- Konu Sahibi karammgurme
-
Yapmayin, gozunuzu seveyim yapmayin ya...
Cinsellige karsi bir insan degilim ama onun sorumlulugunu alamayacak yasta buna kalkismak, hem de hayatinin en kritik yilinda...
Cok kiziyorum, cunku cok uzuluyorum...
Evet, o konuyu hatirliyorum...
Su meshur butun dengenizi bozan adet sokturuculer, sonra dogal olarak geciken adetler, stresler, onlarca yapilan test, intihar dusunceleri, ayni ayni ayni...
Birincisi ne kadar yakinslastiginizi bilmiyorum, fakat nerdeyse tam dogru gun, dogru pozisyon ve adimlar olmadan hamilelik cok zor, oyle kolay degil...
Ikincisi adet gecikmelerin yasadigin stresten ve kullandigin ilaclardan...
Gobek cikiyor gibi gelmesi ise buyuk ihtimalle psikolojik...
Yasin 18'den kucuk, hastahane islerini pek bilmiyorum, yanlis yonlendirmek istemem, bilen arkadaslar yonlendirir...
Fakat yoktur bir sey rahat ol, ve derslerine calis, bu gunler icin cok pisman olursun...
Bir kuruntu icin, yapma bunu kendine...
Ablacım inanki bende çok pişmanım yaptığıma. Sonunu düşünmedim. Düşünmem gerekirdi ama düşünmedim. Çok büyük bir hata yaptım, geri dönüşü de yok. Şimdi de günlerdir, haftalardır geçen her saat her dk benim için dayanılmaz(
Açık açık söylesem ayıp olurmu bilmiyorum ama ilişki olmadı. Sadece bo..lma oldu dışarıda. Ama bulaşmış olabilme ihtimali bile beni korkutmaya yetti.
Derslerime çalışmayı bende çok istiyorum. Sınavıma sayılı günler kaldı. Ama beynim tamamen başka yerde yapamıyorum(
Umarım dediğin gibidir ablacım bir şey yoktur..
Cnm bence boşuna korkuyorsun hamile kalmak bence hiç okadar kolay bişey değil zaten de ayrıca hamile olsan cok tan bi çok belirtin olurdu mesela ben yaklaşık 2 aylık hamileyim suan bulantıdan duramıyorum ve yattığın testler pozitif çıkardı ben adetim geçmeden yaptım o bile çıktı dediğin kadar büyük olsa bebek karnın şişersin fark edilirdi çok şişman değilsen ve adet söktürücü kullanmıştınız öyle bişey olsa düşük yapabilirdin adet olmamanın sebebi bence bu konudan dolayı stres yapmandır takma kafana yoktur bence öyle bişey boşu boşuna üzülür derslerini ihmal etme çünkü suan kaybettiğin her dakika senin için çok önemli ve bir daha geri gelmeyecek
Iliski olmadiysa, kesin bir sey yoktur...
Bunu kafanizdan kovun, o ilaclari asla almayin, bu konuda daha fazla stres yapmayin...
Ilaclarin ve stresin etkisi bir iki ay adetin duzene girmeyebilir merak etme, ama duzelecek...
Dedigim gibi cinselligi asla tabu olarak gormem ama hayatta diger her sey gibi adimlarini dusunerek, sonuclarini dusunerek hareket et...
Gecmis olsun, sikma daha fazla canini...
Daha almayacağım ilaçları.. Çok sağol abla gerçekten. Yaptım, hak ettim biliyorum ama içimi dökebilceğim hiç kimse yok çevremde. Kafayı yemek üzereydim. Şu an bu yorumlarınız inanın günler sonra ilk defa bir oh dedirtti bana.
Kafamdan atıp ders çalışmak istiyorum ama atamıyorum.. Doktora gitsem gidemiyorum. Iyice sıkıştım kaldım.
Bundan sonra yaptığım her hareketin sonrasını düşüncem elimden geldiğince, belki çok acı oldu ama çok iyi bir ders oldu bana.
Çok teşekkür ederim ben tekrar. Orda, karnımda bir bebek olmadığına inanmak istiyorum artık, kafamdan atmak istiyorum bu düşünceyi
Tamam, guzel sonuclarini bekliyoruz...
Buraya yazarsin umarim, nereyi kazandigini...
ya ablacım gerçekten çok sağolun, bana yardım ettiğiniz, cevap verdiğiniz için( Allah umarım hayırlı bir bebek verir sana, benim gibi kötü şeyler yapan bir çocuğun olmaz inşallah (
Çok şişman değilim ama zayıf da değilim yani 1,60 boyunda 55 kiloyum, zayıf görünmüyorum önceden de hafif bir göbeğim vardı zaten. Şu sorunu bir atlatabilsem derslerime iyice odaklancam ama atlatamadım işte bir türlü, doktora gitsem gidemiyorum da( Iyiki varsınız, sizlere sorabiliyorum.
Keşke o kadar kolay olsaydı bebek sahibi olmak
Cnm ya kendini öyle suçlu hissetme bence kötü bişey yaptını da düşünme bence okadar tamam çok iyi bişey diyemem yaptığına ama bunlar senin yasında birçok kişinin yaşayabileceği seyler ama biraz dikkatli yaşamak gerekiyor işte yoksa böyle başın ağrıyor dok tor meselesine gelince test yaptırmak için aile hekimine gittiğinde 18yasından küçükseniz ailene haber verirler boşver gitme bence zaten hamile değilsindir boşu boşuna basına iş alma ailene uğraşma bide ondan sonra üzmez kendinide
ya haklısınız. Sizin açınızdan belki komik geliyor, bana çok kızıyorsunuz. Bu kadar çok insan anne olmak için çabalarken benim buraya bunu yazmam belki saçma, belki ayıp..
Ama inanın kimse yok anlatabileceğim çaresiz kaldım.
Fen lisesindeyim demişsin. Herhalde yatılı olarak farklı şehirdesin öyle düşündüm. Ailelerimizden uzak kaldığımız zamanlarda bazı hataları daha erken yaşıyoruz, daha erken olgunlaşıyoruz. Ayıp falan yok ortada. Sen derslerine ver kendini bunları düşünme. Erkek arkadaşın da umarım senin yaşlarındadır.
Öncelikle cinselliğe karşı değilim ve evlenmeden yaşanması gerektiğini düşünüyorum gerçekten istediğimiz doğru zamanda doğru kişiyle. Pişman olmayacağına emin olduğun zaman ve kişi doğru olandır buna kendi vicdanınla karar vereceksin. Lisede hepimizin erkek arkadaşları oldu. Öpüştük, yakınlaştık bir şeyler oldu. Ama o yaşta cinsellik yaşamayı doğru bulmuyorum. Çünkü sonuçlarını maddi ve manevi olarak kaldırabilecek durumda değilsin. Ama sen zaten bir şeyler yaşamamışsın heralde doğru anladıysam.
O kafanı böyle dertlerle yorma, en güzel yıllarını böyle saçma sıkıntılarla geçirme. Lise yılları sevgilisiz de, cinselliksiz de çok güzel çünkü :)
teşekkür ederim abla iyiki varsınız gerçekten( o kadar güçsüz, zayıfım ki ( Erkek arkadaşımla 6.sınıftan beri sevgiliyiz. 6.senemiz beraber.. Benden 1 yaş büyük, kendisi şu an üniversitede..
Haklısınız, çok haklısınız. El ele tutuşma, öpüşme evet ama bu kadarını ben bile nasıl yaptığıma inanamıyorum. Ilişki yaşamadık abla yani nasıl desem ki evli insanlar gibi ilişki olmadı. Yakınlaşma oldu.
En güzel yıllarım ağlamakla geçiyor, pişmanlıklarımla dolu. Böyle olmasını bende hiç istemezdim, ama oldu. Bundan sonrasi için umarım şansım vardır, karnımda bir bebek varsa maddi manevi bunu nasıl taşırız bilemiyorum
korkma büyük ihtimal değilsin.ama herkesin dediği gibi bazı şeyler zamanında güzel.şu anda bunlarla ilgilenebilecek bir durumda değilsin.sınava az kaldı otur adam gibi çalış dersinee.daha kimler gelecek kimler geçecek hayatından. Her şey zamanında güzel!
Hamile olman imkansız adet olmuşsun kaç kere test yapmışsın.
At kafandan bu düşünceyi derslerine ver kendini
Yeter artık ama hamile değilsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?