- 8 Mart 2019
- 2.873
- 3.876
- 133
- 38
Açık açık konuş. " Kırılma anne ama bende insanım. Ev hâli. Her zaman müşait olamayabilirim. Sende görmeyiver. Ya da haber ver gelmeden hazırlığım olsun" desen?Sizin fikirlerinize ihtiyacım var. iki yıllık evliyim. kaynanamin eve çat kapı gelmesi ve dahada önemlisi eve hem Cat kapı gelip hemde evin temizline düzenine laf atıyor. sabah eşimle kahvaltı yapıyoruz kapı çaldı baktım kv, bu arada iki sokak var aramızda. gelmeside sorun değil ama geldiği zaman ev uygunsuz oluyor yinede yüzümü asmayip hoşgeldin anne diyerek karşılıyorum ve hersefernde aynı şey eline bir şişe alıp evdeki tüm çiçekleri suluyor ve sularken de söyleniyor ciceklerin bakımını yapmıyorsunuz sulamiyorsunuz geçen gün çiçeğin yaprakları tozlanmış dediği laf aynen şu çiçeğin yapraklarida gülücük açıyor.. eşim bugün kahvaltidan sonra banyonun kapısını açık unutmuş banyoya bakıp biriken çamaşırlar vardi o çamaşırları niye öyle biriktiriyorsunuz diyor. Sonuçta Cat kapı geliyorsun birde herşeye karışıyor herşeye bı laf söylüyor, burası tozlanmış hiç toz almiyormusun diyor, halıda küçük bı leke görse burayi şununla şununla sil diyor. mesela evim her zaman derli toplu olmuyor üzerim müsait olmuyor ben kendi kendime mahçup oluyorum bu sefer. Bazen işleri gerçekten saliyorum canım istemiyor ama tutupta kirli diyebileceginiz bir insan değilim eve düzenli olarak hergun makine tutmasamda genel olarak evim düzgün oluyor. Kaynanamdan ciddi manada rahatsız olmaya başladım her gelişinde birşeyler söylüyor moralim bozuluyor. Lütfen bana yardım eder misiniz nasıl davranmam gerekiyor ne yapmalıyım?
Saydığı rahatsız olduğu önerdiği ne varsa kendi evinde kendisinin yapmasını önerSizin fikirlerinize ihtiyacım var. iki yıllık evliyim. kaynanamin eve çat kapı gelmesi ve dahada önemlisi eve hem Cat kapı gelip hemde evin temizline düzenine laf atıyor. sabah eşimle kahvaltı yapıyoruz kapı çaldı baktım kv, bu arada iki sokak var aramızda. gelmeside sorun değil ama geldiği zaman ev uygunsuz oluyor yinede yüzümü asmayip hoşgeldin anne diyerek karşılıyorum ve hersefernde aynı şey eline bir şişe alıp evdeki tüm çiçekleri suluyor ve sularken de söyleniyor ciceklerin bakımını yapmıyorsunuz sulamiyorsunuz geçen gün çiçeğin yaprakları tozlanmış dediği laf aynen şu çiçeğin yapraklarida gülücük açıyor.. eşim bugün kahvaltidan sonra banyonun kapısını açık unutmuş banyoya bakıp biriken çamaşırlar vardi o çamaşırları niye öyle biriktiriyorsunuz diyor. Sonuçta Cat kapı geliyorsun birde herşeye karışıyor herşeye bı laf söylüyor, burası tozlanmış hiç toz almiyormusun diyor, halıda küçük bı leke görse burayi şununla şununla sil diyor. mesela evim her zaman derli toplu olmuyor üzerim müsait olmuyor ben kendi kendime mahçup oluyorum bu sefer. Bazen işleri gerçekten saliyorum canım istemiyor ama tutupta kirli diyebileceginiz bir insan değilim eve düzenli olarak hergun makine tutmasamda genel olarak evim düzgün oluyor. Kaynanamdan ciddi manada rahatsız olmaya başladım her gelişinde birşeyler söylüyor moralim bozuluyor. Lütfen bana yardım eder misiniz nasıl davranmam gerekiyor ne yapmalıyım?
Eşim ne yazikki hep o taraftan oluyor beni suçluyor bsy anlattığım zaman yada kale alıp dinlemiyor susmamı istiyorNiye sürekli biri gelecek gibi temiz olayım kendi evimde tetikte mi beklicem. Ay biri de sabah kv dan önce yerleri süpür falan demiş benim gözüm zor açılıyo onla mı uğraşacam?
Neden eşine söylemiyosun bunları adam ana kuzusuysa asıl problem zaten kv değil.
Eşim ne yazikki hep o taraftan oluyor beni suçluyor bsy anlattığım zaman yada kale alıp dinlemiyor susmamı istiyor
Ay gorumcem bi aklima geldi bnmdeSizin fikirlerinize ihtiyacım var. iki yıllık evliyim. kaynanamin eve çat kapı gelmesi ve dahada önemlisi eve hem Cat kapı gelip hemde evin temizline düzenine laf atıyor. sabah eşimle kahvaltı yapıyoruz kapı çaldı baktım kv, bu arada iki sokak var aramızda. gelmeside sorun değil ama geldiği zaman ev uygunsuz oluyor yinede yüzümü asmayip hoşgeldin anne diyerek karşılıyorum ve hersefernde aynı şey eline bir şişe alıp evdeki tüm çiçekleri suluyor ve sularken de söyleniyor ciceklerin bakımını yapmıyorsunuz sulamiyorsunuz geçen gün çiçeğin yaprakları tozlanmış dediği laf aynen şu çiçeğin yapraklarida gülücük açıyor.. eşim bugün kahvaltidan sonra banyonun kapısını açık unutmuş banyoya bakıp biriken çamaşırlar vardi o çamaşırları niye öyle biriktiriyorsunuz diyor. Sonuçta Cat kapı geliyorsun birde herşeye karışıyor herşeye bı laf söylüyor, burası tozlanmış hiç toz almiyormusun diyor, halıda küçük bı leke görse burayi şununla şununla sil diyor. mesela evim her zaman derli toplu olmuyor üzerim müsait olmuyor ben kendi kendime mahçup oluyorum bu sefer. Bazen işleri gerçekten saliyorum canım istemiyor ama tutupta kirli diyebileceginiz bir insan değilim eve düzenli olarak hergun makine tutmasamda genel olarak evim düzgün oluyor. Kaynanamdan ciddi manada rahatsız olmaya başladım her gelişinde birşeyler söylüyor moralim bozuluyor. Lütfen bana yardım eder misiniz nasıl davranmam gerekiyor ne yapmalıyım?
Aynen net olarak tavrını koy.Gelmeden once musaıt olup olmadıgımı sor deSizin fikirlerinize ihtiyacım var. iki yıllık evliyim. kaynanamin eve çat kapı gelmesi ve dahada önemlisi eve hem Cat kapı gelip hemde evin temizline düzenine laf atıyor. sabah eşimle kahvaltı yapıyoruz kapı çaldı baktım kv, bu arada iki sokak var aramızda. gelmeside sorun değil ama geldiği zaman ev uygunsuz oluyor yinede yüzümü asmayip hoşgeldin anne diyerek karşılıyorum ve hersefernde aynı şey eline bir şişe alıp evdeki tüm çiçekleri suluyor ve sularken de söyleniyor ciceklerin bakımını yapmıyorsunuz sulamiyorsunuz geçen gün çiçeğin yaprakları tozlanmış dediği laf aynen şu çiçeğin yapraklarida gülücük açıyor.. eşim bugün kahvaltidan sonra banyonun kapısını açık unutmuş banyoya bakıp biriken çamaşırlar vardi o çamaşırları niye öyle biriktiriyorsunuz diyor. Sonuçta Cat kapı geliyorsun birde herşeye karışıyor herşeye bı laf söylüyor, burası tozlanmış hiç toz almiyormusun diyor, halıda küçük bı leke görse burayi şununla şununla sil diyor. mesela evim her zaman derli toplu olmuyor üzerim müsait olmuyor ben kendi kendime mahçup oluyorum bu sefer. Bazen işleri gerçekten saliyorum canım istemiyor ama tutupta kirli diyebileceginiz bir insan değilim eve düzenli olarak hergun makine tutmasamda genel olarak evim düzgün oluyor. Kaynanamdan ciddi manada rahatsız olmaya başladım her gelişinde birşeyler söylüyor moralim bozuluyor. Lütfen bana yardım eder misiniz nasıl davranmam gerekiyor ne yapmalıyım?
Mesela eşime annenin cat kapı gelmesi beni rahatsız ediyor soylesen önceden haber verse bende evimi düzeltirim flan desem bana diyeceği kelime şu olur o benm annem istediği zaman gelir Cat kapı da gelir ne demek rahatsız oluyorum sende evi herzaman düzenli tut der ..O zaman senin derdin kv değil
Eşinde iş yok senin.
Dağınık birisi değilim normalde belirttiğim gibi bazen salliyorm işleri yapasim gelmiyor ama uzun sürmüyor elinde sonunda yapıyorum o işi geneldede dikkat ederimDerli toplu ev huzur verir KV söyleyince tabi ki sinir bozucu olabilir. KV laf edebileceği kadar dağınık olmamaya çalışın kendiniz için yoksa biriken işler başlı başına bir yük
Birde şöyle birşey var kv aşırı titiz bir insan tüm gününü evini temizleyerek yemek aş hazırlayarak geçiren bı insanDerli toplu ev huzur verir KV söyleyince tabi ki sinir bozucu olabilir. KV laf edebileceği kadar dağınık olmamaya çalışın kendiniz için yoksa biriken işler başlı başına bir yük
Mesela eşime annenin cat kapı gelmesi beni rahatsız ediyor soylesen önceden haber verse bende evimi düzeltirim flan desem bana diyeceği kelime şu olur o benm annem istediği zaman gelir Cat kapı da gelir ne demek rahatsız oluyorum sende evi herzaman düzenli tut der ..
Sizin fikirlerinize ihtiyacım var. iki yıllık evliyim. kaynanamin eve çat kapı gelmesi ve dahada önemlisi eve hem Cat kapı gelip hemde evin temizline düzenine laf atıyor. sabah eşimle kahvaltı yapıyoruz kapı çaldı baktım kv, bu arada iki sokak var aramızda. gelmeside sorun değil ama geldiği zaman ev uygunsuz oluyor yinede yüzümü asmayip hoşgeldin anne diyerek karşılıyorum ve hersefernde aynı şey eline bir şişe alıp evdeki tüm çiçekleri suluyor ve sularken de söyleniyor ciceklerin bakımını yapmıyorsunuz sulamiyorsunuz geçen gün çiçeğin yaprakları tozlanmış dediği laf aynen şu çiçeğin yapraklarida gülücük açıyor.. eşim bugün kahvaltidan sonra banyonun kapısını açık unutmuş banyoya bakıp biriken çamaşırlar vardi o çamaşırları niye öyle biriktiriyorsunuz diyor. Sonuçta Cat kapı geliyorsun birde herşeye karışıyor herşeye bı laf söylüyor, burası tozlanmış hiç toz almiyormusun diyor, halıda küçük bı leke görse burayi şununla şununla sil diyor. mesela evim her zaman derli toplu olmuyor üzerim müsait olmuyor ben kendi kendime mahçup oluyorum bu sefer. Bazen işleri gerçekten saliyorum canım istemiyor ama tutupta kirli diyebileceginiz bir insan değilim eve düzenli olarak hergun makine tutmasamda genel olarak evim düzgün oluyor. Kaynanamdan ciddi manada rahatsız olmaya başladım her gelişinde birşeyler söylüyor moralim bozuluyor. Lütfen bana yardım eder misiniz nasıl davranmam gerekiyor ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?