Aşılama Çatlatma iğnesi ovitrelle

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar bende 19nda vuruldum 10 yumurtam vardi . Mayısın 3unde test günüm. Çok heyecanliyim. Ben vucudumda iğnenin etkisi var mı hala diye cumartesi test yapmistim tek çizgi cikti yani benden cabuk gitmis iğnenin etkisi

10 yumurta mı maşallah çok iyi sonuçlarını haber ver lütfen

İnşallah canım teşekkürler

10 yumurta mı ? Hiç duymadım daha önce bu kadar yumurtanın bir arada olduğunu . İnşaallah biri doğru yolu bulur en azından

Yok canım iğnenin etkileri zaten bunlar. İnşallah rabbim isteyen herkese ve bize nasip eder
Amin inşallah minik kuşlarımızı beklemeye devam

Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah darısı bize

Bende 22 yaşındayım ama 4 yumurta oluştu ilk defa 10 yumurta duydum maşallah valla olma ihtimali çok yüksek bende 6 sında test yapacağım inşallah gönlümüzce olur haber vermeyi unutma lütfen
Tabiki de yaşıtmisiz cok sevindim aramızda 3 gün var benim kasıklarımda sancılar oluyor sende neler var

Tabiki de yaşıtmisiz cok sevindim aramızda 3 gün var benim kasıklarımda sancılar oluyor sende neler var
Oo bende yok yok bel ağrısı mide bulantısı kasık ağrısı geceleri içim yanıyor resmen askılıyla uyuyorum bunalıyorum falan iğnenin etkisi hamilelik belirtilerin yarısını gösteriyorsa ben hamileliği düşünemiyorum valla hem zor hem de çok kutsal bişey ama yeter ki olsun da herşeye razıyım

Maşallah valla sende gerçekten yok yok aynen öyle tek isteğimiz pozitifi görmek Allahın izniyle insallah ikimizde bu Ay hamile olduğumuzu öğreniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…