ÇareSiz

Velayeti verdiysen bile gorme hakkın var ki.
Büyük konuşmak istemiyorum ama siz kendinizin dayanamadigi insanlara çocuğunuzu vermissiniz.
Çocuğunuzu görün ama sadece 2 saat değil hep görün. Görüşün.
Sizde kalsın boşanmış olmanız anne olmadığınız anlamına gelmiyor.

yazık o çocuğa.
bir de babasna düşkün diyorsunuz. elbette düşkün olacak çünkü o'nun yanında büyümüş.
benden boşanmak için evladımı alan adamın alnını karışlarım.
hadi durumunuz yoktu velayeti alamadınız, yıllardır görmemek ne demek.
2 saat görsem ne olacak demek ne demek
hele bir lokmacık sabiye oturup dedeyi babayı şikayet etmek ne demek.
tekrarlıyorum yazık o çocuğa.

İnsanlar anlamiyolar yada anlamak istemiyolar ben cocugumu almak istemedim felan diye dusunuyolar cok denedim ben alicam korkusuyla yasiyodu bu arada babasi size gostermicek tip degil diyen kardesim babasini cok yakin tanisan kacicak delik arardin burda yazmak istemedim cok sey var yasadim ben cocugum icin kastamonuya gittim neler yasadimizi biz biliriz burdan yorum yazmak kolay sizede cok tesekkut ederim haklisiniz onla guzel vakit gecirim yeterli.

Canım bence git ve sarıl yavruna.Ve çaresiz olduğunu da düşünme hatta bence şu anki şartalarınla güçlüsün bile.Bu arada eşine çok kızdım o ne biçim laftır öyle açıkçası sağ gösterip sol vurmuş.Kendi çapınca zekice bir cümle kurmuş senin kafanı karıştırmış ama benden uyarması bu sözünde hiç iyi niyet göremedim.

Uff.. Beni niye alıntılamadınız ki.
O zaman belirtseydin arkadaşım, 5 yıldır görmedim demek yerine.
Neyse Allah kolaylık versin.

Esimin ne dedigi onemli degil ben cocugumu gorucem ne olursa olsun ama yaz tatillerinde hep soyledim gel dedim burda kal beraber olalim birlikte tatil yapalim dedim oyle sandiginiz kadar ilgisiz biri degilim surekli ariyorum konusmaya calisiyorum ihtiyaclarini sorguluyorum hastami dertlimi soruyorum uzaktan bu kadari geliyo elimden

yazıklar olsun hiç bir şey demiyorum
anne var annecik var işte
zavallı yavru
aman sakın mutluluğunuz bozulmasın zaten senelerdir görmüyormuşsunuz da offff

ben cocugumu vermezdım.cocugumu kacırırdım onunla olsun gerisi boş bır ekmegi bölüp yerdim zaten evlenmıssınız hem mutluymussunuzda bosvermıssın cocugu otur yerınde gıtme heee senden de anne olmaz

Görüşün tabiki. Ama kimseyi kötülemeyin kaliteli güzel vakit geçirmeye bakın... Sonrasında da takipte kalın aramaya sormaya ilginize devam edin. Biraz daha büyüse olayların farkına varır sizde anlatırsınız.belki o zaman sizinle bile kalmak isteyebilir. Sağlığına dua edin canınızı sıkmayın.

ben cocugumu vermezdım.cocugumu kacırırdım onunla olsun gerisi boş bır ekmegi bölüp yerdim zaten evlenmıssınız hem mutluymussunuzda bosvermıssın cocugu otur yerınde gıtme heee senden de anne olmaz
Bende vermezdim de heleki böyle psikopat bir babaya.. herkes bir değil işte..annelik bile katman katman diye boşa dememişler...

bu ınsanlara yorum yazmayalım arkadaslar bu da anne mı basına ne gelirse gelsın ölümden öte yol mu var sabah sabah sinirlendim otur yeni esinle mutlulugun bozulmasın

Siz ne yazıyorsanız ona göre yorum yazılıyor. 5 yıldır gitmedim diyen siz gittim diyen yine siz. Gittim ama göstermediler deseydiniz anlaşılırdı.
O kapıyı aşındırana kadar gittiniz mi peki?

Çocuk tepkilerinde çok haklı. 10 yaşında çocuğun yanında tartışsan ne olur? Ona göre annesinin onu görmemesinin bahanesi olamaz.
Madem çok kısa süre göreceksiniz. Ona mektup yaz eline verin. Gönderirseniz okutmazlar diye söylüyorum. O mektupla anlatın derdinizi çocuğun anlayabileceği üslupla.

çocuğunuza şimdi birşey anlatmayın.bırakın yıllar geçtikçe kendisi görsün...
siz bişey dersiniz 2 saat sonrası o 2 saatlik söyledikleriniz o çoçuğa yıllarca inkar edilir siz suçlanırsınız.
akıl bali olunca neyin ne olduğunu anlıyorlar merak etmeyin

eşiniz evlendi mi ?
çocuğunuz nasıl bir ortamda büyüyor?
çok çabaladıysanız bile konuda bunu belirtmediğiniz için tepki alıyorsunuz.
bence de çocuğunuzla kaliteli zaman geçirmeye bakın, bırakın milleti kötülemeyi.
hem o çocuk onlarla yaşıyor niye kafasını bulandıracaksınız durup dururken.
yanınıza almayı da düşünmüyorsunuz.

Mutlu bir evliliğim var demişsiniz...
Sizin bu yarım yamalak anlattığınız, baştan sona her bir tavrı yanlış olan hikayeniz var ya
O beni gün boyunca mutsuz edecek..............
Eğer size çocuğu göstermemek isteselerdi, arayıp gel iki saatte olsa gör demezlerdi
Siz hiç görmek istememişsiniz
Hadi açık yüreklilikle söyleyinde bizde dinleyelim...

İnanın öyle seylee yasadimki bazi seylere mecbur kaldim ben dogurup sokaga birakmadim uvey baba elinde ezdirmedim dilendirmedim babasinin yaninda mutlu oldugu icin orada biz ayrilmadan oncede cok duskundu yine duskun ben ilgimi kesmedim esimin evlendigi kadin bana arama cocugun psikolojisini bozuyosun arama dedi ona rağmen aramaya devam ettim neden her seyi bir kisi yapmis gibi goruyosunuz.

Onlar cocugumu elli kere istanbula getirmisler
ama bir gunde arayip biz istanbuldayiz demediler bu kez ben aradim para yolladim okul ihtiyaclari icin o zaman dediler biz ist gelcez die onlar degil ben gorusmek istedigimi soyledim .

Ben insanlarımızı anlamıyorum gerçekten... Tamam eleştirilir de bu kadar kırıcı ağır eleştirilmez hele bir anne... Fikir verebilecekseniz verin ama böyle aşağılamayın arkadaş ya.. Klavye artistliğinden başka bişi değil bu yaptığınız... Lafla peynir gemisi yürüyorsa dünya kadar yer alın benden olsun...
Doğrudur bazı şeyleri hatalı yanlış ama bu anneliğine laf getirmez.. (Ki senelerdir ne yaşadığını tek tek yazmamış buraya) Bu yüzden onu anlamamız mümkün değil...
İnsan kalbini bu kadar kolay kırmayın...

Siz de konu sahibi... Sadece boşanırken biraz hatalı davranmışsınız... Çocuğunuzun velayetini ne olursa olsun vermeyecektiniz.. Bir şekilde halloluyor boşanma davaları...
Olan olmuş.. Bundan sonra bence bağınızı güçlü tutun...
O geldikçe görün, arada siz yanına gidin...
Lütfen sizsiz bırakmayın yavruyu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…