çaresizlik :( lütfen yardım kızlar

Bu anlattığınız iyi erkek iyi koca iyi babaysa diğerleri ne oluyor acaba?

Evliliğiniz oturmadan, sorunlarınızı halletmeden bebek yapmışsınız. Başınıza gelecekler en başından belliymiş. Muhtemelen paşa paşa geri döneceksiniz o eve. O yüzden üzmeyin kendinizi, bebeğinize yazık.

Bebek %99,9999 kazadır.

İşin zor Allah kolaylık versin.. Böyle koca kapıya köpek diye bağlanmaz haberin olsun ! Bence ilk hamleyi sen yap ne diye onun bosamasini bekliyorsun ki ??? Ayyyy valla öyle sözler var ki şöyle kocalar için söyleyemiyorum keşke söyleyebilsem ! Adama bak doğumdan sonra boşayacakmis bla bla bla ... İlk hamleyi sen yap da anlasin ona muhtaç olmagini !!

kaza değil yukarıda bir yerde de yazdım istedimm

Aferin sana... Kaçıyordu çünkü çocuk dimi?

Ya da çocuk olunca adamı baglarim sandın muhtemelen.

Okudum tüm yazdıklarını yine diyorum iyi koca dediğin adam iyi koca değil. Hatta koca bile değil. Anasının oğlu o...

Neden herkes bu kadar üstünüze gelmiş anlamadım ben
Derdi olana bir de saldırıyorlar burda ya hayret birsey

Eşiniz annesinin agzına bakıyor belli
İlk basta ayrı eve cıkmıs yapılanları gormus ama şimdi belli ki annesi ne numaralar ceviriyor

Annesi numaralar cevirse de eşinizin yanınzda olması gerekli
Sizi ayrı tutmadı gerekli
Güçlü olun ltf ve resti siz eşinize cekin
Bu kadar anneci ise gtsinannesi ile devam etsin hayatina
Üzülüp ağlamayın güçlü ve kararlı olun
O size bu sekilde davranırsa siz ayrılmak isteyin o değil

Neden herkes bu kadar üstünüze gelmiş anlamadım ben
Derdi olana bir de saldırıyorlar burda ya hayret birsey

Eşiniz annesinin agzına bakıyor belli
İlk basta ayrı eve cıkmıs yapılanları gormus ama şimdi belli ki annesi ne numaralar ceviriyor

Annesi numaralar cevirse de eşinizin yanınzda olması gerekli
Sizi ayrı tutmadı gerekli
Güçlü olun ltf ve resti siz eşinize cekin
Bu kadar anneci ise gtsinannesi ile devam etsin hayatina
Üzülüp ağlamayın güçlü ve kararlı olun
O size bu sekilde davranırsa siz ayrılmak isteyin o değil
hay Allah razı olsun canım ya.sanki adam öldürmüşüm gibi neler söylüyorlar..yok şöylesin yok böylesin... ama onu yazanlar belli ki yaşı küçük olgun olmayanlar çünkü insanlar buraya derdini yazıyorsa siz de üstüne gidin diye değil,içini dökmek için bir nevi yardım almak için yazıyor....sen çok olgun birisin belli çok sağ ol yazdıkların için...ayrıca numaralar çevirme kısmına %100 katılıyorum. bakalım görücez neler olacak

evet güzellerim.şu son 1 senem roman gibi ama özet geçeceğim.evlendik kocamla çok da uyumlu bir çiftiz.evlenmeden önce annemle yaşayacağız,çok tatlı bir insan asla bir sorun çıkmaz vs.dedi . e haliyle kabul ettik aşığız ya güya:) neyse daha eve girer girmez değil girmeden başladı sorunlar.düğün arabasında kocamın yanında oturamadım.arkada tek oturdum.bilin bakalım yanındaki kimdi? sonra evlendik 5 / 6 gün kapımız açık uyuduk evde neden?çünkü hastalandı (!) e haliye anlarsınız ya bir şey geçmedi aramızda kocamla.gün geçtiii çok hakaretler yedim yine de sustum kimseye bir şey söylemedim..ve bomba hamileydim6.ayımızda...ne mi oldu o günden itibaren psikolojik şiddet bebek düşsün de boşanın diyor bir de yüzüme karşı..benim yanımda şurda bi kız var çok güzel sana onu alalım bunu alalım ben 3 aylık hamileyken diyor...soba yaksam laf,tv açsam laf,yemek pişirsem canımın çektiğini,masraf oluyormuş.ve evde çalışan da kocamla biziz yani evin masrafını biz görüyoruz.gel zaman git zaman şiddet şiddetlendi ve hakaretler bebeğime laf söylemeler bana iftiralar ve haliyle her gün geçirilen sinir krizleri..en son eşim dayanamadı başka eve taşındık ve birkaç gün geçmeden3,5 aylık bebeğimi kaybettim.. şimdi yeniden hamileyim huzurluyuz falan,,ta ki 2 hafta önceye kadar.ben de diyorum ki kızlar,bu kadın bir şey yapmadan durmazdı şimdiye kadar çok fena bir planı var ama bakalım diyorum..vee bomba .ya bu eve tekrar geri gelir ya da boşanın gibi birşeyler empoze etmiş ve şaka gibi el-şim de aynısını bana yapıyor.ya taşınırız ya ayrılırız.ben bebeğime mezar olan,o kadar sinir harpleri geçirdiğim eve nasıl döneyim e be kızlar söyleyin.kocam çok ilgiliydi bebeğine benden çok ilgileniyordu sağlığıyla hafta hafta netlerde dolaşıyor 21.hafta 22.hafta :) bakıyor oğluyla konuşuyordu.şimdi taşınmayı barışmayı kabul etmedim diye ne benim yüzüme akıyor ne oğluyla konuşuyor.eğer onu sevmesem amaan siktiret nolcak bakamaz ısın oğluşuna derdim kendime.ama çok seviyorum ve çok acı çekiyorum .şu an 6.ayımdayım ve çok acı çekiyorum.doktora gittiğimizde kriz geçirdm .haatımda ilk defa başkasının yanında böyle deli gibi ağladım .ne oldu bir teselli bile etmedi:KK43: ve her şeyin suçlusu benmişim çok kötülük yapmışım annesine anne dememişim.kızlar dedimm dedim.en çok da zoruma giden bu aya.yaptığım şeyi yapmadım denmesii.ve sevdiğim adam yatağını ayırdı.onu bırak konuşmuyor benimle sırf bu yüzden.dünyanın en iyi babası olucaktı bir kere gözü dışarda olmadı telefon bilgisayar her şey ortada yani benim kocam yapmaz demesin kimse ama yine de öyle bir şey olmadığına şu an %99 eminim kızlar hani aklınıza o geldiyse.ha bundan sonra emin olamayabilirim:)) bilmiyorum ama napıcam boşverin onu bunu canım çok acıyor.oğlumun üzülmesini istemiyorum ama üzülecek doğuma kadar yanımda duracakmış doğumdan sonra ayrılacakmıs benden.bunu bilmek ne acı dimi.tamam doktora götürüyor.evine eksik alıyor..ama bir tek eksik şu an ; MUTLULUK:KK43:(( 30 yaşıma merdiven dayadım.böyle iyi erkek iyi koca iyi baba görmedim(babam hariç) ama yazık ettik.ahirette iki elim yakasında o kadının .yatacak yeri yok .yüce rabbimin adaleti er yada geç yerini bulacak inşallah.ama ben karalıyım o mezar eve gitmicem..siz ne düşünüyorsunuz??
aaa nerdeyse benim yaşadıklarımın aynısı :D benim kv de senin ki gibi. merak etme. tek değilsin
ben eşimin 2.ci eşiyim ve ilk eşi ile evlenirlem kv cigim evin önünde kendini yerden yere atıp bağırmış. benim oğlum ben büyüttüm gelin arabasına ben binicem diye. tabii benim ki izin vermemiş ve eşimin ilk nikahına kv cigim gitmemiş. sonra hırs yapmış kv benim oğlum nikahına giderim demiş kim engel filan taksiyle gelmiş ama nikaha yetişememiş. sonra zavallı kızı delirtip boşanmasını sağlamış. tabii benimki o zamanlar anasına gerçekten düşkün değilmiş az gidip geliyormuş anasına ama gene cok etkisinde kalıyormuş belli. hatta şu anda anamı bir gun olsun bırakmam az görüştüğüm zamanların vicdanıı yapıyorum filan der. bende hee hee diyorum
bana gelince ben düğün arabasına binmesine izin vermedim. direkt koydum lafımı akrabalarına da dedim binmeye çalışırsa ve tutmazsanız ben atarım sokakta kendimi yere dedim.
eşim de bana cokkk laf dedi anam doğru anam iyi anam şöyle böyle diye..kaç yıllık evliydim hala oğluna kız arardı benim yanımda anlatırdı adayları. ayy daha coookk cookkk şey var da boşver sinirleniyorum.
eger sinirlerin celik gibiyse kocanı anasına kaptırma. he yok dayanamıcam dersen daha da hırpalanma boşan. inan 1 sene ağlarsın 2. sene oh iyi ki kurtuldum dersin.
benim kv hastalıklı bir zebanidir. seninki de aynı demek ki..

aaa nerdeyse benim yaşadıklarımın aynısı :KK70: benim kv de senin ki gibi. merak etme. tek değilsin
ben eşimin 2.ci eşiyim ve ilk eşi ile evlenirlem kv cigim evin önünde kendini yerden yere atıp bağırmış. benim oğlum ben büyüttüm gelin arabasına ben binicem diye. tabii benim ki izin vermemiş ve eşimin ilk nikahına kv cigim gitmemiş. sonra hırs yapmış kv benim oğlum nikahına giderim demiş kim engel filan taksiyle gelmiş ama nikaha yetişememiş. sonra zavallı kızı delirtip boşanmasını sağlamış. tabii benimki o zamanlar anasına gerçekten düşkün değilmiş az gidip geliyormuş anasına ama gene cok etkisinde kalıyormuş belli. hatta şu anda anamı bir gun olsun bırakmam az görüştüğüm zamanların vicdanıı yapıyorum filan der. bende hee hee diyorum
bana gelince ben düğün arabasına binmesine izin vermedim. direkt koydum lafımı akrabalarına da dedim binmeye çalışırsa ve tutmazsanız ben atarım sokakta kendimi yere dedim.
eşim de bana cokkk laf dedi anam doğru anam iyi anam şöyle böyle diye..kaç yıllık evliydim hala oğluna kız arardı benim yanımda anlatırdı adayları. ayy daha coookk cookkk şey var da boşver sinirleniyorum.
eger sinirlerin celik gibiyse kocanı anasına kaptırma. he yok dayanamıcam dersen daha da hırpalanma boşan. inan 1 sene ağlarsın 2. sene oh iyi ki kurtuldum dersin.
benim kv hastalıklı bir zebanidir. seninki de aynı demek ki..
aaaa gerçekten ya tıpatıp aynı neredeyse her bir kelimen.. senin mutlu olmana sevindim.. darısı başıma :) demek ki sadece ben değilim ha?? :) ya sırf ben kedileri seviyorum diye kedilerimi kovalıyordu..benim kedim de yatak odamın camının kenarında bir ağaç vardı. o ağaca tırmanıp odama geliyordu kedicik ya:))) orda yediriyordum..tövbe tövbe böyle anlatınca da bir acayip oluyor insan.

cevap vermeyin güzelim saçmaysa,olanı anlattım ne var bunda
konu doğru veya değil bilmiyorum doğru olduğunu var sayıp yazıyorum.
bebeği yapmasaymışsın iyi olurmuş. da bunu da kendin için yaptığını düşünütyorum. ne olursa olsun bir bebem olsun mantığı ile yaptıysan yanlış yapmışsın..

hay Allah razı olsun canım ya.sanki adam öldürmüşüm gibi neler söylüyorlar..yok şöylesin yok böylesin... ama onu yazanlar belli ki yaşı küçük olgun olmayanlar çünkü insanlar buraya derdini yazıyorsa siz de üstüne gidin diye değil,içini dökmek için bir nevi yardım almak için yazıyor....sen çok olgun birisin belli çok sağ ol yazdıkların için...ayrıca numaralar çevirme kısmına %100 katılıyorum. bakalım görücez neler olacak
Rica ederim malesef böyle oluyor
Ben de actıgım konulardan birinde yasadım benzer durumu:)
Bazı erkek anneleri böyle ama cidden siz resti cekin bakalım esiniz ne yapacak
Kötü ya da kv istemeyen bi insan olsaydınız zaten bastan beraber oturmayı kabul etmezdiniz
Bazı anneler kıskanc oluyor
Oğullarının karısını kuma geldi falan sanıyorlar kendilerine:)

Back
X