Dualarınızda bana yer açın, bu yeni süreç umarım hayırlı olur da oğluşum kardeşine kavuşurArkadaşlar ben başa döndümyarın itibari ile yeniden klomen tedavisine başlıyorum... Bakalım nasip, olmazsa başka yollar da denerim belki ... Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler
Canım hayırlısı olsun hakkında ınsallah bu sefer olur.. bugun 15.günüm bugun ıgneden sonraki adet olmadım henuz ?Arkadaşlar ben başa döndümyarın itibari ile yeniden klomen tedavisine başlıyorum... Bakalım nasip, olmazsa başka yollar da denerim belki ... Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler
İnşallahhhh yaa canımm herşey gönlünce olsunDualarınızda bana yer açın, bu yeni süreç umarım hayırlı olur da oğluşum kardeşine kavuşur
İnşallah kuzumm inşallahCanım hayırlısı olsun hakkında ınsallah bu sefer olur.. bugun 15.günüm bugun ıgneden sonraki adet olmadım henuz ?
Verdım 13.gün 091cıktı yarın randevu aldım bakalım canım ya dua etİnşallah kuzumm inşallah... Eğer çok merak ediyorsan bir kan testi ver .. ama bence bekle ... Ben bu ay öyle yapacağım hiç düşünmeyeceğim ödevlerimi yapıp bekleyeceğim çok merak etsek de ister istemez stres oluyoruz ve bu da çok etkiliyor ... Yine de sen bilirsin benim fikrim bu şekilde
Amiiin amiinİnşallahhhh yaa canımm herşey gönlünce olsun
Kendimde gördüğüm şey şu, acele edip 12. Gün kan verdim sonra acabalar kafamda yer etti ... Benimde 12. Gün 2'den küçüktü değer negatifti ve maalesef pozitif olmadı ... Sanırım beklemekten başka çare yok. Yarın umarım güzel haberlerini alırızVerdım 13.gün 091cıktı yarın randevu aldım bakalım canım ya dua et
Regl ne zaman oldun ben hala olamadımKendimde gördüğüm şey şu, acele edip 12. Gün kan verdim sonra acabalar kafamda yer etti ... Benimde 12. Gün 2'den küçüktü değer negatifti ve maalesef pozitif olmadı ... Sanırım beklemekten başka çare yok. Yarın umarım güzel haberlerini alırız
Bende oldum olucam diye hıssedıyorum herhalde bu ay olmadı benımde.. bıdahakı ay nasıp. Hacamat olacagım önce ama inşallahCumartesi, yani iğneden sonra 15.gün regl oldum ...
Hadi bakalım hep dediğim gibi bekleyip göreceğiz , hayırlısı... Hacamat neden yaptiracaksin peki?Bende oldum olucam diye hıssedıyorum herhalde bu ay olmadı benımde.. bıdahakı ay nasıp. Hacamat olacagım önce ama inşallah
Hamıle kalmak ıcınn cok iyi benım tanıdıgım ıkı kişi öyle gebe kaldı ıkısııde problemlıydı bideHadi bakalım hep dediğim gibi bekleyip göreceğiz , hayırlısı... Hacamat neden yaptiracaksin peki?
Hiç duymamıştım, sen de dene bakalım işe yarayacak mıHamıle kalmak ıcınn cok iyi benım tanıdıgım ıkı kişi öyle gebe kaldı ıkısııde problemlıydı bide
Canım ne yaptın, sonuç ne oldu epeydir sesin çıkmadı?Hamıle kalmak ıcınn cok iyi benım tanıdıgım ıkı kişi öyle gebe kaldı ıkısııde problemlıydı bide
Hamıle degılım canımm hala reglım gelıyor ama 12.günüm tam regl olunca doktorw gıdecegım nisan ayında devam edicez tedavıye. Ya sen sen ne yaptın canım?Canım ne yaptın, sonuç ne oldu epeydir sesin çıkmadı?
12 gündür regl misin? 10 günden fazlası hastalık belirtisidir diye biliyorum bir doktora gitmelisin bence bir an önceHamıle degılım canımm hala reglım gelıyor ama 12.günüm tam regl olunca doktorw gıdecegım nisan ayında devam edicez tedavıye. Ya sen sen ne yaptın canım?
Canım ıgne etkısı hemen gecıyormukı? 14günden önce yapılan testlere guvenmeyın diyorlar ki doktorumda aynısını dedi bana. Sende cok sevınme sonra cok büyük hayal kırıklıgı.. aynısını bende yaptım cok uzuldum ınsallah vardır ya nasıp işte. 2.iğnen dimi?Ben ayın 11'inde yeniden çatlatma iğnesi oldum. Ancak idrarda yanma kaşıntı ve akıntı şikayetiyle doktora,acile, gittim. Doktor beta HCG de istemiş. Ve 23 çıktı... Enfeksiyon da yok, durumumu söyledim igneden mi dedim kadın doğum uzmanına danıştı. Gebelik var iğne etkisi değil demiş kadın doğum uzmanısevinsem mi emin olamadım. Pazartesi günü yeniden test yaptıracağım. Bakalım hayırlısı Allah'tan dua et benim için ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?