Çaresizim, yardım edin...

Tamam da, çok kadınla ilişki yaşamak başkadır, boşanmak başkadır. Bir eş ile yaşayıp, yapamayıp boşandıktan sonra bir ilişkisi olan veya bunu ilerletip evlenen bir erkeğe kötüdür diyemezsiniz. Şanssızdır, ilk evliliğinde mutsuz olmuştur diyebilirsiniz.

Ama cibiliyetsizse boşanmadan karı kız derdine düşer, e o adamın da ne olduğu bellidir.

Bu ayrımı yapmak istedim sadece.

Son düzenleme:

evt ävnen öle.... yerimseniben

1- Adam kendisine karılık yapmış bir kadına ortak mallarından zırnık kopartmamak adına boşanmamış. (Çıkarcı, bencil) Eminim ki evlenseniz ve başınıza böyle bir durum gelse aynını sanada yapar.
2- Evliyken eşini defalarca aldatmış. Emin ol senide defalarca aldatacak.
3- Karısını aldattığı kadınları 3 günlük olarak görmüş (eminimki o kadınlarada evli olduğunu söylememiştir) Ve bundanda emin ol ki hayatı boyunca her kadını böyle görecek.
4- Sana, sanki sen onun hayatını değiştirmişsin gibi bir hava vermiş. Bu lafı diğer kadınlarada söylediğine eminim.
5- Karısıyla karı koca ilişkileri olmadığını söylemiş. İnan sevgilin gibi düşünen erkeklerin en klasik yalanıdır. Yüzyıllardır aynı yalanı söylerler.
Şimdi çıkıp karşımıza seviyorum diyorsun. Aşığım diyorsun. Aşk her şeyi mübah kılıyor mu? Aynısı senin başına geldiğinde "amaannn boşver başkasına aşık olmuş canı sağolsun" deyip güle oynaya bırakacak mısın? Peki insanları hayvanlardan ayıran, mantık, irade, düşünme, sağduyuya ne oldu? Tatile mi çıktılar.
Bırakın Allah aşkına. İradeniz var, aklınız var en önemlisi vicdanınız var (ki yazılarınızdan bunu anlıyorum) lütfen mantığınızı önünüze alıp iyice düşünün. Bırakın bir yuva dağıtmanın vicdan azabını, 1 yıla kalmaz yine burada eşim beni aldatmış diye konu açarsınız. Yani adamın karısının başına gelenlerin hepsi 1 yıla kalmaz sizin başınızada gelecektir.
Biz yol gösteririz, beğenir beğenmezsiniz sizin keyfinize kalmış. Ama ben asla ve asla aşık oldum ayrı kalamıyorum sebebini kabul etmiyorum. Hataların aşk kılıfına sarılıp örtülmesi saçmalıktan başka bir şey değil.

siz kaçarak evlenmemişsiniz; kaçarak birlikte yaşamışsınız.

ayrıca siz sonunda evlendiniz diye yaşadığınız ilişki mübah sayılmaz ya da iyi örnek oluşturmazsınız.
bana göre dün karısını sevgilisyle aldatan erkeğin; yarın sevgilisini ya da yeni karısını başka kadınla aldatma potansiyeli vardır.
sicili bozuk çünkü..

bu arada bebeğinizi sağlıkla kucağına alırsınız inşallah..

nasıl başka kızlarla çıkmasının sebebi hayatının aşkını aramak olabilir? evli bir adamdan bahsediyoruz; evli bir adamın hayatının aşkını aramaya hakkı yok. boşansın istediği kadar aransın..
benim kocam aşk arama girişiminde bulunursa hala evli olmaz zaten;bekar bekar arar hayatının aşkını.
bu kadar hak verdiğinize göre merak ettim; sizin kocanız hayatının aşkını arama adına habire başka kadınlarla beraber olsa buna göz mü yumacaksınız? "tüh kocacım bu kızda mı değilmiş hayatının aşkı; olsun kısmet bir dahakine inşallah" mı diyeceksiniz

aşk sevgi öyle defalarca çiçek böcek koklanarak bulunacak bir şey değildir.

adam karısını defalarca aldatmış.

• huylu huyundan vazgeçmez
  • bir insan 7 sinde ne ise 70 inde de odur
  • ağaç yaş iken eğilir
  • perşembenin gelişi çarşambadan bellidir

sempatiksalakcinni

adamın tüm bu yaptıklarını bile bile hala onun yanında olmaya çalışmanın adını bilen bilir...
:jeyyar:

gözünü açarsın umarım çok geç olmadan. ne denir ki sanamirmirmirmir

Yıllardır hep aynı laflar. Şu erkeklerin şu laflarına inanmayı bıraksak da azcık yaratıcı olsalar. Beyinleri çalışsa da aptal yerine konulmasak artık. Oy oy oy adamcağız aşkını arıyormuş yazık. Üstelik ayrı yaşıyormuş da ben onun eşinin yerinde olsam ikinize de manevi tazminat davası açardım. kusura bakma evli adamla aşk yaşıyorsan sonuçlarına da katlanırsın.

Aynı olay benim başımda vardı yeni ayrıldık,aynen ortak arkadaşlarımız vardı ama nedense ya ağız birliği yapmışlardı biliyorlardı bana söylemediler yada onlarda özel hayatını tam bilmiyorlardı.Çok üzgünüm ama banada o ayrılmak istediğimde intihar edeceğini söylemişti o kadar seviyordu yani hasbam.Bende bekar gibi gördüm oda öyle yaşıyordu ayrıydı ama onunda dava için sebepleri vardı.Ne hikmetse oda dava açmıştı ve ne hikmetse büyük aksilik çıkmıştı. Oyalama taktiği canım bunlar. Sende aynen benim gibi hep (miş) eklemişsin cümle sonlarına bu gerçekten bilmediğini sadece sevdiğinin sözüne inandığını gösteriyor.Ama bana aynı sahneyi hatırlattı. Boşanmak isteyen adam eşini asla istemeyecek adam soyadını onda tutmaz kimliğinden yararlandırmaz.Yapma harcatma kendini 8 buçuk ayımı verdim yeminler ettirdim vebal almamak için gerçekten ayrılmakmı istiyordu benden önce benimle ilgisi varmı diye ama rahatlatmak için eşinin evden ayrıldığını söylüyordu zaten öncesinde bitmişti evlilikleri falan filan.Yada çekil tamamen kes ilişkini madem boşanacakmış boşanıp gelsin.Ben aptal gibi hep yanındaydım tabi sevginin verdiği salaklığında etkisiyle ama yanıldığımı görmek uzun sürmedi.:1no2:

hayvanlar ayıran şey kayboldu. erkekler canı seks isteyince önlerine kemik atılmalı yoksa canavarlaşır, kadınlar aşık olduklarında önlerine kemik atılmalı yoksa canavarlaşır oldular. akıl mantık yok artık. herşey içgüdü. tamamen hayvansal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…