Kesinlikle ben de kafama takmıyorum zaten , bugün ne niyetle gittim ne çıktı karşıma , hayırlısı bakalım ya ne olacak , hayırlı gecelerin olsun. Bebişlere iyi bakKuzum yinede sen doktorunu dinle benm doktorum 1 hafta gün aşırı dedi ben 2 gün fazla yapmış oldum ama sen yinede doktorunu dinle kuzum kısmetse varsa zaten bı anda oluyor emin ol en önemlisi kafaya takmamak canm
Bende yeni üyeyim öncelikle herkese Merhabalar .Kızlar çatlatma iğnesi oldum ayın 15inde sonrasında akıntım oldu benım hiç akıntım olmazdı ve kasıklarım ağrıyor bugun 10.günüm olduğu halde sizlerde nasıldı ve durumlar nasıl?
Sende canm haberdar et kendindenKesinlikle ben de kafama takmıyorum zaten , bugün ne niyetle gittim ne çıktı karşıma , hayırlısı bakalım ya ne olacak , hayırlı gecelerin olsun. Bebişlere iyi bak
Hadiinbakalım inşallah kızlar ben iğne olmadan hamiş kalında banada destek olursunuzzzBende yeni üyeyim öncelikle herkese Merhabalar .Geçen cumartesi klomen bitiminde çatlatma iğnesi oldum sağ ve solda 2 Yumos varmış doktor öyle dedi 19/20 milim dedi ilk gün değil ama iki gündür bende de kasıkta batma yumurtalıklarım da psikolojik herhalde damar atıyor gibi geliyor . Akıntım da var yüzümde de sivilcelenme var düşünmek istemiyorum ama zor duruyorum nasıl bekleyeceğim . Allah yardımcımız olsun hepimizin
Benımde öyle oldu negatif cıktı bekle cnım Rabbimden herşey inşallah pozitife dönerbugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var
sonradan pozitife döndü mü peki kuzum senin?Benımde öyle oldu negatif cıktı bekle cnım Rabbimden herşey inşallah pozitife döner
Hayır maleseffsonradan pozitife döndü mü peki kuzum senin?
Aynılarını yaşadım bide halsızlık vardı tutmadı ama ayrıca testte 14günden oncekılere guvenme canım psıkolejın ıcın1 hafta oldu meraktan duramıyorumilk 4 gün kasık ağrısı çekmiştim şişlikle beraber şuan iki gündür hem bel hemde mide yanması çekiyorum yaşayan var mı böyle aşırı halsizim ayrıca test için haftaya cumartesiyi bekliyorum ama aynı şikayetlerle hamiş kalan var mı
Zaten bekliyorum canım valla ne zormuş bazen düşünmemeye çalışıyorum ama elim karnima gidiyor böyle değişik oluyorum .. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah tez zamandaAynılarını yaşadım bide halsızlık vardı tutmadı ama ayrıca testte 14günden oncekılere guvenme canım psıkolejın ıcın
Canım doktorun ne zaman dedıyse o zaman yap. Bende çatlatma iğnesi yaptırmıştım doktorum 14.günden sonra yanı 15.gün yaptırmamı söylemıstı bence dinle cunku psıkolejıkmen cok etkılıyormuş..benee aşılama yaptırıcam bır sonraki ayKızlar bugün iğnenin 12. Günü ve aşılamanın 10. Günü, biraz ağrım olduğu İçin dün ve bugün test yaptım sizce hiç koyulaşma var mı? Yoksa testin kendi çizgisi midir? Bu arada 2. Aşılamam, üstteki dün alttaki bugün
İnşallah canım ya beklemek yorucu yoksa herşey Rabbimden.Zaten bekliyorum canım valla ne zormuş bazen düşünmemeye çalışıyorum ama elim karnima gidiyor böyle değişik oluyorum .. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah tez zamandagelecek aya tutar inşallah sabır
Üzülme canım bir sonraki ay olur ınsallahh benimde öyle oldu. Nasıbımızde ne varsa o olur sen niyetini iyi tutDayanamadım 1 hafta oldu diye yaptım test silik çizgi bile çıkmadı . Sanırım bu ay da hüsran ne diyelim nasip kısmet
Rabbim kucağımızi boş bırakmasın inşallahÜzülme canım bir sonraki ay olur ınsallahh benimde öyle oldu. Nasıbımızde ne varsa o olur sen niyetini iyi tut
Amın canımRabbim kucağımızi boş bırakmasın inşallah
Valla adet olmazsan test yap dedi olursan da gel dedi gidicem ama ilk klomen ve çatlatma iğnesi sonuçta. Belki nasipse ikinci ayda olur bilemiyorum umudumu kesmiyorumAmın canımdoktora gıdecekmısın
Canım adet olunca gıt mutlaka benım kiste dönüştü o yüzden bu ay mola verdık reglım uzun sürdü. Nisanın sonuna dogru yapacağız tedavıyıValla adet olmazsan test yap dedi olursan da gel dedi gidicem ama ilk klomen ve çatlatma iğnesi sonuçta. Belki nasipse ikinci ayda olur bilemiyorum umudumu kesmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?