Hiç umudum yok ama yine de hayırlısı olsun vallaBende kullanıyorum sorma progestan nefret ediyorum vallahi bi bitseydi diyorum sayıyorum boyle bi an önce bitsin diyebelirti araya araya valla kafayi yemeyiz insallah
sorsan yaş 22 ama bide içimize gel sor demiHiç umudum yok ama yine de hayırlısı olsun vallagenç yaşta ruhum yaşlandı
Aynen öyle vallasorsan yaş 22 ama bide içimize gel sor demi
Yok canim devam etmedi pazar akşam başladı pazartesi öğlene bitmistiAynen öyle vallasenin bu kahverengi akıntın devam etti mi kaç gün akmıştı?
Sende ne var ne yok bi değişiklik var mıAynen öyle vallasenin bu kahverengi akıntın devam etti mi kaç gün akmıştı?
Kasık ağrıları devam ediyor sabah mide bulantıları oluyor ama içimde olacağına dair hiç umudum yok neden bilmiyorum hatta bu hissiyatımdan dolayı bugün pazara gittim pazar arabasını çek çek canım çıktı 3 tane testim var evde birini pazar yapıcam birini 6 sında birini de adet olmazsam ilk gün yapıcam adet olursam zaten gerek kalmaz bunalımlardayım anlayacağınSende ne var ne yok bi değişiklik var mı
Niye öyle düşünüyorsun canim belli olmaz daha dur bakalimKasık ağrıları devam ediyor sabah mide bulantıları oluyor ama içimde olacağına dair hiç umudum yok neden bilmiyorum hatta bu hissiyatımdan dolayı bugün pazara gittim pazar arabasını çek çek canım çıktı 3 tane testim var evde birini pazar yapıcam birini 6 sında birini de adet olmazsam ilk gün yapıcam adet olursam zaten gerek kalmaz bunalımlardayım anlayacağın
Bende de 2 test var yarin yaparim belkiKasık ağrıları devam ediyor sabah mide bulantıları oluyor ama içimde olacağına dair hiç umudum yok neden bilmiyorum hatta bu hissiyatımdan dolayı bugün pazara gittim pazar arabasını çek çek canım çıktı 3 tane testim var evde birini pazar yapıcam birini 6 sında birini de adet olmazsam ilk gün yapıcam adet olursam zaten gerek kalmaz bunalımlardayım anlayacağın
Kaçıncı günün oldu seninBende de 2 test var yarin yaparim belki
Bende 26. Sında oldum iğne hadi hayırlısı beraber öğrenicez inşallah güzel sonuçlar alırızNeden hiç ümidiniz yoktu hiç belirti yaşamadınız mı. Benim daha 3. Günüm iğneden sonra inşallah Allah bize de nasip eder. Sağlıkla sihhatle kucağınıza alın.
Bugün 10.cu gun iğneyi vurulduğum günü saymazsamKaçıncı günün oldu senin
2 gün daha bekle beraber yapalımBugün 10.cu gun iğneyi vurulduğum günü saymazsam
Öyle mi diyosun tamam beraber yapalim canim inşallah pozitif haberleri veririz birbirimize2 gün daha bekle beraber yapalımbenim ağrılarım 1hafta olmasına rağmen şiddetle artıyor doktorumda çatlamış mı çatlamamış mı diye kontrole çağırmadı bazılarını çağırmışlar ama anlamadım bide benim doktor gıcık biraz yaşın daha küçük deyip durdu
Çatlamayıp kiste dönenlerde oluyormuş ben eşime tutmayacak diyorum oda hamilesin bence şiştin iyice diyoÖyle mi diyosun tamam beraber yapalim canim inşallah pozitif haberleri veririz birbirimizevalla beni de çağırmadı hatta ben burda duydum cagiranlar varmis bence gerek yok zaten catlatma ignesi cok etkili bi iğne ben catlatamayacagini sanmıyorum
Inşallah doğru bilmiştir farketti belki sende ki değişikliği olabilir vallaÇatlamayıp kiste dönenlerde oluyormuş ben eşime tutmayacak diyorum oda hamilesin bence şiştin iyice diyobenim test için erken ama yapalım bol test var bende
22 sinde vuruldum vurulduğum günü saymazsak 1 hafta oldu 1 haftada ne hamileliği ya onunda piskoloji bozulduInşallah doğru bilmiştir farketti belki sende ki değişikliği olabilir vallasenin kaçıncı günün ben 5nci günü yapmistim negatif çıkmıştı asla pozitif göremeyecem gibi geliyo artik
merhaba bu yorumunuz beni umutlandirdi ilk defa benimde dort yumurtam oldu femara kullandim 24 nisanda ovitrella vurundum suan beklemedeyim ama hic bi agrim sizim olmadi bu normalmi? sadece karinda biraz sislik ve istahim feci arttiPko ya rağmen klomene dört yumurta oluştuysa masallah vallahi 4 yumurta ile şansın çok yüksek
Bende 19 3 gün var aramızda hadi bakalim merak ediyorum nolacak22 sinde vuruldum vurulduğum günü saymazsak 1 hafta oldu 1 haftada ne hamileliği ya onunda piskoloji bozuldu
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım rabbim ol derse olurBende 19 3 gün var aramızda hadi bakalim merak ediyorum nolacakhaklisin 1 hafta cok erkenmiş daha bismillah yeni yeni tutunmaya baslamistir insallah
Kaç mm yumurtalarKizlar merhaba bende 24 nisanda ovitrella vurundum femara kullanmistim. Ilk defa Dort tane sagda bitanede kucuk solda yumurtam oldu
merhaba bu yorumunuz beni umutlandirdi ilk defa benimde dort yumurtam oldu femara kullandim 24 nisanda ovitrella vurundum suan beklemedeyim ama hic bi agrim sizim olmadi bu normalmi? sadece karinda biraz sislik ve istahim feci artti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?