Veriyim kurtulayım dedi heralde..Sen o velayeti vermesen boşanamayacağına nasıl inandın ben asıl ona şaşırdım.
Velayeti verdiysen bile gorme hakkın var ki.merhaba arkadaslar araniza yeni katildim kac gundur icimi kemiren dusuncelerle bogusuyorum arkadaslar ben seneler once esimle bosandim eski esim sorumsuz evine bakamayan beni doven ailesinin sozunden cikmayan bir adamdi bana senelerce ailemle gorusmemem icin baski yapti onlari oldurmekle tehdit etti ve ben korktum icin ailemle gorusemedim sonra cook seyler yasandi ve ben ailemin yanina sigindim bunlara resti cektim bosandim ama benden cocugun velayetini almak karsiliginda bosandi baska carem yoktu verdim ve bosandim sonra da cocugumu gostermediler senelerce para gonderdimde benden iyisi yok onun disinda ben cocugumun sesini duyamiyorum duyarsamda zorla konusuyo gibi cocugumu en son 5 yasinda gordum suan 10 yasinda istanbula geliceklermis iki gunlugune bana bir kac saat icin cocugunu gor diolar cocugumla konusuyorum gel kal diorum gormek isteyen gelsin gorsun dio arkadaslar napim ben iki saat gorsem ne olur gormesem ne olur iki saat gordum diyelim cocugun psikolojisini dusunuyorum sarsilirsa die bu arada bende evliyim suan cok mutlu bir evliligim var esimde biliyo her seyi bugune kadar gormemissin bugunden sonra gorme uzulursun dio arkadaslar desteklerinize cok ihtiyacim var.
İnsanlar anlamiyolar yada anlamak istemiyolar ben cocugumu almak istemedim felan diye dusunuyolar cok denedim ben alicam korkusuyla yasiyodu bu arada babasi size gostermicek tip degil diyen kardesim babasini cok yakin tanisan kacicak delik arardin burda yazmak istemedim cok sey var yasadim ben cocugum icin kastamonuya gittim neler yasadimizi biz biliriz burdan yorum yazmak kolay sizede cok tesekkut ederim haklisiniz onla guzel vakit gecirim yeterli.Cocugunuzun yaninda babasini dedesini sikayet etmek ve bunu dedesinin yaninda yapmak sorun yaratabilir. Cocugunuzla gorusurseniz keyifli zaman gecirmeyi deneyin. Onu ozlediginizi neden gorusmediginizi anlatin ama anlamayacaktir, neden onu aramadiginizi sorgulayacaktirm. Annesini sikayetci bahane ureten biri olarak tanimasin en bastan. Zaten kotulerdilerse sizi kotu biliyor. Sikayet etmek yerine onun sorunlarini dinlemeyi deneyin. Iyi zaman gecirmeye bakin.
Uff.. Beni niye alıntılamadınız ki.İnsanlar anlamiyolar yada anlamak istemiyolar ben cocugumu almak istemedim felan diye dusunuyolar cok denedim ben alicam korkusuyla yasiyodu bu arada babasi size gostermicek tip degil diyen kardesim babasini cok yakin tanisan kacicak delik arardin burda yazmak istemedim cok sey var yasadim ben cocugum icin kastamonuya gittim neler yasadimizi biz biliriz burdan yorum yazmak kolay sizede cok tesekkut ederim haklisiniz onla guzel vakit gecirim yeterli.
Görüşün tabiki. Ama kimseyi kötülemeyin kaliteli güzel vakit geçirmeye bakın... Sonrasında da takipte kalın aramaya sormaya ilginize devam edin. Biraz daha büyüse olayların farkına varır sizde anlatırsınız.belki o zaman sizinle bile kalmak isteyebilir. Sağlığına dua edin canınızı sıkmayın.Esimin ne dedigi onemli degil ben cocugumu gorucem ne olursa olsun ama yaz tatillerinde hep soyledim gel dedim burda kal beraber olalim birlikte tatil yapalim dedim oyle sandiginiz kadar ilgisiz biri degilim surekli ariyorum konusmaya calisiyorum ihtiyaclarini sorguluyorum hastami dertlimi soruyorum uzaktan bu kadari geliyo elimden
Bende vermezdim de heleki böyle psikopat bir babaya.. herkes bir değil işte..annelik bile katman katman diye boşa dememişler...ben cocugumu vermezdım.cocugumu kacırırdım onunla olsun gerisi boş bır ekmegi bölüp yerdim zaten evlenmıssınız hem mutluymussunuzda bosvermıssın cocugu otur yerınde gıtme heee senden de anne olmaz
İnsanlar anlamiyolar yada anlamak istemiyolar ben cocugumu almak istemedim felan diye dusunuyolar cok denedim ben alicam korkusuyla yasiyodu bu arada babasi size gostermicek tip degil diyen kardesim babasini cok yakin tanisan kacicak delik arardin burda yazmak istemedim cok sey var yasadim ben cocugum icin kastamonuya gittim neler yasadimizi biz biliriz burdan yorum yazmak kolay sizede cok tesekkut ederim haklisiniz onla guzel vakit gecirim yeterli.
Evet eşim psikopat kafama silah dayadi defalarca ayricada cocuk babasina cok duskun bunu belirteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?