- Konu Sahibi karammgurme
-
koydum resmi ablacımkarammgurme ne diyesek ikna olmayacaksın galiba :)
madem için rahat edecek koy resmini.
evlilerdeki gibi bir olay yaşanmadı diyorsun.
o zaman nasıl hamile kalabilirsin ki canım
evet abla vardı adet düzensizliğim. resmi de attım zatentatlım senin zaten adet düzeninde bir sıkıntı varmış olaydan önce de.
sen de stres yaptıkça ve her ay gereksiz hormon aldıkça düzenin bozulmuş.
lütfen fen lisesinde okuyan bir kızın yapması gerektiği gibi davran ve mantıklı düşün. 5.5 ayda bebek olsa hareketlerini hissederdin mesela, bir sürü değişme olurdu vücudunda. ama sende bence stresten kaynaklı bir şişkinlik vardır en fazla
çünkü ailemin haberi olur diye korkuyorum22. haftada idrar değil gebelik hormonu işerdin resmen o derece diyorum sana =) yani çıkardı o testlerde gebeliğin çıkmama nedeni erken yapılması. bhcg yani gebelik hormonu idrara gebelikten 15 gün sonra filan geçer
şaka bir yana neden korkuyorsun doktora gitmekten?
ayy inşallah ablacım. resmi attımKesin cikar 6 haftadan sonra kesin cikar idrarda...ama kendine bosuna dert yapiyosun yokturr...
koydum resmi ablacım
Ikna olamamak degilde emin olamamak
evet abla vardı adet düzensizliğim. resmi de attım zaten
çünkü ailemin haberi olur diye korkuyorum
ayy inşallah ablacım. resmi attım
Nerde oturuyorsun..ozel bir hastanede yaptir testi ...gizlilik diye bisey var..
sen izin vermeden kimse bilgilerini paylaşamaz rahat olya da özelde yaptırabilirsin sigortana işlenmeden
sigortaya işlemeden yapıldığını bilmiyordum. Eğer öyleyse gidebilirim
Internetten bakıyorum abla 22.hafta hamilelik diye. Hamilelik günlükleri oluyor ordan bayanların yaşadıklarını okuyorum göbeklerinin resmine bakıyorum.
4 kez adet oldum ama 2 gün sürdü hepside. Onceden en az 5 gün sürerdi adetlerim. Internette araştırınca üstüne görme diye bir olay varmış acaba ondan mı diye düşündüm.Korkum geçmedi yani.
Ben olayı, yani sevgilimle olayı yaşadığımız günden hesaplıyorum abla. Olayın üzerinden 22 hafta geçti. Ağustosun 2.haftası yaşamıştık bu olayı.
Temmuzda adet düzensizliği nedeniyle doktora gitmiştim, doktor her şeyin normal olduğunu söylemişti. Adet olamıyorum diyince de bana duphaston diye bir ilaç vermişti. Onu içtikten sonra da adet olmuştum. Ordan biliyordum ilacı. Yine gecikme yaşayınca kendi kafama göre aldım ilacı eczaneden, kullandım adet gördüm ama rahatlayamadım işte.
Bugün bir test daha almayı düşündüm, yarın da alabilirim. Eğer bebek varsa kesin çıkar heralde idrarda değil mi? Sevgilim Ankara'da üniversite okuyor, benden 1 yaş büyük. Yeni geldi o da tatil için. Her zaman bana destek olmaya çalıştı, hukukta okuyor zor bir bölüm devamsızlık yapmaması lazım ama ben burda kötü haldeyim diye okulunu bırakıp 1 aylığına yanıma geldi destek olmaya çalıştı. Başka bir ile gidelim orda bi kadın doğumcuya gidelim dedi ama ben ne fark eder sonuçta belli olmicak mı dedim..
özelde öyle diye biliyorum bir miktar parayı çıkartırsın gözden için rahat eder bize de yaz olur mu mutlu olduğunu rahatladığını görelim
hatta test sonucunu paylaşırsın :)
Canim dört kez mi üstüne gördün olur mu öyle sey..yapma yazik ediyorsun kendine. ..bak akli başında bir kizsin güzelce dersine bak sonra üzülürsün..değilsin yahu ya benim karşıda bi kiz oturuyor öyle 5.5-6 aylik hamile zayifta kiz cok almamis kilo ama karni kocaman. ..ay yeter değilsin üzülme
ben bilmiyordum bunu. Size yazmaz olurmuyum ilk buraya yazarım hemde
ayy ablamm çok sağol ya. Bende 4.sayfaya koydum göbeğimin resmini bakın diye
karammgurme ne diyesek ikna olmayacaksın galiba :)
madem için rahat edecek koy resmini.
evlilerdeki gibi bir olay yaşanmadı diyorsun.
o zaman nasıl hamile kalabilirsin ki canım
Ustune gorme olayi gebeligin ilk haftasinda olur ...yada rizeye yakin bir ilcede yaptir zaten ilceler birbirine yakin kimse duymadan ogretirsin..arkadasin dedigi gibi disardan yapiyorlar sigortaya isletmeden 30 tl kadar ama orda daha uygundur...
Hmm anladım o zaman Rizeye yakın bir ilçede bir özel hastaneye gitsem, test yaptırmak istiyorum ama sigortaya geçmesin mi dicem ne demekiyimki kimlik filanda alıyolarmı acaba
eğer babanın sigortasından yararlanarak yaptırırsan çıkıyor kesintiler dökümünde. çünkü hastaneye her gidişimiz sisteme işleniyor. senin de babanın maaş kesintisinde hangi hastane olduğu görülür.
bence devlet hastanesi jinekologuna git, adet gecikmem var ağrı var falan de, ultrasona gir, zaten orada kendi gözlerinle de görürsün hiçbir şey olmadığınıannenlere de adet için gittim dersin.
şu anda dediğin tarihi baz alarak böyle bir şey olması gerekir, bu da illaki anlaşılırdı :)
Eki Görüntüle 952453
ben hiç hamile kalmadım ama karnın herkeste olan bildiğin ayva göbeği işte karam ya
ben 43 kiloyum o göbek bende bile var.
senin gözüne çok büyük geliyor bence
sayende gülüyorum abla ya :))
öncedende vardı bence bu bende ama daha yeni dikkatimi çekti galiba
sayende gülüyorum abla ya :))
öncedende vardı bence bu bende ama daha yeni dikkatimi çekti galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?