İnanın öyle seylee yasadimki bazi seylere mecbur kaldim ben dogurup sokaga birakmadim uvey baba elinde ezdirmedim dilendirmedim babasinin yaninda mutlu oldugu icin orada biz ayrilmadan oncede cok duskundu yine duskun ben ilgimi kesmedim esimin evlendigi kadin bana arama cocugun psikolojisini bozuyosun arama dedi ona rağmen aramaya devam ettim neden her seyi bir kisi yapmis gibi goruyosunuz.
Ben insanlarımızı anlamıyorum gerçekten... Tamam eleştirilir de bu kadar kırıcı ağır eleştirilmez hele bir anne... Fikir verebilecekseniz verin ama böyle aşağılamayın arkadaş ya.. Klavye artistliğinden başka bişi değil bu yaptığınız... Lafla peynir gemisi yürüyorsa dünya kadar yer alın benden olsun...
Doğrudur bazı şeyleri hatalı yanlış ama bu anneliğine laf getirmez.. (Ki senelerdir ne yaşadığını tek tek yazmamış buraya) Bu yüzden onu anlamamız mümkün değil...
İnsan kalbini bu kadar kolay kırmayın...
Siz de konu sahibi... Sadece boşanırken biraz hatalı davranmışsınız... Çocuğunuzun velayetini ne olursa olsun vermeyecektiniz.. Bir şekilde halloluyor boşanma davaları...
Olan olmuş.. Bundan sonra bence bağınızı güçlü tutun...
O geldikçe görün, arada siz yanına gidin...
Lütfen sizsiz bırakmayın yavruyu...
Neler yaşamışsınız bilmiyoruzda bir güzel evlenmişsinizArkadaslar sizlere danismak dertlesmek icin yazdim bazi arkadaslar assalayici konusuyolar
ben farkindayim cocugum oldugunun ama senelerce gormedim neler yasadigimi benden daha iyi sen bilemezsin yasaman lazim anlaman icin
Senelerce çocuğunu görmemiş ve ona çocuğunla görüş denildiğinde çocuğuma dedesini babasını kötülerim diyen anneye söylenilenler klavye artistliği değildir..
Bu kadın mutlu giden evliliğim var derken bu görüşmenin bozabileceğini düşünmüyor mu?
Eşi bile bugüne kadar görme bundan sonra da görmeyiver diyebiliyor. Neymiş görürse üzülürmüş..
Nasıl bir mantık bu çocuğunu görmek onu üzecek..
ayrıca..
Sizin eleştiriniz çok mu masum başkalarını suçlarken?
İnanın ben surekli ariyorum yanima yollayin kalsin diyorum istemiyo diolar eger ben kotu bir anne olsaydim sizlerden yardim istemezdim nasil davrancam gerektigini bilmedigim icin yardim istedim dediginiz gibi klavye artisligi yapanlar var ama kimse kinadigini yasamadan olmezmis ben bunlarin hepsini cocuk yasimda yasadim ben 26 yasindayim 16 yasinda bir cocukken anne oldum ben tecavuze ugradim evlendim mecbur bunlari anlatmami beklediniz iciniz rahat olsun simdi duydunuz.
İnanın ben surekli ariyorum yanima yollayin kalsin diyorum istemiyo diolar eger ben kotu bir anne olsaydim sizlerden yardim istemezdim nasil davrancam gerektigini bilmedigim icin yardim istedim dediginiz gibi klavye artisligi yapanlar var ama kimse kinadigini yasamadan olmezmis ben bunlarin hepsini cocuk yasimda yasadim ben 26 yasindayim 16 yasinda bir cocukken anne oldum ben tecavuze ugradim evlendim mecbur bunlari anlatmami beklediniz iciniz rahat olsun simdi duydunuz.
Evet eşim psikopat kafama silah dayadi defalarca ayricada cocuk babasina cok duskun bunu belirteyim
Ben burda konu sahibin aklamıyorum hanımefendi... Eleştirilecek çok yanı vardır doğrudur... Günahına girmemek için yaşadığı her şeyi harfiyen bilmediğimiz için bu kadar kırıcı konuşmak hata diye düşünüyorum... Eleştirirken "astım kestim ben ölsem yapmazdım o nasıl anne annecik" vs. lafları fazla beylik laflar... Bunu söylemek istedim.. Onun yerine hatalarını daha medeni bir dille anlatabiliriz.. Anlatabildim mi??
merhaba arkadaslar araniza yeni katildim kac gundur icimi kemiren dusuncelerle bogusuyorum arkadaslar ben seneler once esimle bosandim eski esim sorumsuz evine bakamayan beni doven ailesinin sozunden cikmayan bir adamdi bana senelerce ailemle gorusmemem icin baski yapti onlari oldurmekle tehdit etti ve ben korktum icin ailemle gorusemedim sonra cook seyler yasandi ve ben ailemin yanina sigindim bunlara resti cektim bosandim ama benden cocugun velayetini almak karsiliginda bosandi baska carem yoktu verdim ve bosandim sonra da cocugumu gostermediler senelerce para gonderdimde benden iyisi yok onun disinda ben cocugumun sesini duyamiyorum duyarsamda zorla konusuyo gibi cocugumu en son 5 yasinda gordum suan 10 yasinda istanbula geliceklermis iki gunlugune bana bir kac saat icin cocugunu gor diolar cocugumla konusuyorum gel kal diorum gormek isteyen gelsin gorsun dio arkadaslar napim ben iki saat gorsem ne olur gormesem ne olur iki saat gordum diyelim cocugun psikolojisini dusunuyorum sarsilirsa die bu arada bende evliyim suan cok mutlu bir evliligim var esimde biliyo her seyi bugune kadar gormemissin bugunden sonra gorme uzulursun dio arkadaslar desteklerinize cok ihtiyacim var.
Hayır anlatamadınız..
Ben de boşanmış ve iki küçük çocuğuyla inanamayacağınız kadar zor şartlarda kalakalmış bir anneyim..
Ve benim ayakta kalma, hayata tutunma sebebim çocuklarım..
Beylik laflar değil bunlar..
Ben olsam demiyorum ben.. Ben yaptım diyorum..
O yüzden anlamıyorum, anlayamayacağım..
Kimsenin günahına girmeye niyetim yok.
Konu açarken iki saat görsem nolur görmesem nolur diyen anneye verilecek başka cevap bulamadım kendi adıma..
Keşke dünyada herkes tek tip olsaydı da böyle olmasaydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?