maddi sebeplerden boşanamamak derken ortak hesapları var sevgilimin üzerine 2 tane ev var ve onları vermek istemedigi icin boşanmamış benle tanıştıktan 1 ay sonra eşiyle konustu ve davayı actı... benden oncede bu şekilde sevgilileri olmuş ve hicbiri icin dava acmamış eşinden boşanmamış resmi olarak ve simdi bunu gercekten istedigini biliyorum ortak arkadaslarımızda var en azından kandırmış olsa onlar beni uyarır diye dusunuyorum. benimde en cok sorguladıgım sey evli biriyle yasadıgımı kendime yakıstıramayışım bu durumu haketmedigim.. ayrılmak istedik karsılıklı ama yapamadık olmuyor. kendimi yuva yıkılmasına sebep gormuyorum zaten istemedigi biriyle genc yasta bi evlilik yapmış ve benden once de 1 yıldır aynı evde kalmıyorlarmış sebep kes,inlikle ben değilim benim tek sucum yanlış zamanda asık olmak
söyledikleriniz cok mantıklı ama olmuyo işte bir dk mı bile onsuz geciremiyorum ya hayatımın askı oysa ve herşey bittikten sonra cok mutlu olcaksam??? onsuz bir hayatı dusunmek bile istemiyorum
selam öncelikle merhaba.. ilk mesajımı böyle bi konuyla atmak istemezdim üzgünüm.. o kadar çaresizim ki etrafımda bana yardım edecek kimse olmadıgından sanal ortamda paylaşmak istedim derdimi sizinle..
size söyleyecegim konu aslında gercek hayatımda bile kimseye söyleyemedigim kadar hassas... bana içinizden kızanlar küfredenler olacak biliyorum.. evli birine aşık oldum... ve işin en kötüsü o da bana asık oldu. en basından anlatayım...
tanıstıgımızda evli oldugunu bilmiyordum daha sonra hoşlanmaya basladım o da benden hoşlandı beraberlik teklif edecegi zaman evli oldugunu fakat eşiyle bir yıldır ayrı yasadıgını gorusmedigini maddi sebeplerden boşanamadıklarını söyledi. ben kendime engel olmaya calıstım ama yapamadım.. o ilk basta beni sadece bikaç haftalık bi kız olarak goruyormuş ama sonraddan bunu itiraf etti ve aglayarak asık oldugunu söyledi. seni nasıl bi işin icine cektim özür dilerim dedi. eşiyle 1 yıldır aynı evde kalmadıgını ama konustuklarını söyledi. ben kesinlikle boşanmanı istiyorum, bunu benim icin yapma kendi mutlulugun icin yap dedim. tamam dedi ve boşanma davası actı eşiyle konustu bi turlu mutlu olamadıklarını (zaten aileler yuzunden mecburi bi evlilik yapmışlardı) söyledi. eşi de kabul etti. anlaşmalı boşanma olarak dilekçe verdi yakında mahkeme olacak ve boşanacaktı. fakat buyuk bi aksilik oldu eşi benimle olan ilişkisini öğrendi ve boşanmıycam dedi. ikimizde ne yapacagımızı bilemiyoruz ayrılmayı dusunduk yapamadık kopamadık birbirimizden.. eger eşi zorlarsa 3 yıl surermiş dava.. benim seneye okulum bitiyor anneme söyledim ama evli oldugunu söylemedim tabiki.. eger bu iş o kdr uzarsa ailemin kulagına hala davasının surdugu gelirse ne yaparım bilmiyorum.. mantıklı olan ayrılmak biliyorum ama kalbime söz geciremiyorum. defalarca kendimden nefret ettim, ölmek istedim sırf o uzulecek diye ölemedim. hayattan bi zevk alamıyorum sevdiklerimi üzmeden bu hayattan gitmek istiyorum yapamıyorum.. cok çaresizim..
içinizde evli olanlar var bana kufrediyorsunuz belki biliyorum ama inanın o bekar gibiydi yani eşiyle aynı evde kalmıyor yıkılmış bi evlilikti zaten inat üzerine sürüyordu sadece kagıt üzerinde.. ben evli biriyle beraber gibi deildim yani ta ki bu olay olana kadar.. kendimi defalarca sorguladım ayrılamadım kopamadım kalbime söz geciremedim.. lutfen bana kızmayın bir cozum yolu gösterin..
bu arada ben 21 yasındayım sevgilim 25..
maddi sebeplerden boşanamamak derken ortak hesapları var sevgilimin üzerine 2 tane ev var ve onları vermek istemedigi icin boşanmamış benle tanıştıktan 1 ay sonra eşiyle konustu ve davayı actı... benden oncede bu şekilde sevgilileri olmuş ve hicbiri icin dava acmamış eşinden boşanmamış resmi olarak ve simdi bunu gercekten istedigini biliyorum ortak arkadaslarımızda var en azından kandırmış olsa onlar beni uyarır diye dusunuyorum. benimde en cok sorguladıgım sey evli biriyle yasadıgımı kendime yakıstıramayışım bu durumu haketmedigim.. ayrılmak istedik karsılıklı ama yapamadık olmuyor. kendimi yuva yıkılmasına sebep gormuyorum zaten istemedigi biriyle genc yasta bi evlilik yapmış ve benden once de 1 yıldır aynı evde kalmıyorlarmış sebep kes,inlikle ben değilim benim tek sucum yanlış zamanda asık olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?