aaa nerdeyse benim yaşadıklarımın aynısı

benim kv de senin ki gibi. merak etme. tek değilsin
ben eşimin 2.ci eşiyim ve ilk eşi ile evlenirlem kv cigim evin önünde kendini yerden yere atıp bağırmış. benim oğlum ben büyüttüm gelin arabasına ben binicem diye. tabii benim ki izin vermemiş ve eşimin ilk nikahına kv cigim gitmemiş. sonra hırs yapmış kv benim oğlum nikahına giderim demiş kim engel filan taksiyle gelmiş ama nikaha yetişememiş. sonra zavallı kızı delirtip boşanmasını sağlamış. tabii benimki o zamanlar anasına gerçekten düşkün değilmiş az gidip geliyormuş anasına ama gene cok etkisinde kalıyormuş belli. hatta şu anda anamı bir gun olsun bırakmam az görüştüğüm zamanların vicdanıı yapıyorum filan der. bende hee hee diyorum
bana gelince ben düğün arabasına binmesine izin vermedim. direkt koydum lafımı akrabalarına da dedim binmeye çalışırsa ve tutmazsanız ben atarım sokakta kendimi yere dedim.
eşim de bana cokkk laf dedi anam doğru anam iyi anam şöyle böyle diye..kaç yıllık evliydim hala oğluna kız arardı benim yanımda anlatırdı adayları. ayy daha coookk cookkk şey var da boşver sinirleniyorum.
eger sinirlerin celik gibiyse kocanı anasına kaptırma. he yok dayanamıcam dersen daha da hırpalanma boşan. inan 1 sene ağlarsın 2. sene oh iyi ki kurtuldum dersin.
benim kv hastalıklı bir zebanidir. seninki de aynı demek ki..