merhaba arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım çarşamba kontrolüm vardı
doktor yumurtalar iyi dedi cuma yani yarın yine gidicem
çatlama iğnesi yapcak bakıp
ama iğneyi bulamadık bi türlü napsak ki iğnenin adı pregnly
birde benim yumurtalarım kendiliğinden çatlıyo
iğneye gerek var mı
ovitrellede olur ama o biraz pahalı ...yumurtlama ve çatlama sorunun yoksa iğneye bazı hekimler gerek duymuyor..ama sonrasında kist ypabilir iğne olmazsa..umarım hakkında hayırlısı olur...
sa ben bu gece 12 30 ovıtrelle çatlatma iğnesini vurucam bu iğnenin içindeki ilaç katımıdır bir bilgis olan varmı benim elimdeki iğnenin içindeki ilaç katı bozuldumu yoksa ilaç normalmi ne olur cevap verin 8 aralıkta aşılamam var
Ben bu ay oldum 11 gun oldu gecen ayda yaptik ama olmadi bu ay ikinciydi bakalim artik kismetMerhaba bayanlar bayadir konu ile ilgili bisey yazılmamış var mi temmuz 2014 de catlatma ignesi olanlar.
evet 36 saat sonra olması lazımmış çünkü tam o zaman çatlamalar gerçekleşiyrmuş.Rabbim tez zamanda nasip etsin bizlere inşMerhaba kizlar bende bugun catlatma ignesi vurundum doktorum belli bir saat soylemedi illaki 36 saat olmasi mi lazim iliski icin. Ayrica1 yildir olmuyor bebisimiz 4 aydir klomen kullaniyorum bu ay ilk defa catlatma ignesi vurundum bu ayda olmazsa HSG cekcek doktor.insallah sabrimizin sonu selamet olur
36 saate uymadik malesefnejjlaa .!.:evet 36 saat sonra olması lazımmış çünkü tam o zaman çatlamalar gerçekleşiyrmuş.Rabbim tez zamanda nasip etsin bizlere inş
Daha hic bisey yok ve hic bisey hissetmiyrm acaba test yapsak cikar mi36 sayapmak madik malesefsizin bi belirti varmı yada geçti mi adet gününüz
Adet günün gectiyse yap bence inşallah vardır bebisin. Ben test yapıp hayal kırıklığına uğramaktan biktimnejst: 37511663 .!.:Daha hic bisey yok ve hic bisey hissetmiyrm acaba test yapsak cikar mi
test yapmama gerek kalmadı dün hasta oldum cumartesi tekrar gidecem dr iki defadır çatlatma iğnesinde başarısız olduk kısmet artık ne yapalımAdet günün gectiyse yap bence inşallah vardır bebisin. Ben test yapıp hayal kırıklığına uğramaktan biktim12 gün var benim adetimede günler geçmek bilmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?