- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.743
- 133
Valla onu sormak aklima gelmedi yumurtalar iyi deyince, sonrada pisman oldumKaç mm yumurtalar
Genelde en düşük 16 mm olunca vuruyolar bende de 4 yumurta oluştu bitanesi 18 mm diğerleri 16 mmValla onu sormak aklima gelmedi yumurtalar iyi deyince, sonrada pisman oldum
Aynen oyle canim hakkımızda hayırlısı inşallahHakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım rabbim ol derse olur
Bugunude degerlendirdim artik beklemeye gececem insallah isteyen herkeze nasip olur bu mubarek aydaGenelde en düşük 16 mm olunca vuruyolar bende de 4 yumurta oluştu bitanesi 18 mm diğerleri 16 mm
Ayın 9 unda test yapacaksınız o zaman. Bende ayın 7 sinde yapacağım felakat bel ağrım var hiç geçmedi. Ani baş agrilarim oluyor çok ince ağrı girip girip çıkıyor. Beni de çatlamış mi diye çağırmadi doktorBende 26. Sında oldum iğne hadi hayırlısı beraber öğrenicez inşallah güzel sonuçlar alırız
Benide çağırmadı demekki iğneden sonra 24-40 saat içinde illa çatlıyor bana dedi ya Regl ya bebek bakalım dedi olmazsa reglin 3-4 günü yine gidicem klomen dozunu arttırıcakmış ilk kullanım diye günde 1 tane verdim dedi ay inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz çifte bayram yaşarız bu mübarek aydaAyın 9 unda test yapacaksınız o zaman. Bende ayın 7 sinde yapacağım felakat bel ağrım var hiç geçmedi. Ani baş agrilarim oluyor çok ince ağrı girip girip çıkıyor. Beni de çatlamış mi diye çağırmadi doktor
Benim bel değilde kasık ağrım bide halsizlik uyku yaptı sanki inşallah güzel düşünelim güzel olsun ilişki sıklığı nasıl dedi doktor sizeAyın 9 unda test yapacaksınız o zaman. Bende ayın 7 sinde yapacağım felakat bel ağrım var hiç geçmedi. Ani baş agrilarim oluyor çok ince ağrı girip girip çıkıyor. Beni de çatlamış mi diye çağırmadi doktor
İğneden sonra ilişki sıklığı nasıl oldu kaç gün değerlendirin dedi doktorunuz acaba bende iğne oldum daBugunude degerlendirdim artik beklemeye gececem insallah isteyen herkeze nasip olur bu mubarek ayda
Doktorum 36 saat sonra olsun sonra gun asiri dedi. Ben cumartesi oglen 12de vurundum, cuma oldu pazar gece12 sali ve persembe oldu artik beklemeye gectim sizde nasil olduİğneden sonra ilişki sıklığı nasıl oldu kaç gün değerlendirin dedi doktorunuz acaba bende iğne oldum da
Banada gün aşırı dedi ama ben ne bileyim üç gün arka arkaya değerlendirdim şimdi gün aşırı yapıcam bana klomen bitti cmts pazar ilişki olmasın dedi pzts gittim iğne verdi akşamüstü 5 gibi vurul bu akşam ilişki yok yarın itibariyle gün aşırı değerlendir dedi bende pzts vuruldum boş geçtim salı çrşb prşb üç akşamı değerlendirdim şimdi gün aşırı bir kaç gün daha değerlendirip beklerim hayırlısı artık inşallah güzel sonuçlar alırızDoktorum 36 saat sonra olsun sonra gun asiri dedi. Ben cumartesi oglen 12de vurundum, cuma oldu pazar gece12 sali ve persembe oldu artik beklemeye gectim sizde nasil oldu
Insallah guzel haberler alirizBanada gün aşırı dedi ama ben ne bileyim üç gün arka arkaya değerlendirdim şimdi gün aşırı yapıcam bana klomen bitti cmts pazar ilişki olmasın dedi pzts gittim iğne verdi akşamüstü 5 gibi vurul bu akşam ilişki yok yarın itibariyle gün aşırı değerlendir dedi bende pzts vuruldum boş geçtim salı çrşb prşb üç akşamı değerlendirdim şimdi gün aşırı bir kaç gün daha değerlendirip beklerim hayırlısı artık inşallah güzel sonuçlar alırız
Bende kilo aldım hem folik asit hep ilaç valla napcaz bilmem inşallah olumlu sonuçlanır bayram şekerlerimiz bizimle olurInsallah guzel haberler alirizadete kdar gun asiri yapmak sansi arttirirmi? Zaten catladigi zamani degerlendiriyoruz 24 saat yasiyor sonucta. Malum iftardan sonra mayisiyoruz bide igne cok asiri istahimi acti cok yiyorum kilo da aldim uzuluyorum
Insallah bu mubarek ayimiz bize hamis haberleri aldirirBende kilo aldım hem folik asit hep ilaç valla napcaz bilmem inşallah olumlu sonuçlanır bayram şekerlerimiz bizimle olurAdete kadar gün aşırı sorusu benimde aklımda acaba yapıcaz mı yapmasak ya oluyor mu zaten yumurtlama oldu çatladı degerlendırdık ya bilmiyorum hiç doktorda bişey demedi
Amin amin inşallah ara ara değerlendiririz Regl gününe kadar spermler bir kaç gün yaşıyor ya zatenInsallah bu mubarek ayimiz bize hamis haberleri aldirirOnceki doktorum igneden sonra uc gun gun asiri yapin demisti bu doktorumda 36 saat sonra yapin dedi. Bende sonra devam edecekmiyiz diye sordugumde olur gun asiri devam edersiniz dedi. Insallah tutunurlar da bizi fazla bekletmez benim sipa nasip kismet artik
Kaç mm ile kaç yumurtanız vardı..beni de regl olunca mutlaka çağırdı. Ben femara kullanıyorum.Benide çağırmadı demekki iğneden sonra 24-40 saat içinde illa çatlıyor bana dedi ya Regl ya bebek bakalım dedi olmazsa reglin 3-4 günü yine gidicem klomen dozunu arttırıcakmış ilk kullanım diye günde 1 tane verdim dedi ay inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz çifte bayram yaşarız bu mübarek ayda
36. Saat sonra gün aşırı dedi bize mutlaka sperm kalitesi açısından gün aşırı olsun dedi. Kaç kere gün aşırı onu bilemiyorum..sormayı unuttum 7 gün kaldı teste inşallah. Halsizlik bende de var. Hayırlı haberler olur inşallah benim ilk ilaç denememBenim bel değilde kasık ağrım bide halsizlik uyku yaptı sanki inşallah güzel düşünelim güzel olsun ilişki sıklığı nasıl dedi doktor size
Benimde ilk denemem 8.günüm iğneyi yaptığımız günü saymazsak ve 6 günüm kaldı ama ağrılarım hiç dinmedi hala bel ve kasık ağrısı yaşıyorum gün içinde midem de yanma ve bulantı hissediyorum içim geriliyor gibi oluyor kafayı yemeden atlatsaydım hayırlısıyla36. Saat sonra gün aşırı dedi bize mutlaka sperm kalitesi açısından gün aşırı olsun dedi. Kaç kere gün aşırı onu bilemiyorum..sormayı unuttum 7 gün kaldı teste inşallah. Halsizlik bende de var. Hayırlı haberler olur inşallah benim ilk ilaç denemem
Benim tek yumurtam var 17 mm hatta ben üzüldüm ya tek yumurtamı keşke çok olsa dedim doktor güldü hayır bizim istediğimiz tek yumurta olsun sağlıklı olsun dedi bebek için tek yumurta yeterli dedi hayırlısı bakalımKaç mm ile kaç yumurtanız vardı..beni de regl olunca mutlaka çağırdı. Ben femara kullanıyorum.
Benimde ilk ilaç denemem inşallah hepimize nasip olur bu güzel ayda36. Saat sonra gün aşırı dedi bize mutlaka sperm kalitesi açısından gün aşırı olsun dedi. Kaç kere gün aşırı onu bilemiyorum..sormayı unuttum 7 gün kaldı teste inşallah. Halsizlik bende de var. Hayırlı haberler olur inşallah benim ilk ilaç denemem
Aminnn inşallahBenimde ilk ilaç denemem inşallah hepimize nasip olur bu güzel aydaBende iğneden sonraki gün başladım 3 gün değerlendirdim artım gün aşırı devam edicem nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?