çaresizim.. böyle bir evlilik istemiyorum:(

Ben anlayamadım, siz birbirinizi istemeden mi evlendiniz, biri mi tanıştırdı, yoksa bir kaç kere gördünüz hemen mi evlendiniz? Ama sizi silah zoruyla evlendirmediklerine göre ikiniz de birbirinizle isteyerek evlendiniz. Eşinizin davranışları pek normal değil. Hani evliliğin ilk zamanları bir kaç gün olsa bunlar çekiniyordur, alışmaya çalışıyordur denebilir belki ama bir yıl geçmiş. Sizin için zor bir durumdur mutlaka ama profilinizde amir yazıyor ve lisans mezunusunuz. Yani kendi ayakları üzerinde durabilen birisiniz. Zaten şuanda kendi ihtiyaçlarınızı kendiniz karşılıyormuşsunuz. Tabi ki direk gidin yuvanızı yıkın demiyorum ama eşinizle konuşun olmuyorsa da bitirin. Hiç bir engeliniz yok ve böyle bir evlilik istemiyorum da demişsiniz.

Burçlar konusuna gelince ben koç burcuyum ve eşim başak burcu. Bunun burçlarla alakası olduğunu pek sanmıyorum. Çünkü benim eşimle geçen gün buradada dile getirdiğim kayınvalide sorunundan başka sorunum olmadı aramızda. Evet, başak burçları titiz olurlar, tertip düzenden hoşlanırlar ama bu yatakta isteksiz, yemekte suskun olmasına sebep değildir.

Allah yardımcınız olsun. Bu durumu sadece eşinizle konuşarak halledebilirsiniz, siz içinize atar dile getirmezseniz, o zaten susup konuşmuyormuş nereye kadar gider böyle. Konuşun ona göre karar verin devam mı yoksa bitecek mi

ben burçları şu sebepten dolayı söyledim o bir sorun karşısında susup rahat davranabiliyor bende agzıma geleni söylemek ortalığı yakmak istiyorum.. ateş burcuyum ya o da toprak sakin... ben susabilsem ne iyi olurduu ama yapamıyorum.. yakıp yıkmak istiyorum kendime hakim olamıyorum..

Anladım, evet doğru söylüyorsun başak burçları konuşurken yakıp yıkmazlar ben eşimden biliyorum daha sakin ve yapıcı konuşurlar. Peki, eşinle karşılıklı oturup konuşsan bu problemleri o zaman kendine hakim olamayacağından mı çekiniyorsun?

bence bu durumdan biran önce kurtull..boşan diyebilirim sana çünkü eşin kaba şiidete nerdeyse başvurmış.artı herşeyi ğizli kapaklı saygı yok sana bikere...olsa açıklama geregi duyardı yazık..valahii.....gözünün yaşına bakma derim:1no2:

evet.. o sürekli kendini haklı görüyor.. konuşamıyoruz ki biz hiç..
bende onun ben onunla konusurken bana bakmamasına tv izlemesine umursamaz tavırlarına sinir oluyorum..

Benim eşimde başak burcu evet duygusal değildirler..Sakindirler, öyle ipe sapa gelmez insanda değildir.
Mantığına uygun bir haklılığınız varsa size hak verecektir..Ama siz gördüğüm kadarıyla soğumuşsunuz ve kafanızda bitmiş gibi..
Yapınıza ters sakin olamıyorum demişsiniz, yani siz kendiniz değişemezken, karşınızdakinden bunu nasıl beklersiniz
.En iyisi kimse kimseyi değiştirmeye uğraşmasın bu enerjinizi oturup konuşarak çözüm bulmaya harcayın..

Burclarla alakasi yok bence sen sadece bi odunla evlisin . Bence senin esinin o koca poposu kalkmis... Biraz yüz verme sende bakalim napacak yaklasma fazla derim ben eger seviyorsan , yada tavrini koy profilinde meslegin oldugunuda yaziyor ee onada muhtac olmadigini goster. Yada kendine bakarmisin onuda cok merak etttim onun senden beklemedigi seyleri yap acik sacik giy umursamaz ol derim ben birde bole davran. Bzen erkeklerde kendiini beyenmis oluyo hep kainlar kuyruk olsaya diyo.... Neyse insallah düzelir araniz

kesinliklee..:))
aslında kendime bakarıım ama moralim bozuksa da bakmaam (
bu erkeklere karşı hep güçlü ve dimdik ayakta durmamız lazıım dimi yaaa..
çok fenaalar..

canım sana tavsiyem üzerine düşme ilgisiz davran sana nasıl davranıyorsa ona öyle davran şimdilik.düzelir bunlar aşılmıycak şeyler değil biliyorm için içini yer ama zamanla düzelir.seni sinir eden huzursuz eden kişilerlede görüşme mesafe koy.bir erkeğin üstüne ne kadar düşer ve kendini ne kadar yıpranmış üzgün gözükürsen onun bi tarafları kalkıyor.vurdumduymaz gözük o gelsin sana ne oldu desin derdin ne desin merak etsin biraz.fakat bu arada sakin ve mantıklı hareket et.sinirlenme ani çıkışlar yapmaki ekmeğine yağ sürmeyesin.evlilik bir maç değildir bakalım kim yenecek hesabı yapma.fakat sende kendinden fazla taviz verme.

Sürekli başa dönüp dnüp acaba yeni bişeyler eklemişmi diye bakmak yoruyor insanı...
yeni mesaj yazarak detaylara girebilirsiniz, böylece ilk yazdıklarınız da silinmemiş olur...

Eee hertürlü uyumsuzluğa negatifliğe rağmen sırf yakışıklı dye evlenince böyle oluyor işte...
Ben sırf yakışıklı olduğu için çok erkekle çıktım, ama sırf yakışıklılar diye evlenmedim...
Evleneceğim erkek hem yakışıklı hem akıllı hem iyi anlaşabildiğim bana uygun biri olmalıydı.. O yüzden evlilik kararımdan hiç ama hiç pişman olmadım...

Szin eşinizin kötü biri olduğunu düşünmüyorum, tek sorun brbirinize uygun değilsiniz... E ama bunu da evlenirken biliyordunuz, madem evlenmeseydiniz...

Bu arada sizin ona olan aşkınızdan bahsetmişiniz de o sanki sizi hiç sevmemiş istememiş gibi anlatmışsınız.. Bu adam sizi sevmeden mi evlendi sizinle....

Eşinizin eski sevgilileriyle olan resimlerini görüp kavga ediyor annenizin evine dönüyorsunuz, ee kayınpeder niye sizden nefret ediyor bunu da anlamadım....

Çok karmaşık anlatıyorsunuz herşey bölük pörçük ve birbiriyle alakasız gibi duruyor...
İlk yazdıklarınız başka birşey sonraki anlattıklarınız başka....

Ama siz sevgiyi de saygıyı da tüketmişsiniz... Boşanın gitsin....
Evin peşine de düşmeyin, sonuçta ev eşinizin değil babasının...
Arabada yarıyarıya hak iddia edebilirsiniz o kadar...
Araba 30 milyar olsa 15 milyar içinde hiiç kasmam, çalışıp ayaklarınız üzerinde duruyorsunuz... Başımın gözümün sadakası olsun derim, mutsuz geçirdiğiniz bir saatten daha değerli değil o araba....

evet.. o sürekli kendini haklı görüyor.. konuşamıyoruz ki biz hiç..
bende onun ben onunla konusurken bana bakmamasına tv izlemesine umursamaz tavırlarına sinir oluyorum..

Hımmm, zor bir adammış gerçekten. Yani sen konuşurken seni umursamaması gerçekten saygısızlık. Tv'yi kapat bakalım sen de o zaman ne yapacak :) şaka bir yana konuşamıyorsanız nasıl çıkarsınız bu işin içinden çözemedim şimdi ben onu. akannehir

Seni birden fazla dövmüş olan adam seni aldatsa ne yazar aldatmasa ne yazar. Adam gidip başka kadınları dövmesin sadece seni dövsün istiyorsun heralde. Adamın babasının evinde tabiki hak iddia edemezsin. Arabaya gelince de yarı yarıya paylaşılır belki bilmiyorum aç avukata sor.

Tamamen değiştirmişsiniz ilk yazdıklarınızı ben şimdi okudum son halini. ılk yazdığınızdan daha farklı ve derin sorunlar varmış. ılk yaptığımız yorumlar da baya bir garip kaldı böyle olunca. Neyse. Kayınpederiniz size niye böyle tepkili o kısmı pek anlayamadım ama onun için yuva yıkılmaz. Ben de anlaşamıyorum eşimin ailesiyle. Önemli olan eşinizin size daranışları diyeceğim ama eşiniz de sizi hırpalamış, yokmuşsunuz gibi davranıyormuş. Yazdıklarınıza göre aranızda sevgi ve saygı kalmamış. Siz de bu kadar usanmış ve soğumuşsanız çocuk da yoksa neden katlanıyorsunuz hala. Madem eşiniz sizi dinlemiyor, siz de sakince anlatamıyorsanız içinizdekileri profesyonel yardım almayı deseniz. ıkiniz de okumuş insanlarsınız eşinizle konuşsanız birlikte bir aile terapistine gitseniz. Tabi bu evliliği kurtarmak istiyorsanız ikinizin de böyle bir niyeti varsa belki işe yarayabilir.

ooo hayatmı bitanem seninki..
bencede boşanın gitsin yaaa..
ne bu böleee...

Beynim sulandı, illk konu kıskançlık içeriyor sonra bir alıntı yatak mevzusuna giriyor, birde burç olayı var. Öyleyse ben kaçarım, anlamadım, anlayan anlatsın o zaman kalırım.

ALLAH yardımcın olsun kardeşim... Kısa bir süre evlenecek olan biri olarak yaşadıklarını hayretler içerisinde okudum... Nacizhane konuşmam gerekirse; bence al karşına adam gibi konuşun... nedir sıkıntısı? neden seninle bazı şeyleri paylaşmaktan geri kalıyor... Dışarıda herşey yolundayken neden seninle araya mesafe koyuyor bir sor kendisine... Böyle kırırak dökerek nereye kadar? kendine zarar verirsin... Bulmuş zayıf tarafını bişeyleri kırdığında hıncını aldığın düşüncesiyle o da diğer yandan rahatlıyor... Ailesini dinlemesi ve seni hırpalaması çok kötü... bu huylarından vazgeçse iyi olur... Böyle bir evliliği kim ister? ama dediğim gibi bence al karşına hatta durumunz varsa çıkın gidin 1 hafta kadar kafanızı dinleyin... belki işin stresinden yoğunlaşamıyordur sana (en azından böyle düşünmek istiyorum) nacizhane fikrim bu hatam varsa affola...

çook teşekkür ederim önerini okumak bile beni rahatlattı diyebilirim.. aslında burada herkes herkesin psikoloğu.. yazdıkça rahatlıyoruz ve okudukça da başkalarının sıkıntılarını bazı şeyleri daha iyi anlıyoruz..
Bazıları yorumlarını çok sert üsluplarla yapıyorlar..
allah kınayanların başına versin ne dyelim...
yinede allah senden razı olsun.. umarım sende evliliğinde çok mutlu olursun..

hepinizin yorumları için teşekkürler.. inşallah herşeyin en hayırlısı olur.. kurban olduğum allah hep doğruyu bilir ve bir herşeyde bir hayır vardır...
aslında iyi niyetli davransak sorunlarda bu kadar büyümez belki ama çogu zaman nefsimize hakim olamıyoruz.. ve kötü davranışlarda bulunuyoruz..
her evlilikde 4 4 lük olacak değil işte.. allah beterinden saklasın..

Beynim sulandı, illk konu kıskançlık içeriyor sonra bir alıntı yatak mevzusuna giriyor, birde burç olayı var. Öyleyse ben kaçarım, anlamadım, anlayan anlatsın o zaman kalırım.

burada her ayrıntısını anlatacak değilim tabiki.. aradaki satır aralarınıda sen soldurupp kafana göre bir yorum yapabilirsin mesela..bi kere daha okursan anlarsın bence.. yoksa mail adresini ver sana uzuunca anlatayıım...
aslında anlaşılmasa da olur tabiii.. herkes anlayacak diye bir şey sözkonusu olamaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…