merhaba arkadaslar araniza yeni katildim kac gundur icimi kemiren dusuncelerle bogusuyorum arkadaslar ben seneler once esimle bosandim eski esim sorumsuz evine bakamayan beni doven ailesinin sozunden cikmayan bir adamdi bana senelerce ailemle gorusmemem icin baski yapti onlari oldurmekle tehdit etti ve ben korktum icin ailemle gorusemedim sonra cook seyler yasandi ve ben ailemin yanina sigindim bunlara resti cektim bosandim ama benden cocugun velayetini almak karsiliginda bosandi baska carem yoktu verdim ve bosandim sonra da cocugumu gostermediler senelerce para gonderdimde benden iyisi yok onun disinda ben cocugumun sesini duyamiyorum duyarsamda zorla konusuyo gibi cocugumu en son 5 yasinda gordum suan 10 yasinda istanbula geliceklermis iki gunlugune bana bir kac saat icin cocugunu gor diolar cocugumla konusuyorum gel kal diorum gormek isteyen gelsin gorsun dio arkadaslar napim ben iki saat gorsem ne olur gormesem ne olur iki saat gordum diyelim cocugun psikolojisini dusunuyorum sarsilirsa die bu arada bende evliyim suan cok mutlu bir evliligim var esimde biliyo her seyi bugune kadar gormemissin bugunden sonra gorme uzulursun dio arkadaslar desteklerinize cok ihtiyacim var.
Ne olursa olsun bir başkasının evlat acısıyla mutlu olmak ne demektir nasıl bir kafanız var sizin yok yok hanım efendi iki saatlik görüşmeyi bahane falan etmek..evet bencede çocuğun psikolojisini bozmayın..olen kişi eski eşiniz sanırım ama bazı şeyler yaşanır ve biter vermeseydiniz velayeti ölmeyi göze alsaydınız demekki canınız oğlunuzdan daha kıymetliymiş.Evet gitmeliyim bencede ama gittimde o dedesiyle gelicek artik on yasinda bazi seylerden haberder olmasi icin onun yaninda dedesini ve babasinin yaptiklarini anlaticam onlar bugune kadar hep kendilerini yuksek gorduler ama rabbim oyle buyukki onlara evlat acisi verdi.
Polis var kanun var hukuk var nizam var.Evet eşim psikopat kafama silah dayadi defalarca ayricada cocuk babasina cok duskun bunu belirteyim
5 yıldır 1 kez olsun kastamonuya gidemediniz mi görmek için?Evet eşim psikopat kafama silah dayadi defalarca ayricada cocuk babasina cok duskun bunu belirteyim
Arkadaslar sizlere danismak dertlesmek icin yazdim bazi arkadaslar assalayici konusuyolar
ben farkindayim cocugum oldugunun ama senelerce gormedim neler yasadigimi benden daha iyi sen bilemezsin yasaman lazim anlaman icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?