- 5 Eylül 2016
- 37
- 13
- 3
- Konu Sahibi yer6melegi
-
Aynen canm bende onceki gebeligimde 1 ay gecmisti yine sasti dedim bnn duzen gideyim de sokturucu versin demistim bi gttm hamileyim simdi ugrasiyoruz bekliyoruz rabbim nasip etmiyor. Benm bu ayda olmadibugun geldi kirmizilar o kadarda umutlydm 16 17 sinde bekliyodm erken geliyo 2 aydir 2 gun 3 gun onceAslında kafaya takmamak en iyisi ama biz bayanlar mslesef takıyoruz bide zamanlı ya ilişki psikoloji bozuyor halbuki takmasak ben oğlumda 10gün gecmiştide hadi artık bi test yapayım da sonra adet söktürücü alırım düşüncedindeydim gebelik aklımınn ucunda bile yoktu
tek farkı ovitrelle sentetik diğerleri insan idrarından hcg imiş eczacı söyledi canım zaten içeriğinde de öyle yazıyorben duymuştum ovitrelle pregnly choriomon hepsi aynı iğne markaşarı farklı
valla canım bugün adet günüm olmadım ama testler negatif bekliyorum adeti halaKızlar merhaba hiç sesiniz çıkmıyor yokmu aranızda müjdeli hbr veren
Hayırlı sı olsun bende dün oldum kist için doğum kontrol başladımvalla canım bugün adet günüm olmadım ama testler negatif bekliyorum adeti hala
ben de adet gelse gidicem doktora famera başlar bu defa diye düşünüyorumHayırlı sı olsun bende dün oldum kist için doğum kontrol başladım
Hayırlı sı olsun kafaya çok takma taktıkca olmuyorKızlar merhaba benimde değerim düştü yani iğnenin etkisiymiş 1 ay ara verip tekrar aşılama yaptırıcaz hayırlısı olsun inşallah:)
Merhaba canım hayırlı olsun inşallah kimyasal değildir bende eylülde kimyasal gebelik yaşadım klomen kullanmıştım bu ay olmadı tekrar klomen başladım pko veya bi sorun var mıydı canım letu yu doktor takibinde mi kullandın ?Letuyu tavsiye ederim. Yumurtlama ilacı.kullandığım ay hamile kaldım.kimyasal gebelik çıktı.1 ay ara verdim. Bu ay gene kullandım. Ve hamileyim. Daha öncesinde 9-10 ay hiç hamile kalmamıştım.
Kendi başınıza mı kullandınız letu yu biraz daha açıklar mısınızLetuyu tavsiye ederim. Yumurtlama ilacı.kullandığım ay hamile kaldım.kimyasal gebelik çıktı.1 ay ara verdim. Bu ay gene kullandım. Ve hamileyim. Daha öncesinde 9-10 ay hiç hamile kalmamıştım.
Doktorum verdi evet. Aslnda pko filan yoktu ama hamile kalamıyordum bi türlü. Klomenden çok daha iyi bir ilaç olduğunu söylediMerhaba canım hayırlı olsun inşallah kimyasal değildir bende eylülde kimyasal gebelik yaşadım klomen kullanmıştım bu ay olmadı tekrar klomen başladım pko veya bi sorun var mıydı canım letu yu doktor takibinde mi kullandın ?
Doktorum verdi. Famera, klomen gibi yumurra geliştirici bi ilaç. İkinci ay kullandm ve gene hamileyim ki öncesinde hiç kalamamıştım kaç ay boyunca.Kendi başınıza mı kullandınız letu yu biraz daha açıklar mısınız
Merhaba canim bende yok malesef bu ay kismetse aşilama yaptiricaz.puregon ignesi vurunuyorumArkadaşlar merhaba. Uzım zamandır yazılmamış bu foruma. Hamile kalanlar yok mu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?