Çaresizim, ne olur yardım edin :((((

karammgurme ne diyesek ikna olmayacaksın galiba :)
madem için rahat edecek koy resmini.
evlilerdeki gibi bir olay yaşanmadı diyorsun.
o zaman nasıl hamile kalabilirsin ki canım
koydum resmi ablacım
Ikna olamamak degilde emin olamamak
evet abla vardı adet düzensizliğim. resmi de attım zaten
çünkü ailemin haberi olur diye korkuyorum
Kesin cikar 6 haftadan sonra kesin cikar idrarda...ama kendine bosuna dert yapiyosun yokturr...
ayy inşallah ablacım. resmi attım

koydum resmi ablacım
Ikna olamamak degilde emin olamamak

evet abla vardı adet düzensizliğim. resmi de attım zaten

çünkü ailemin haberi olur diye korkuyorum

ayy inşallah ablacım. resmi attım

sen izin vermeden kimse bilgilerini paylaşamaz rahat ol ya da özelde yaptırabilirsin sigortana işlenmeden

sigortaya işlemeden yapıldığını bilmiyordum. Eğer öyleyse gidebilirim

özelde öyle diye biliyorum bir miktar parayı çıkartırsın gözden için rahat eder bize de yaz olur mu mutlu olduğunu rahatladığını görelim

hatta test sonucunu paylaşırsın :)

Son düzenleme:

Canim dört kez mi üstüne gördün olur mu öyle sey..yapma yazik ediyorsun kendine. ..bak akli başında bir kizsin güzelce dersine bak sonra üzülürsün..değilsin yahu ya benim karşıda bi kiz oturuyor öyle 5.5-6 aylik hamile zayifta kiz cok almamis kilo ama karni kocaman. ..ay yeter değilsin üzülme

özelde öyle diye biliyorum bir miktar parayı çıkartırsın gözden için rahat eder bize de yaz olur mu mutlu olduğunu rahatladığını görelim

hatta test sonucunu paylaşırsın :)

ben bilmiyordum bunu. Size yazmaz olurmuyum ilk buraya yazarım hemde

ayy ablamm çok sağol ya. Bende 4.sayfaya koydum göbeğimin resmini bakın diye

Ustune gorme olayi gebeligin ilk haftasinda olur ...yada rizeye yakin bir ilcede yaptir zaten ilceler birbirine yakin kimse duymadan ogretirsin..arkadasin dedigi gibi disardan yapiyorlar sigortaya isletmeden 30 tl kadar ama orda daha uygundur...

Ustune gorme olayi gebeligin ilk haftasinda olur ...yada rizeye yakin bir ilcede yaptir zaten ilceler birbirine yakin kimse duymadan ogretirsin..arkadasin dedigi gibi disardan yapiyorlar sigortaya isletmeden 30 tl kadar ama orda daha uygundur...

Hmm anladım o zaman Rizeye yakın bir ilçede bir özel hastaneye gitsem, test yaptırmak istiyorum ama sigortaya geçmesin mi dicem ne demekiyimki kimlik filanda alıyolarmı acaba

Hmm anladım o zaman Rizeye yakın bir ilçede bir özel hastaneye gitsem, test yaptırmak istiyorum ama sigortaya geçmesin mi dicem ne demekiyimki kimlik filanda alıyolarmı acaba

eğer babanın sigortasından yararlanarak yaptırırsan çıkıyor kesintiler dökümünde. çünkü hastaneye her gidişimiz sisteme işleniyor. senin de babanın maaş kesintisinde hangi hastane olduğu görülür.
bence devlet hastanesi jinekologuna git, adet gecikmem var ağrı var falan de, ultrasona gir, zaten orada kendi gözlerinle de görürsün hiçbir şey olmadığını annenlere de adet için gittim dersin.

şu anda dediğin tarihi baz alarak böyle bir şey olması gerekir, bu da illaki anlaşılırdı :)

ben hiç hamile kalmadım ama karnın herkeste olan bildiğin ayva göbeği işte karam ya
ben 43 kiloyum o göbek bende bile var.
senin gözüne çok büyük geliyor bence

kocaman bir bebek bu :) yarın mesajdada dedigin gibi bir test yapcam sonra hastane sonrada derin bir ohh inşallah

sayende gülüyorum abla ya :))
öncedende vardı bence bu bende ama daha yeni dikkatimi çekti galiba

ben nefesimi tutup şişiriyorum böyle sonra kocama sevdiriyorum bildiğin hamile gibi oluyo sen düşün artık senin için çekerdim de kkya rezil olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…