ÇareSiz

Polisle gitse bal gibi de gösterirlerdi çocuğu.

Onlar cocugumu elli kere istanbula getirmisler
ama bir gunde arayip biz istanbuldayiz demediler bu kez ben aradim para yolladim okul ihtiyaclari icin o zaman dediler biz ist gelcez die onlar degil ben gorusmek istedigimi soyledim .
Her iki lafınızdan biri para yolladım ihtiyaçlarını sordum.
Fakat bir çocuğun bunların dışında en çok ihtiyacı olan şey anne sevgisi.

Sorduğunuz soru 2 saatliğine çocuğumu göreyim mi?
Dalga geçer gibi.
Eğer iyi anne alsaydınız yılardır buraya yüzlerce konu açardınız çocuğumu göremiyorum ne yapabilirm diye.
Ben inanmadım sizin samimiyetinize. Klavye artistliği olarak değerlendirmek istiyorsanız sizin bileceğiniz iş.

Belki de yazık değildir çocuk babasının yanında mutluymuş annesi alsa belki mutsuz olacaktı yavrucak.
Ki konu sahibi bende öyle bir izlenim bıraktı.

Eğer şimdi görmessenız o çocukta ilerde '' annem bu gune kadar benı görmedı bende bu saatten sonra onu görmeyeyim diebilir''
Bilginizeeeee
(Şahsen ben öyle yapardım.)

Siz bir annesiniz. Bende bir anneyim. Ve bir anne olarak konuşuyorum yani yaşamadan değil evladın ne demek olduğunu çok iyi bilirek konuşuyorum. İki saatliğine görsem mi? psikolojisi bozulur mu? diye düşünüyorsunuz ya siz, ben değil iki saatliğine evlatlarımı iki dakikalığına dahi görebilmek için her şeyi yapardım. Gerçi velayetlerini baştan vermezdim. Ama belki yaşadığınız durumlar farklıdır o dönemde vermek zorunda kalmışsınızdır orasını bilemiyorum. Fakat o anlık vermiş olsanızda bunca yıldır o velayeti geri almak için mahkeme mahkeme gezmeniz gerekirdi.

mahkemeye başvurun. onlar size bi görüş planı oluşturacaktır. yok öyle 5 yılda bir görüşmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…