ÇareSiz

sewosev

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2015
10
3
1
36
merhaba arkadaslar araniza yeni katildim kac gundur icimi kemiren dusuncelerle bogusuyorum arkadaslar ben seneler once esimle bosandim eski esim sorumsuz evine bakamayan beni doven ailesinin sozunden cikmayan bir adamdi bana senelerce ailemle gorusmemem icin baski yapti onlari oldurmekle tehdit etti ve ben korktum icin ailemle gorusemedim sonra cook seyler yasandi ve ben ailemin yanina sigindim bunlara resti cektim bosandim ama benden cocugun velayetini almak karsiliginda bosandi baska carem yoktu verdim ve bosandim sonra da cocugumu gostermediler senelerce para gonderdimde benden iyisi yok onun disinda ben cocugumun sesini duyamiyorum duyarsamda zorla konusuyo gibi cocugumu en son 5 yasinda gordum suan 10 yasinda istanbula geliceklermis iki gunlugune bana bir kac saat icin cocugunu gor diolar cocugumla konusuyorum gel kal diorum gormek isteyen gelsin gorsun dio arkadaslar napim ben iki saat gorsem ne olur gormesem ne olur iki saat gordum diyelim cocugun psikolojisini dusunuyorum sarsilirsa die bu arada bende evliyim suan cok mutlu bir evliligim var esimde biliyo her seyi bugune kadar gormemissin bugunden sonra gorme uzulursun dio arkadaslar desteklerinize cok ihtiyacim var.

Pardonda ne parası gönderiyosunuz siz?
Görmediginiz cocugunuza...
Ve mahkeme kararında cocugunuzu görücewginiz zamanlar yazılıdır. ?

Bence gidin görün. İlerde o da sizi görmek istemez.

ihtiyaclarini karsilamak amacli gonderiyorum tabiki var ama cocugu kastamonuya goturduler ve burdan uzaklastirdilar.

yok artık bugüne kadar görmemişsin bugünden sonra da görme de ne demek ya, farkında mısınız bilmiyorum ama o sizin yeğeniniz falan değil çocuğunuz, bu arada iki saati dert etmişsiniz ama iki dakka bile olsa koşa koşa gitmeniz lazım, bilmiyorum ama sizde de pek istek sezmedim açıkcası

Evet gitmeliyim bencede ama gittimde o dedesiyle gelicek artik on yasinda bazi seylerden haberder olmasi icin onun yaninda dedesini ve babasinin yaptiklarini anlaticam onlar bugune kadar hep kendilerini yuksek gorduler ama rabbim oyle buyukki onlara evlat acisi verdi.

Arkadaslar sizlere danismak dertlesmek icin yazdim bazi arkadaslar assalayici konusuyolar
ben farkindayim cocugum oldugunun ama senelerce gormedim neler yasadigimi benden daha iyi sen bilemezsin yasaman lazim anlaman icin

Nasil vicdan var ya insanlarda. Yillardir cocugu göstermemek ne demek.
Görün cocugunuzu. Ama esiniz psikopat felan degil demi? Oraya giderken yaninizda birilerini götürün bence. Cantanizada biber gazi koyun. Cok korkarim böyle adamlardan ben.

Çocuğunuzu verip kendinizi mi kurtardınız?

Hadi mecbur diyelim.
Para göndermek yerine avukat tutup baskı yoluyla velayeti verdim çocuğumu geri istiyorum deseydiniz ..

Şimdi 2 dakika görseniz ne.görmeseniz ne..

Ne olursa olsun bir başkasının evlat acısıyla mutlu olmak ne demektir nasıl bir kafanız var sizin yok yok hanım efendi iki saatlik görüşmeyi bahane falan etmek..evet bencede çocuğun psikolojisini bozmayın..olen kişi eski eşiniz sanırım ama bazı şeyler yaşanır ve biter vermeseydiniz velayeti ölmeyi göze alsaydınız demekki canınız oğlunuzdan daha kıymetliymiş.

Evet eşim psikopat kafama silah dayadi defalarca ayricada cocuk babasina cok duskun bunu belirteyim

Anasına da duşkun olabilirdi sevgi meselesi demekki size psikopatlık yapıp eş olamayan adam misler gibi baba olmuş.

Tabi sizin üzülmeniz bir çocuğun psikolojisinden daha önemli. Zaten bu zamana kadar ilgilenmemişsin annelik yapmamışsın bu saatten sonra da eksikliğini hissedeceğini zannetmiyorum.

Cocugunuzun yaninda babasini dedesini sikayet etmek ve bunu dedesinin yaninda yapmak sorun yaratabilir. Cocugunuzla gorusurseniz keyifli zaman gecirmeyi deneyin. Onu ozlediginizi neden gorusmediginizi anlatin ama anlamayacaktir, neden onu aramadiginizi sorgulayacaktir. Annesini sikayetci bahane ureten biri olarak tanimasin en bastan. Zaten kotulerdilerse sizi kotu biliyor. Sikayet etmek yerine onun sorunlarini dinlemeyi deneyin. Iyi zaman gecirmeye bakin.

Son düzenleme:
Arkadaslar sizlere danismak dertlesmek icin yazdim bazi arkadaslar assalayici konusuyolar
ben farkindayim cocugum oldugunun ama senelerce gormedim neler yasadigimi benden daha iyi sen bilemezsin yasaman lazim anlaman icin

kusura bakma canım ama hayali bile kötü, kimse de seni aşağılamıyor,ben kendi annemden biliyorum bir hafta gittiğimiz zaman bile dedemlere kadının aklı kalıyordu, yengem mesela çocuk bizde kalsa da aklı kalıyordu görmediği zaman, o yüzden sizin iki dakkayı bile artı görmeniz lazım, ilerde çocuk size çok rahat düşman yetişir eğer arayı açarsanız görüşmekte,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…