bi saat önce iğnemi oldum kızlarrrrrrrrrrrrrr....bana dua edinnnnolurrrr.....
evet cnm öle bişey var eczaneye gittimde buzluktan çıkarmıştı iğneyi hemen vurdu...bir dahaki aya duygularım ne olur bilmemem.yazasım bile yok şuan.sıkıntılı günler geçiriyorum kusura bakmayaın ama hep aklımdasınız
her zaman dualarımdasınız hepiniz inşallah sende bu ay bebişine kavuşursunda tüpçüye gerrek kalmazben bu ay iğne yaptırmadım zaten herhangi bir tedavi için erken bende bir sorun yokmuş ama eşimi bilmiyorum o muayne olmadı her ay yumurtlama oluyo ama döllenme yok
offf canım o kilo işinin hiç sorma.ben zaten öyle zayıf biri değilimdir.ama klomen beni mahvetti resmen.herkeste aynı etkiyi göstermez belki ama ben belli aralıklarla nerdeyse 10 12 defa ve dozları artarak kullandım bide bu son 2 ay iğne de eklenmiş olacak.bana baya bi kilo aldırdı ya bide veremiyorum.tiroid problemimde var.bilmiyorum hamile filan kalırsam yuvarlanacağım sanırım yerlerde.valla canım bu yumurtaların işi hiç belli olmuyor.aman çatlasınlarda ne zaman olursa olacak artık.benimde bu ay adetim çok sancılı geçti doktorum iğneden oluyor dedi ama sen de bi sor doktoruna bence.doktor kaç gün ilişki önerdi size.senin tedavi daha değişik sanki.ben ayda bir tane iğne kullanıyorum.canım senin kullandığın iğnenin ismi ne?ovitrelle mi prengly mi yoksa başka bişey mi?
canım bende ovıtrelle kullandım sınde vuruldum ama catlayacak dedıgı an ne akıntım oldu nede agrım kupkuruyum mıllet akıntım cok dıo bende tık yok tedavı aynı canım adetın gununden baslayıp bes gun sabah aksam klomen kullandım yumurtadan bı tane kaldı sınde sabah 11,40da ıgneyı vuruldum carşamba gunu persembe 11,40 gece ılışkı sonra gun asırı dedı ama ben carsambadab bu yana hergun ılışkı oluo cunku catlama felan anlamadım ben klomen kullanırken gıbı sıslıgım var cok hemde sık wcye gıdıom durmadan yaa( gogus uclarım acıo ınanılmaz kılo aldım bıde folık asıt ıcıom gunde bı tane folbıol siz ılışkıyı nasıl yapıonuz doktor hergunmu gun asırımı verıooo:26::26::26::26::26:
ben 12sınden bu yana hergun yaptım bakalım canım kısmet ama hıc umudum yokkkkk hemde hıc neden bole oldu anlamadım
benimde her ay umudum kırılıyor ama yine de koşturmak istiyorum bi an önce olsun diye.sen de umutlu ol canım.Rabbim çok büyük hiç belli olmaz ne zaman ne olacağı:112:
kızlar morelim çok bozuk.dr dan geldim şimdi.bu ay klomen kullanmadım ya yumurtalarım hiç gelişmemiş.yarım milim dedi drve artık bu tedavnin işe yaramayacanı iğneli tedaviye geçmem gerektiğini söledi.önce eşimin spermlerine baktırmalısın dedi.ama bu sefer orda tutamadım kendmmi ve ağlamaya başladım çıktım vc ye gittim bğüre böğüre ağladım tutamadım kendimi...bi sürü kistim oluşmuş üzüm gibi dizilmişler bid utanmadan (((((napacam bilmiorum bu iğneli tedavi pahalımı.nasıl oluyor.siz eşinizin spermlerine nerde baktırdınız devlet hastenesi nekadar güvenilir????
iğneleri devlet ödüyor cnm bunu sıkıntı etme rapor çıkartıyorsunuz ...biz eşime 4 kez test verdik devlet hastnesi sonucu yanılttı özeldede yaptırdık ama üni hastanesi bu konuda en doğru sonucu veriyor hız ve hareket detayına da bakılıyor ve ordada bi kuruş bile vermeden 2 kez test yaptırdık ....maddi şeyleri sıkıntı etme bu konuda devlet
çok yardımcı oluyor ALLAH razı olsun .....
sen de çok canını sıkma ilaçla değilde iğneyle büyüycek yumurtaların büyüsünde neyle olduğu çokta önemli değil inan....hakkımızda hayırlısı
kızlar morelim çok bozuk.dr dan geldim şimdi.bu ay klomen kullanmadım ya yumurtalarım hiç gelişmemiş.yarım milim dedi drve artık bu tedavnin işe yaramayacanı iğneli tedaviye geçmem gerektiğini söledi.önce eşimin spermlerine baktırmalısın dedi.ama bu sefer orda tutamadım kendmmi ve ağlamaya başladım çıktım vc ye gittim bğüre böğüre ağladım tutamadım kendimi...bi sürü kistim oluşmuş üzüm gibi dizilmişler bid utanmadan (((((napacam bilmiorum bu iğneli tedavi pahalımı.nasıl oluyor.siz eşinizin spermlerine nerde baktırdınız devlet hastenesi nekadar güvenilir????
canım üzme kendini.çok zor yaşadıkların biliyorum ama güçlü olmalısın.ilk önce kendin için.sana diyorum ama bende bu ilaçlar iğneler sinir stres mide hastası oldum bu yaşta.ama dayanmak zorundayız canım herşeye.biz koşuşturmadan olmayacak bu iş.sperm tahlilini özel bi labaratuar da yaptırmıştık 35 lira falandı.senin iğneli tedavi dediğini bu ay benim doktorumda söyledi ama bana söylenen iğneler yaklaşık 800 lira falan tutuyor hergün göbekten yapıyosun falan dedi.devlet karşılamıyor dedi.ama rapor olursa öder mi bilmiyorum.benim bu ay kullandığım ovitrelle yi bile cepten ödedik semranın dediği gibi.ama canım bence eşinin sperm tahlilide çok önemli.yumurta olsa ne olacak ki sperm yetersiz geliyorsa.ben şahsen o iğneli tedaviyi olmayı düşünmüyorum şimdilik.sonuçta nerdeyse aşılamayla aynı fiyat.hem benim kuzenimde oldu o tedaviden ama ikinci denemede tuttu.yani iki kere deneyebilecek maddi gücüm yok şuan.biz sperm tahlilini bir defa yaptırdık sonuç normal çıkınca bi daha istemediler.ama özelde ne kadar güvenli bilmiyorum canım.bencede fakülte hepsinden iyi ama biz uğraşamadık mesafe olduğu için.hala bile bazen diyorum bi daha mı yaptırsak diye.paranoyak olcam valla böyle giderse.sende ağlama nolur.herşey hallolacak gör bak.çok öpüyorum seni
arkadaşlar 3 yıl evli olma şartı var onun dışında rapor hazırlattırıp ücretsiz alınıyor bence çok iyi araştırın ben hiç bi iğne ve ilacıma para vermedim çok şükür...bence biraz bilmemekten kaynaklanıyor......
peki canım bunu sadece fakültede mi yapıyorlar.yani raporu her doktor verebilyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?