çaresizim.. böyle bir evlilik istemiyorum:(

Ben anlamadım hakkaten. Çok mu toysunuz, bizle kafa mı buluyorsunuz? Geçmişini bilmediğiniz bir adamla yani anlatmaktan kaçınan bir adamla neden evlendiniz?

evlenirken şöyle düşünmüştüm; bu adam benim bekarkenki hayat standartımı bana vermiyor, önemli değil
ailem meslek sahibi insanlarken onun ailesi ilkokul mezunu insanlar, önemli değil,
ben onu gördüğüm anda hoşlandım.. sohbet ederiz güleriz herseyi paylasırız dedim.. ama
karsımda bir duvar!!

yasadığım sehirde artık evlenme yaşına gelip geçtim gözüyle görülüyor. ve burada 4 ay içinde evleniyorlar.. evlenince düzelir mantığıı var bende ailemin baskısından kurtulmak için düşünmeden davrandım sanırım..nikah günü aldığımızda bile kendi işini bahane ederek benim istemediğim bi tarihe almıştı..

O kadar parça parça anlatıyorsunuz ki. Baştan bir toparlayıp yazın bari. Severek evlenmediniz ama hoşlandınız öyle mi? Peki sadece sohbetle evlilik yürümez diyebilecke yaşta değil miydiniz? Kaç yaşındaydınız? Aileniz akrşı çıkmadı mı? Hayat standardından bahsetmişsiniz, eşiniz bunun kompleksini yaşıyor olabilir mi? Evlendiğiniz gün bile sizi pek istememiş, e o nedne sizinle evlendi?

aile baskısında kurtulmak için nikah günü konusunda bile anlaşamadığınız -hem de başak burcu biriyle- evlendiniz.
baştan sona yanlış bu adam anlattığınıza göre.
ee bi ömür nasıl geçecek peki

bende başak burcuyum ama çok sıcağım:kedi:-tatlicadiarzu-

acaba çin burcu ne ki yabilmiyorumkismile
belki çin burcuna göre harika bir insandıraklinialirimsmile

Allah Allah yav!
Boşandığım adam da başaktı..:CüvCüv:
Hiç bu açıdan düşünmemiştim..
Ne kadar dar açılı kadınım ben:gitme:

İlk evlendiğimizde bile beni arzulaadı diyorsunuz... Severek evlenmediniz healde mantık evliliği oldu...
Bilemiyorum ama bu sorunların burçlarla ne alakası var...
Benim eşim de başak burcu, hiç de sizin anlattığınız özelliklere sahip değil...

Eşinin hiçbir ihtiyacını karşılaadığını, çalışıp kendi masrafını kendin gördüğünü söylüyorsun, yani evliyken de sana ekonomik bi faydası yok, boşannınca da olmaayacak... Ne yani tek sorun boşanırsan ev alamayacağın, altınların onda kalacağı mı???
Araba onda kalmaz, evlendikten sonra alındığı için yarı yarıya paylaşırsınız...

Bencede arkadaşın dediği gibi sizinle evlenmedeki amacı neydi acaba.benneyaptımki

Allah Allah yav!
Boşandığım adam da başaktı..:CüvCüv:
Hiç bu açıdan düşünmemiştim..
Ne kadar dar açılı kadınım ben:gitme:

hee işte siz ondan boşandınız zaten.
anasının karnında dişini sıkıp 10-15 gün daha dursa burcu başka olacak, siz de boşanmayacaktınız

Kusura bakmayın sizi kırmak istemiyorum ama çok ilginçsiniz yani...
Sırf yaşınız geldi diye önünüze çıkan ilk sdamla 4 ay içinde evleniyorsunuz..
Adam size bekarkenki hayat standardını veremeyeceği halde, aileler arasında kültür farkı olduğu halde hem de başak burcu olduğu halde sırf sohbet ederiz güleriz diye evlendiniz...
Adamla nikah tarihinde bile anlaşamamışken evlendikten sonra adamın melaike kesilmesini mi beklediniz anlamadım...

Sanki bu yorumları yapan sözüm ona profilinde amir yazan çalışan kendi parasını azanan eğitimli biri değil de cahil toy hayatı bilmeyen genç bir kız...
Böyle evlilik mi olur yaa...

Sonuçta sırf evlenöiş olmak için evlenmişsiniz zaten... Evlendiniz, eşiniz sizinle evlenerek milletin size evde kaldı mememesi için görevini taamladı şimdi boşanabilirsiniz...
Eh artık evi arabayı da sorun etmeyin canım, zaten eşiniz size hanlar hamamlar vadederek evlenmemiş ki, niye şimdi evin arabanın peşine düştünüz...
Adam sizi evde kalmış damgası yemekten kurtarmış, evde kalsın onlarda....

bende bu işi anlamadım neye göre evlenmeye karar verdiniz hem arzulamamak ne demek eşler arasında ne kadar sorun olsada ayna yatağa girince sorun olmamalı büyük anormallik var siz istemeseniz naz yapsanız da erkek bu durmaz başka şeyler olmalı..

anlattıklarından eşinin hayatında başka birinin var olabileceğini hissettim. gözardı edilmemesi gereken sinyaller veriyor eşin. zamanla düzelir, erkekler böyledir gibi genellemelerle sakın kandırma kendini. asla normal değil. ben araştır derim. ve çabuk karar ver evlilik bu değil

konunu şimdi okuyabildim arkadaşım..anladığım kadarıyla eşinin psikolojik sorunları var..ilk gecenizde bile istemediğine göre mutlak senle paylaşamadığı yada korktuğu bir hastalığı olabilir..onu hastaneye götür bi

evlilikte edinilen mallar ortaktır arabanın yarısı da senin olur. hayatında biri varsa ve ispatlarsan manevi tazminat da alırsın. aslında elde edeceğin maddi menfaat veya maddi kayıplarını düşünmen bu aşamada çok anlamsız. . acaba mutsuz geçen bir anına ömründen harcadığın, harcayacağın yıllara karşılık gelirmi. bence zaman en değerli varlığındır onu sevgisiz bir yaşamda tüketme.. ben çocuk yoksa bu tarz evliliklere asla şans verilmemesi gerektiği taraftarıyım.

baştaki yazımı daha derin anlattım istersen bir kere daha oku derim ben...
Yorumların için sağol..

bencede çok haklısın.. teşekkür ederim..

yazdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…