çatlatma iğnesi olanlar burada toplanalım

hakkımızda hayırlısı inşallahhhhh beklemekteyim sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bebiş gelir bu ay inşallaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

merhaba arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım çarşamba kontrolüm vardı
doktor yumurtalar iyi dedi cuma yani yarın yine gidicem
çatlama iğnesi yapcak bakıp
ama iğneyi bulamadık bi türlü napsak ki iğnenin adı pregnly
birde benim yumurtalarım kendiliğinden çatlıyo
iğneye gerek var mı

ovitrellede olur ama o biraz pahalı ...yumurtlama ve çatlama sorunun yoksa iğneye bazı hekimler gerek duymuyor..ama sonrasında kist ypabilir iğne olmazsa..umarım hakkında hayırlısı olur...

ovitrellede olur ama o biraz pahalı ...yumurtlama ve çatlama sorunun yoksa iğneye bazı hekimler gerek duymuyor..ama sonrasında kist ypabilir iğne olmazsa..umarım hakkında hayırlısı olur...

sağol canm cevabın için
hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Bende klomen kullanıyorum son hapı biraz önce içtim ve bitti ptesi günü çatlatma iğnesi vurulacak ilk defa olacak açıkcası heycanlıyım umarım Rabbim nasip eder hepimize...Bu iğneden sonra nezaman test ister dr neolur nezaman belli olur tahminimce 15 gün sonradır ilk test ayy beklemek zor Allahım hepımıze yardımm et ..

sa ben bu gece 12 30 ovıtrelle çatlatma iğnesini vurucam bu iğnenin içindeki ilaç katımıdır bir bilgis olan varmı benim elimdeki iğnenin içindeki ilaç katı bozuldumu yoksa ilaç normalmi ne olur cevap verin 8 aralıkta aşılamam var

prengly toz ve su şeklinde oluyor ama ovitrelleyi hatırlayamıyorum halbuki kullandımda:44:
buzdolabında muhafaza edilmesi gerekiyormuş ilk aldığımda bende bilmiyordum sonrakileri dolabta sakladım..ve buz kabıyla göndermişlerdi eczanedende.
bi eczaneye git ve sor aşılama olucakmışsın risk etme ...umarım güzel sonuç alısın...

Merhaba bayanlar bayadir konu ile ilgili bisey yazılmamış var mi temmuz 2014 de catlatma ignesi olanlar.

İlk catlatma ignesinde başarisiz olduk ikinci yaptirali 11 gün oldu acaba test yapsam ne kadar doğru sonuç alirim kizlarr lütfen yardim edinnn olecem meraktan....

Merhaba kızlar ben bu ayin 13 nde ovitrelle ignemi vuruldum yani bugün 9. Günüm bakalım hayırlısı olsun inşallah

Merhaba kizlar bende bugun catlatma ignesi vurundum doktorum belli bir saat soylemedi illaki 36 saat olmasi mi lazim iliski icin. Ayrica1 yildir olmuyor bebisimiz 4 aydir klomen kullaniyorum bu ay ilk defa catlatma ignesi vurundum bu ayda olmazsa HSG cekcek doktor.insallah sabrimizin sonu selamet olur

evet 36 saat sonra olması lazımmış çünkü tam o zaman çatlamalar gerçekleşiyrmuş.Rabbim tez zamanda nasip etsin bizlere inş

nejjlaa .!.:
evet 36 saat sonra olması lazımmış çünkü tam o zaman çatlamalar gerçekleşiyrmuş.Rabbim tez zamanda nasip etsin bizlere inş
36 saate uymadik malesef sizin bi belirti varmı yada geçti mi adet gününüz

nejst: 37511663 .!.:
Daha hic bisey yok ve hic bisey hissetmiyrm acaba test yapsak cikar mi
Adet günün gectiyse yap bence inşallah vardır bebisin. Ben test yapıp hayal kırıklığına uğramaktan biktim 12 gün var benim adetimede günler geçmek bilmio

Adet günün gectiyse yap bence inşallah vardır bebisin. Ben test yapıp hayal kırıklığına uğramaktan biktim 12 gün var benim adetimede günler geçmek bilmio
test yapmama gerek kalmadı dün hasta oldum cumartesi tekrar gidecem dr iki defadır çatlatma iğnesinde başarısız olduk kısmet artık ne yapalım ;(

a, post: 37541642, member: 628252"]test yapmama gerek kalmadı dün hasta oldum cumartesi tekrar gidecem dr iki defadır çatlatma iğnesinde başarısız olduk kısmet artık ne yapalım ;([/QUOTE]
Allahim en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin bizlere dayanma gücüm kalmadı psikoloji sifir. Benim çatlatma İgnesinde ilk ayım ama hiç umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…