki diye..ama şunu biliyorum bazen insanların akıllanması için kaybetmesi,düşmesi yada bedel ödemesi gerekir..Bizde evliliğimizin ilk yılını bu şekilde çok zor atlattık.boşanma noktasına geldik hatta birer hafta kendi ailelerimizin evinde kaldık.esimde tartisamazdi kuserdi hiç konuşmazdı.ayrı yatardi. Boşanma olayından sonra biraraya geldiğimizde bizde kavgadan sonra küs kalmama asla ayrı yatmama konusunda söz verdik birbirimize.evlilik ilk zamanları genelde zordur siz çoğu şey oturmadan hamile kalmissiniz.doğal olarak bu konuları çözmeyi dogum sonrasi kendinize geldiğiniz zamana erteleyin.zaten bebekle ilgilenmekten kavgaya fırsat kalmaz diye düşünüyorum.Allah sağlıkla bebeginizi kucaginiza aldirsin.amin
Çok şükür evliligimizde 4.yildayiz geride kaldı o zamanlar.smdi okadar başka dertlerimiz varki kavga etmeye zaten fırsat yok.boşanma sebebi değil inanın.erkekler evliliğe ve bebege daha zor adapte oluyor.ama merak etmeyin bebek herşeyi çözecek.hormonların kaynaklı bazı şeyleri dahada derinden hissediyorsun.herşey yoluna girecek.sabır birazciksizin adınıza sevindim bi daha aynı şeyleri yaşamazsınız inş nasıl zor nasıl can yakıcıdır iyi bilirim..kimse boşanmak için evlenmiyor üstelik bizim bi kız evladımız olacak ama bu şekilde devam edecekse gücüm yok kaldırmaya..şu anda bile zor tutuyorum ben kendimi..sırf belki bebegim kısmetiyle bereketiyle gelir de babasının da aklı başına gelir belki diye..ama şunu biliyorum bazen insanların akıllanması için kaybetmesi,düşmesi yada bedel ödemesi gerekir..
Eşiniz sizi eğitmeye çalışıyor.aynen de dediğin gibi..ev temiz yemek hazır...misafirimiz vardı mesala 3 gün kaldılar..3 gün boyunca gayet iyiydi..gezerken el ele tutuşmalar hatta bi ara evde müzik dinlerken beni dansa filan kaldırmalar..dedim heralde siniri öfkesi geçti çok şükür normale döndük..dün onlar gitti gene aynı..bi sorun mu var dedim yok mu dedi..nasıl yani oyun muydu hepsi dedim...benden uzak dur konuşmayalım dedi..bende sinirlendim tabi konuştukça konuştum çıktı gitti..susabildiğim kadar susmak hatta o konuşmak istediğinde ben konuşmamak istiyorum ama yapamayınca kendime de sinir oluyorum
ne gibi canım?Eşiniz sizi eğitmeye çalışıyor.
Kavga etmemeniz için, ona itaat etmeniz için.ne gibi canım?
söyledikleriniz çok doğru biliyo musunuz?çözümü nedir peki??Kavga etmemeniz için, ona itaat etmeniz için.
Siz kavga etmeyi bırakana kadar sizi böyle terbiye etmeye çalışıyor, başkasının yanında mutlu davranıp dans kaldırıp baş başa kalınca bu lafları söylemesinin tek nedeni bu.
Hani yanlış yapınca hayvanların kafasına gazeteyle vuruyorlar ya, öyle yapmaya çalışıyor.
Kendi istediği kalıba sokmaya çalışıyor kısacası, ve siz tavrınızı koymadıkça bu durum devam edecek.
Sizin üzüldüğünüzü biliyor, hamile olmanızı bile umursamıyor.
Çünkü sizin yalvaracağınızı, çabalayacağınızı ve uğraşacağınızı biliyor.
Çözümü belli ama siz konuşmamak için kendinizi tutamıyormuşsunuz, hayırlısı olsun.
Sizi bebekle ve bu yükle baş başa bırakıp kaçacak böyle, biliyorsunuz değil mi?
Dişinin en güçlü silahı bence umursamazlık.söyledikleriniz çok doğru biliyo musunuz?çözümü nedir peki??
anladım tşk ederim...söylediklerinizi yapıcam çünkü şimdiye kadar bu halimle her işimi yaptım bi işe yaramadı.ona bu kadın ben naparsam yapayım o her işi yapar,barışmak için gene o çabalar rahatlığı verdi..bi kaç gün suskun kaldığımda beni tahrik etmek için farklı şeyler de yapıcaktır eminim ama dediğiniz gibi sabredip tavrımı göstermedikten sonra,umursamadığımı göstermedikten sonra hiçbi şey değişmeyecek...Dişinin en güçlü silahı bence umursamazlık.
Çünkü bacak arasındaki başka kadınlarda da var.
Yemeği sadece 1 kişilik hazırlayın, kendiniz yiyin ve bulaşığınızı yıkayıp toplayın kaldırın. O isterse kendine hazırlar, bulaşığı bırakırsa sakın yıkamayın. Eli ayağı tutuyor kendi yapabilir. Siz hamilesiniz ve lohusa olmanıza az kaldı.
Sadece kendi dağınıklığınızı toparlayın. Onun gömleklerini ütülemeyin, çamaşırlarını yıkamayın, eşyalarını ellemeyin. Dellenecektir bir yerden sonra, cevap vermeyin, üstelerse gülün, başka şeylerle ilgilenin.
''Benden uzak dur konuşmayalım'' demiş ya, böyle şeyler söylediğinde ''Benim artık bir bebeğim var, ilgimi ve vaktimi ona ayırıyorum, sen neredeyse hiç aklıma bile gelmiyorsun artık.'' tarzı şeyler de.
Annelik bir kadını bebeğine odaklar ya, ''Ben nasıl vaktimi seninle barışmak için harcamışım ki?'' falan deyin inanamıyormuş gibi bir sesle.
Bebeğinizle oynayın, gülün, kahkaha atın, yabancı dizilere başlayın mesela, hamileyken karnınızı sevin, ilgilenmeyin onunla. Kendinize kitaplar alın, onları okuyun, gülümseyin kendi kendinize.
Çok üstelerse cevap vermeniz için, ''Ne istiyorsan kendin halledebilirsin, arkanı toplayamam hamileyim ben,'' diye kestirip atabilirsiniz.
Umursamayın onu, seslendiğinde duymayın. Konuşuyorsa, aniden kafanızı kaldırıp ''Affedersin hayatım, duyamadım ne söylediğini,'' diye dumur edin onu.
Kesinlikle katılıyorum tam da bu işteDişinin en güçlü silahı bence umursamazlık.
Çünkü bacak arasındaki başka kadınlarda da var.
Yemeği sadece 1 kişilik hazırlayın, kendiniz yiyin ve bulaşığınızı yıkayıp toplayın kaldırın. O isterse kendine hazırlar, bulaşığı bırakırsa sakın yıkamayın. Eli ayağı tutuyor kendi yapabilir. Siz hamilesiniz ve lohusa olmanıza az kaldı.
Sadece kendi dağınıklığınızı toparlayın. Onun gömleklerini ütülemeyin, çamaşırlarını yıkamayın, eşyalarını ellemeyin. Dellenecektir bir yerden sonra, cevap vermeyin, üstelerse gülün, başka şeylerle ilgilenin.
''Benden uzak dur konuşmayalım'' demiş ya, böyle şeyler söylediğinde ''Benim artık bir bebeğim var, ilgimi ve vaktimi ona ayırıyorum, sen neredeyse hiç aklıma bile gelmiyorsun artık.'' tarzı şeyler de.
Annelik bir kadını bebeğine odaklar ya, ''Ben nasıl vaktimi seninle barışmak için harcamışım ki?'' falan deyin inanamıyormuş gibi bir sesle.
Bebeğinizle oynayın, gülün, kahkaha atın, yabancı dizilere başlayın mesela, hamileyken karnınızı sevin, ilgilenmeyin onunla. Kendinize kitaplar alın, onları okuyun, gülümseyin kendi kendinize.
Çok üstelerse cevap vermeniz için, ''Ne istiyorsan kendin halledebilirsin, arkanı toplayamam hamileyim ben,'' diye kestirip atabilirsiniz.
Umursamayın onu, seslendiğinde duymayın. Konuşuyorsa, aniden kafanızı kaldırıp ''Affedersin hayatım, duyamadım ne söylediğini,'' diye dumur edin onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?