ÇareSiz

2 saat gorsem nolur gormesem nolur diyorsaniz bi zahmet tamamen hayatindan cikin evladinizin.

Üvey babada büyümesini istediğiniz çocuk üvey annede büyüyor..
Üvey baba üvey anneden daha iyidir.
Kontrol annede oluyor çünkü her zaman..
Aramakla olmuyor.. Herkes herkesi arar kolaydır..
Neden çocuğunuzu kısa süre de olsa yanınıza almadınız..
Dediğiniz gibi çocuğunuz babada mutluysa eğer o adam buna engel olmazdı..

İnanın ben surekli ariyorum yanima yollayin kalsin diyorum istemiyo diolar eger ben kotu bir anne olsaydim sizlerden yardim istemezdim nasil davrancam gerektigini bilmedigim icin yardim istedim dediginiz gibi klavye artisligi yapanlar var ama kimse kinadigini yasamadan olmezmis ben bunlarin hepsini cocuk yasimda yasadim ben 26 yasindayim 16 yasinda bir cocukken anne oldum ben tecavuze ugradim evlendim mecbur bunlari anlatmami beklediniz iciniz rahat olsun simdi duydunuz.

Senelerce çocuğunu görmemiş ve ona çocuğunla görüş denildiğinde çocuğuma dedesini babasını kötülerim diyen anneye söylenilenler klavye artistliği değildir..
Bu kadın mutlu giden evliliğim var derken bu görüşmenin bozabileceğini düşünmüyor mu?
Eşi bile bugüne kadar görme bundan sonra da görmeyiver diyebiliyor. Neymiş görürse üzülürmüş..
Nasıl bir mantık bu çocuğunu görmek onu üzecek..

ayrıca..
Sizin eleştiriniz çok mu masum başkalarını suçlarken?

Arkadaslar sizlere danismak dertlesmek icin yazdim bazi arkadaslar assalayici konusuyolar
ben farkindayim cocugum oldugunun ama senelerce gormedim neler yasadigimi benden daha iyi sen bilemezsin yasaman lazim anlaman icin
Neler yaşamışsınız bilmiyoruzda bir güzel evlenmişsiniz
bırakın bu yalanları , külahıma anlatın hatta siz anne değilsiniz
o cocugun yerınde ben olsam sızın yuzunuze tukururum

Ben burda konu sahibin aklamıyorum hanımefendi... Eleştirilecek çok yanı vardır doğrudur... Günahına girmemek için yaşadığı her şeyi harfiyen bilmediğimiz için bu kadar kırıcı konuşmak hata diye düşünüyorum... Eleştirirken "astım kestim ben ölsem yapmazdım o nasıl anne annecik" vs. lafları fazla beylik laflar... Bunu söylemek istedim.. Onun yerine hatalarını daha medeni bir dille anlatabiliriz.. Anlatabildim mi??

Reactions: anu

Ne bekleyeceğiz..
Kimse müneccim değil sizin yaşadıklarınızı bilemez..

bekarım.. ama sizin yerinizde olsaydım 1dk olsa bile gidip görürdüm..
ayrıca bu 10 sene içinde yerinizde nasıl oturup beklemişsiniz gerçekten hayret ettim

EDİT: telefonla görüştürmemişler vs vs vs.. Bunlara boyun eğmemek gerekirdi.. bulunduğu şehire giderdiniz.. mahkemeye verirdiniz.. Bu kadar sene sonra 2 saat görme gibi bir şansınız varken üzülürüm diye istememeyi düşünüyorsunuz.. EE o yavrucağın duyguları.. annesiz büyüdü.. Hiç neler hissettiği düşündünüz mü?

Son düzenleme:

hepsi için geçmiş olsun.

ancak burada çoğu kişi aynı şeyi yapıyor.
bir konu açıyor.
sayfalarca insanlar hatalı yanlarını göstermeye çalışıyor. ve tabii ki yardımcı olmaya da..
sonra en sonunda konu açan ama aslında başıma bunlar bunlar gelmişti... diye en başta söylemesi gerekenleri söylüyor.
sadece 16 yaşınızdaki mevzu için değil. genel olarak aslında aradığınızı görmek için çaba sarf ettiğinizi baştan söyleseniz öyle tepkiler almayacaksınız.
ama ilk mesajda gayet isteksiz bir anne hissediliyor...

şimdi konunuza gelince,
kesinlikle gidip çocuğunuzu görün. zaten o size inanılmaz öfkelidir. ancak görmeye gitmezseniz 2 kata çıkar öfkesi. en azından annesinin yüzünü görmüş olur. öfkesi başta artıp sonra durulur..
ve kesinlikle yanında biri olsa da olmasa da kimseyi kötülemeyin.
sadece görüşmek için uğraştığınızı, özlediğinizi, hep düşündüğünüzü söyleyin.
onun dışında var mı bir sıkıntısı? ihtiyacı var mı? neler yapıyor vs onları konuşup güzel vakit geçirin. nefret dolu öfkeli söylenen anne olmayın.

Evet eşim psikopat kafama silah dayadi defalarca ayricada cocuk babasina cok duskun bunu belirteyim

E sizde bu adama cocugu bırakmışssınız ne güzel tebrikler

üvey baba derken benim oglum uvey babada buyuyor , kılına zarar gelemez anlatabılıyormuyum
ama sızın oglunuz nasıl uvey annede ne yasıyor onu bılıyormusunuz? vasıfsızsınız karaktersızsınız yureksızsınız
tecavuze ugramıs olmanızda benı zerre kadar ılgılendırmıyor kaldıkı hıcte ınanmıyorum

Hayır anlatamadınız..
Ben de boşanmış ve iki küçük çocuğuyla inanamayacağınız kadar zor şartlarda kalakalmış bir anneyim..
Ve benim ayakta kalma, hayata tutunma sebebim çocuklarım..
Beylik laflar değil bunlar..
Ben olsam demiyorum ben.. Ben yaptım diyorum..
O yüzden anlamıyorum, anlayamayacağım..
Kimsenin günahına girmeye niyetim yok.
Konu açarken iki saat görsem nolur görmesem nolur diyen anneye verilecek başka cevap bulamadım kendi adıma..

'''kimse kinadigini yasamadan olmezmis'''
Şu kelimeyide kullanmaktan vazgeçin.. Kınamak değil fikirlerimizi söylüyoruz.. İyi ozaman BDV açılan hiçbir konuya yorum yapmayalım.. Başımıza gelmesin diye..
Yaşadıklarınız kolay şeyler değil belki. Bilemeyiz.. Ama tek gerçek var ve herkesin bildiği.. O çocuğa yazık..

Böyle bir manyağa çocuğunuzu nasıl bıraktınız ya? İş işten geçtikten sonra onu niye yaptın, bunu niye yaptın demek bir halta yaramıyor biliyorum ama içime oturdu şu durum. Büyük hata etmişsiniz, şuanda da o hatayı telafi etmek için tüm gücünü kullanacak, istikrarlı bir anne duruşu sezemedim ben sizde. Sanki çocuğunuz 10 sene daha şehrinize gelmese, görmek için bir çaba göstermeyecek gibisiniz. Gerçekten böyle mi? Zor şeyler yaşamışsınız, sonra kaçmak için bu hataya düşmüşsünüz anlıyorum da, eee peki ya sonra, kendinize yeni bir düzen kurmuşsunuz, neden çocuğunuzun peşine düşmediniz? Yerinizde olsam, zaten yeterince gecikmişim, bundan sonraki yıllarımı çocuğumla sıkı bir bağ kurmaya harcarım. Anne-çocuk ilişkisi öyle telefon konuşmalarıyla yürütülebilecek bir şey değil ki, bu çocuğunuza yetsin. Birlikte zaman geçirmeniz gerekiyor. Babası çocuğunuzu size yeterince göstermiyor mu, yasal haklarınız var, bilmem haberdar mısınız? O zaman çareyi hukukta aramalısınız.

Konusahibi belki de burda yazıları okuyacak ve ben hata yaptım diyecek gidecek çocuğunu bağrına basacak.
Dilerim öyle olur..
Zamanla çocuğunun annesiyle yakınlaşacağına inanıyorum..
Eğer anne gerçekten isterse ve çabalarsa..
Çocuk ilk ittiğinde çekip gitmezse..

Yaşadıklarınızı siz biliyorsunuz.. Madem tecavuze uğradınız.. Eski eşiniz tarafından şiddete uğradınız, tehdit edildiniz vs vs.. Çocuğunuzun böyle bir evde böyle bir adamla yaşamasına nasıl yüreğiniz dayanıyor.. ?

Mutlu evliliğiniz varsa tamam o zaman. Görmeyin canım ne gerek var. Hasbinallah ya...

Keşke dünyada herkes tek tip olsaydı da böyle olmasaydı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…