hee işte siz ondan boşandınız zaten.
anasının karnında dişini sıkıp 10-15 gün daha dursa burcu başka olacak, siz de boşanmayacaktınız
Ben anlayamadım, siz birbirinizi istemeden mi evlendiniz, biri mi tanıştırdı, yoksa bir kaç kere gördünüz hemen mi evlendiniz? Ama sizi silah zoruyla evlendirmediklerine göre ikiniz de birbirinizle isteyerek evlendiniz. Eşinizin davranışları pek normal değil. Hani evliliğin ilk zamanları bir kaç gün olsa bunlar çekiniyordur, alışmaya çalışıyordur denebilir belki ama bir yıl geçmiş. Sizin için zor bir durumdur mutlaka ama profilinizde amir yazıyor ve lisans mezunusunuz. Yani kendi ayakları üzerinde durabilen birisiniz. Zaten şuanda kendi ihtiyaçlarınızı kendiniz karşılıyormuşsunuz. Tabi ki direk gidin yuvanızı yıkın demiyorum ama eşinizle konuşun olmuyorsa da bitirin. Hiç bir engeliniz yok ve böyle bir evlilik istemiyorum da demişsiniz.
Burçlar konusuna gelince ben koç burcuyum ve eşim başak burcu. Bunun burçlarla alakası olduğunu pek sanmıyorum. Çünkü benim eşimle geçen gün buradada dile getirdiğim kayınvalide sorunundan başka sorunum olmadı aramızda. Evet, başak burçları titiz olurlar, tertip düzenden hoşlanırlar ama bu yatakta isteksiz, yemekte suskun olmasına sebep değildir.
Allah yardımcınız olsun. Bu durumu sadece eşinizle konuşarak halledebilirsiniz, siz içinize atar dile getirmezseniz, o zaten susup konuşmuyormuş nereye kadar gider böyle. Konuşun ona göre karar verin devam mı yoksa bitecek mi
ben burçları şu sebepten dolayı söyledim o bir sorun karşısında susup rahat davranabiliyor bende agzıma geleni söylemek ortalığı yakmak istiyorum.. ateş burcuyum ya o da toprak sakin... ben susabilsem ne iyi olurduu ama yapamıyorum.. yakıp yıkmak istiyorum kendime hakim olamıyorum..
evet.. o sürekli kendini haklı görüyor.. konuşamıyoruz ki biz hiç..Anladım, evet doğru söylüyorsun başak burçları konuşurken yakıp yıkmazlar ben eşimden biliyorum daha sakin ve yapıcı konuşurlar. Peki, eşinle karşılıklı oturup konuşsan bu problemleri o zaman kendine hakim olamayacağından mı çekiniyorsun?
Burclarla alakasi yok bence sen sadece bi odunla evlisin . Bence senin esinin o koca poposu kalkmis... Biraz yüz verme sende bakalim napacak yaklasma fazla derim ben eger seviyorsan , yada tavrini koy profilinde meslegin oldugunuda yaziyor ee onada muhtac olmadigini goster. Yada kendine bakarmisin onuda cok merak etttim onun senden beklemedigi seyleri yap acik sacik giy umursamaz ol derim ben birde bole davran. Bzen erkeklerde kendiini beyenmis oluyo hep kainlar kuyruk olsaya diyo.... Neyse insallah düzelir araniz
evet.. o sürekli kendini haklı görüyor.. konuşamıyoruz ki biz hiç..
bende onun ben onunla konusurken bana bakmamasına tv izlemesine umursamaz tavırlarına sinir oluyorum..
ALLAH yardımcın olsun kardeşim... Kısa bir süre evlenecek olan biri olarak yaşadıklarını hayretler içerisinde okudum... Nacizhane konuşmam gerekirse; bence al karşına adam gibi konuşun... nedir sıkıntısı? neden seninle bazı şeyleri paylaşmaktan geri kalıyor... Dışarıda herşey yolundayken neden seninle araya mesafe koyuyor bir sor kendisine... Böyle kırırak dökerek nereye kadar? kendine zarar verirsin... Bulmuş zayıf tarafını bişeyleri kırdığında hıncını aldığın düşüncesiyle o da diğer yandan rahatlıyor... Ailesini dinlemesi ve seni hırpalaması çok kötü... bu huylarından vazgeçse iyi olur... Böyle bir evliliği kim ister? ama dediğim gibi bence al karşına hatta durumunz varsa çıkın gidin 1 hafta kadar kafanızı dinleyin... belki işin stresinden yoğunlaşamıyordur sana (en azından böyle düşünmek istiyorum) nacizhane fikrim bu hatam varsa affola...
Beynim sulandı, illk konu kıskançlık içeriyor sonra bir alıntı yatak mevzusuna giriyor, birde burç olayı var. Öyleyse ben kaçarım, anlamadım, anlayan anlatsın o zaman kalırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?