- 31 Mart 2016
- 166
- 66
- 48
- 35
- Konu Sahibi yer6melegi
-
Hayırlı olsun canim insallahMerhabalar allahım hepımızın kucağını doldursun bende bugun sabah onda ıgnemı yaptırdım beklemeye cekıldım umarım tutar hepımızın
Düşünmemeye çaliş cnm başka şeylere yor kafanı oyalanacak şeyler yapCanım ya insallah vardir dusunmeden yapamiyorum ve bu beni geriyo ustumde iki gundur bi sinirlilik var esimin her yaptigi batiyo bana
Sağol canım benım hepımıze ınsallahHayırlı olsun canim insallah
Amin insallah asida olumlu sonuç alan az bende nasıl olur bilmemSağol canım benım hepımıze ınsallah
Rabbım ısterse herşey olur dua edıp bekleyelım canımAmin insallah asida olumlu sonuç alan az bende nasıl olur bilmem
Siz yaptırdınız miRabbım ısterse herşey olur dua edıp bekleyelım canım
Ben klomen kullandım bugünde ıgnemı yaptırdım ve beklıycem artık 14 gün sızSiz yaptırdınız mi
İnşallah evde test mi yapsam bilemedimBende bugün 12 de yaptırdım iğneyii inşallah hepimiz için hayırlısı olur :)
Bencede erken doktor kesın sonuç 14.gün dıyor canımİnşallah evde test mi yapsam bilemedim
İnşallah canım senin de güzel haberini alırızhayırlı olsun canım ınsallahh wirane
erken çıkar belki diye sabirsizim agrilarda olunca adet olacam gibi korkuyorumBencede erken doktor kesın sonuç 14.gün dıyor canım
İnşallah ağrılar var benim de göğüs agrisi oldu bugün karın arada kasık arada belde off offİnşallah canım senin de güzel haberini alırız
Ahh canim ya ahh bi becerebilsem..Benim gectigim donemlerden gectin az cok biliyosundurDüşünmemeye çaliş cnm başka şeylere yor kafanı oyalanacak şeyler yap
Evt cnm zor ama Napalım başka çözümde yok böyle daha çok sıkıntı alırsın strese girersinAhh canim ya ahh bi becerebilsem..Benim gectigim donemlerden gectin az cok biliyosundur
Allah sana sabır versin canım sen daha zorunu yasamissin cok zor donemlerden gecmissin
BendKızlar ben ayın 13 ünde çatlama ignemi vuruldum insallah bu ay tutar 7 aydır olmuyor bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?