Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

Aynen canm bende onceki gebeligimde 1 ay gecmisti yine sasti dedim bnn duzen gideyim de sokturucu versin demistim bi gttm hamileyim simdi ugrasiyoruz bekliyoruz rabbim nasip etmiyor. Benm bu ayda olmadibugun geldi kirmizilar o kadarda umutlydm 16 17 sinde bekliyodm erken geliyo 2 aydir 2 gun 3 gun once

ben duymuştum ovitrelle pregnly choriomon hepsi aynı iğne markaşarı farklı
tek farkı ovitrelle sentetik diğerleri insan idrarından hcg imiş eczacı söyledi canım zaten içeriğinde de öyle yazıyor

Kızlar merhaba benimde değerim düştü yani iğnenin etkisiymiş 1 ay ara verip tekrar aşılama yaptırıcaz hayırlısı olsun inşallah:)

Selam kızlar bugün gittim tekrar doktora herşey temiz klomen başladık tekrar cuma ilk kontrol hadi hayırlısı artık

Letuyu tavsiye ederim. Yumurtlama ilacı.kullandığım ay hamile kaldım.kimyasal gebelik çıktı.1 ay ara verdim. Bu ay gene kullandım. Ve hamileyim. Daha öncesinde 9-10 ay hiç hamile kalmamıştım.

Letuyu tavsiye ederim. Yumurtlama ilacı.kullandığım ay hamile kaldım.kimyasal gebelik çıktı.1 ay ara verdim. Bu ay gene kullandım. Ve hamileyim. Daha öncesinde 9-10 ay hiç hamile kalmamıştım.
Merhaba canım hayırlı olsun inşallah kimyasal değildir bende eylülde kimyasal gebelik yaşadım klomen kullanmıştım bu ay olmadı tekrar klomen başladım pko veya bi sorun var mıydı canım letu yu doktor takibinde mi kullandın ?

Doktorum verdi. Famera, klomen gibi yumurra geliştirici bi ilaç. İkinci ay kullandm ve gene hamileyim ki öncesinde hiç kalamamıştım kaç ay

Doktorum verdi evet. Aslnda pko filan yoktu ama hamile kalamıyordum bi türlü. Klomenden çok daha iyi bir ilaç olduğunu söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…