Aynen canım pazartesı en doğrusu. İnşallah hamişsindir haber et banada3. İğne, ben de öyle düşünüyordum ama kadın doğum doktoru iğne etkisi değil demiş, bilemiyorum, yine her zamanki gibi bekleyip göreceğiz. Kendi doktorum da testi tekrar edelim dedi.pazartesi ola hayrola
Benim adet düzeni açısından herhangi bir sıkıntım olmadı. Hepsinin süresi de zamanı da normaldi.Aynen canım pazartesı en doğrusu. İnşallah hamişsindir haber et banadapekı öncekı iğnelerinde reglın nasıl oldu? Sorması ayıp. Benım normalde 5gün sürerdi hala bıle devam edıyor.. özürlü sayılıyorum zaten normal hayatıma döndüm de. Sol yumurtalıgımda yumurta kalmış dedi doktor. Az mıktarda peçeteye silinde geliyor adet düzenleyıcı kullanıyorum
İnşallah bakalım bu ay kesinlikle test ne kan ne idrar yapmayacağım günün gecmesini bekleyeceğim diyordum ama doktor yapmış, yüreğime yine umut tohumları ektiler... Allah büyüktür, Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallahBenim adet düzeni açısından herhangi bir sıkıntım olmadı. Hepsinin süresi de zamanı da normaldi.
Canm ikizlere hamileyim ben iğnenin 13. Günü öğrendim iğne etkisi 10. Günden sonra kesin gidiyor 12 günden sonra net sonuç veriyor doktorum öle dedi ve aşırı güvenilir doktorum Allahım bu ay yüzünü ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün ins bugün keseleri gördüm ikiz diyince şaşırdım çift yumurta ikizleriYumurtalama ve çatlama adet döngüsünü etkilerdir elbette , dediğim gibi içini ferah tut. Dua et bol bol cumaya az kaldı zaten inşallah güzel haberler ile geleceksin
Ayy ne güzel çifte mutluluk, Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallahCanm ikizlere hamileyim ben iğnenin 13. Günü öğrendim iğne etkisi 10. Günden sonra kesin gidiyor 12 günden sonra net sonuç veriyor doktorum öle dedi ve aşırı güvenilir doktorum Allahım bu ay yüzünü ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün ins bugün keseleri gördüm ikiz diyince şaşırdım çift yumurta ikizleri
Yaaaa cok sevındımmmCanm ikizlere hamileyim ben iğnenin 13. Günü öğrendim iğne etkisi 10. Günden sonra kesin gidiyor 12 günden sonra net sonuç veriyor doktorum öle dedi ve aşırı güvenilir doktorum Allahım bu ay yüzünü ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün ins bugün keseleri gördüm ikiz diyince şaşırdım çift yumurta ikizleri
Allahım inşallah sana güzel haberler almayı nasip etsin canm gelecek ay buraya hamileyim yazarsın inşallah ben tam iğnenin 12. Günden sonra kasık agrisindan bacak ağrısından sırt ağrısından öldüm 4 marta adet olmam gerekti ben ayın 1.inde tam öğrendim iğnenin 13. Gün 2 günde bı kan verdim yükseldi cnm eğer iğne olursa düşermis çok şükür yükseldi sonra günüm geçti doktora gittim kese küçük dedi alttan ultrason baktı küçük ve iki kese ama tam ikiz diyemem dedi geri bugün gittim büyümüş benm bebisler ikiz dedi bı sevindim gör Allahım hep bu mutluluğu nasıp etsin inşallahAyy ne güzel çifte mutluluk, Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallahbenim bugün iğne sonrası 6. Gün daha , idrar yolu enfeksiyonu olabilirim düşüncesi ile gittim gebesin dediler ama iğne olduğumu da söyledim doktor iğne etkisi değil dedi. Bakalım sevinemiyorum da aklımda acaba var , umarım doğrudur düşündükleri, pazartesi bir daha test istedi doktor. Zaten haftaya çarşamba adet olmam gerekiyor. Bakalım Allah büyüktür. Sen hamilesin ya duan kabul olur bana da dua et emi
Ayy ne güzel çifte mutluluk, Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallahbenim bugün iğne sonrası 6. Gün daha , idrar yolu enfeksiyonu olabilirim düşüncesi ile gittim gebesin dediler ama iğne olduğumu da söyledim doktor iğne etkisi değil dedi. Bakalım sevinemiyorum da aklımda acaba var , umarım doğrudur düşündükleri, pazartesi bir daha test istedi doktor. Zaten haftaya çarşamba adet olmam gerekiyor. Bakalım Allah büyüktür. Sen hamilesin ya duan kabul olur bana da dua et emi
Yaaaa cok sevındımmmhayırlı olsun canımm iğneylemi oldun
İnşallah canım benim inşallahAllahım inşallah sana güzel haberler almayı nasip etsin canm gelecek ay buraya hamileyim yazarsın inşallah ben tam iğnenin 12. Günden sonra kasık agrisindan bacak ağrısından sırt ağrısından öldüm 4 marta adet olmam gerekti ben ayın 1.inde tam öğrendim iğnenin 13. Gün 2 günde bı kan verdim yükseldi cnm eğer iğne olursa düşermis çok şükür yükseldi sonra günüm geçti doktora gittim kese küçük dedi alttan ultrason baktı küçük ve iki kese ama tam ikiz diyemem dedi geri bugün gittim büyümüş benm bebisler ikiz dedi bı sevindim gör Allahım hep bu mutluluğu nasıp etsin inşallah
İnşallah öle olur ama öncelik sağlıklı olsun kucağımıza olsun yeter kuzum darısı isteyen herkeseİnşallah canım benim inşallahhayırlısı bakalım Rabbim büyüktür. Senin adına da çok ama çok sevindim inşallah sağ sağlim ikisini de kucağına alırsın. Biri kız biri de erkek olursa tadından da yenmez hani
Amin amiin inşallahİnşallah öle olur ama öncelik sağlıklı olsun kucağımıza olsun yeter kuzum darısı isteyen herkese
İlk gün 58 çıktı cnm iğnenin 14. Gün dayanamadım yükseldi mi diye baktım 85 oldu sonra 2 gün sonra tekrarladım 308 oldu canm sonradan da 5 gün sonra kese gözüktüAmin amiin inşallahilk kan testi verdiğinde ,yani 13. Gün demiştin ya, beta HCG değeri kaç çıkmıştı sonraki testlerde düzey kaça çıktı ?
Benim şu an iğnenin 6 günü, yani senden 7 gün önce baktırmış oldum, ben istemesem de , 23 çıktı. Sence normal mi ? Hala iğnenin etkisidir diye yoruyorum ama doktor çok umutvari konuştu. Kafam karıştı, hayırlısı düşünmeyeceğim daha fazlaİlk gün 58 çıktı cnm iğnenin 14. Gün dayanamadım yükseldi mi diye baktım 85 oldu sonra 2 gün sonra tekrarladım 308 oldu canm sonradan da 5 gün sonra kese gözüktü
Merhabalar gözünüz aydın gönlünüz hep ferah olsun . Maşallah öncelikle ,sizin tedavi şekliniz neydi acaba ?Canm ikizlere hamileyim ben iğnenin 13. Günü öğrendim iğne etkisi 10. Günden sonra kesin gidiyor 12 günden sonra net sonuç veriyor doktorum öle dedi ve aşırı güvenilir doktorum Allahım bu ay yüzünü ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün ins bugün keseleri gördüm ikiz diyince şaşırdım çift yumurta ikizleri
Canm doğruyu demem gerekirse doktorlar 7 10 gün iğne etkisi diyor 12. Gün tam net çıkar çünkü bak zaten döllenme 2 gün içinde oluyor sonra yerleşme 7 ve 10 gün sürüyor hani o yüzden bekle derim canm ne umitlen ne de ümidini kır sabır et dua et bekle hayırlı haberler alırsın ins ben adet günümü bekleyecektim ama iğnenin 13. Gün bı iştah ve ben 3 litreden fazla su içtim ondan anladım cnm o gecede sancı sancı gör sen sonrada böle güzel haberler aldım işte kuzum sende ve isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbimBenim şu an iğnenin 6 günü, yani senden 7 gün önce baktırmış oldum, ben istemesem de , 23 çıktı. Sence normal mi ? Hala iğnenin etkisidir diye yoruyorum ama doktor çok umutvari konuştu. Kafam karıştı, hayırlısı düşünmeyeceğim daha fazla
Haklısın ben de senin gibi düşünüyorum ama bugünkü doktor kafamı karıştırdı. Hayırlısı Allah'tan , mevlam görelim neyler neylerse güzel eylerCanm doğruyu demem gerekirse doktorlar 7 10 gün iğne etkisi diyor 12. Gün tam net çıkar çünkü bak zaten döllenme 2 gün içinde oluyor sonra yerleşme 7 ve 10 gün sürüyor hani o yüzden bekle derim canm ne umitlen ne de ümidini kır sabır et dua et bekle hayırlı haberler alırsın ins ben adet günümü bekleyecektim ama iğnenin 13. Gün bı iştah ve ben 3 litreden fazla su içtim ondan anladım cnm o gecede sancı sancı gör sen sonrada böle güzel haberler aldım işte kuzum sende ve isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim
Allah razı olsun canm darısı herkese inşallah ben 6 aylık evliyim her ay düzenli adet olurum hiç şaşmaz ama bı ara kimyasal gebelik yaşadım ve sonra sancı hissettim doktora gittim direk bizim tüm ailemizin doktoru bana folik asit kullan dedi gebelik düşünüyorsan ben bebek düşünüyorum dedim sonra bana sadece klomen yazdı sonra o ay olmadı çünkü birde eşimle çok yanyana gelemedik düzgün sonra 3 Şubat'ta regl oldum hastaneye gittim klomen verdi yine kullandım sonra 11. Gün estrofem ve duphaston yazdı ben 16 Şubat'ta gittiğimde geri 4 yumurtam vardı cnm iğne vuruldum ama yumurtanın biri igneden bı gün önce catlamisti sonra iğnenin 32 ve 43 saatlerinde eşimle beraber olduk sonra gün asirj devam ettim ama 18 Şubat'ta doktora gittim yumurtaların çatlamış hepsi dedi zaten çok aşırı derecede adet sancısı çekmiştim hissetmiştim catladigini 19 Şubat'ta duphaston kullandım 1 Mart'ta gebe olduğum kesinleşti canm bugünde ikiz gebeliğini öğrendim bu şekilde biraz uzun yazdım inşallah yardımcı olurum ve birde ilişkiden sonra 1 saat ful yattım hiç kalkmadim cnmMerhabalar gözünüz aydın gönlünüz hep ferah olsun . Maşallah öncelikle ,sizin tedavi şekliniz neydi acaba ?
Aynen kuzum ama insallh tutmuştur yumurtanın catladigini kontrole gittin mi doktora mutlaka git derim ve gün aşırı değerlendir cnm 3 gün kadar daha ben iğnenin 10. Gününe kadar öle yaptım ödev gibiHaklısın ben de senin gibi düşünüyorum ama bugünkü doktor kafamı karıştırdı. Hayırlısı Allah'tan , mevlam görelim neyler neylerse güzel eylerpazartesi ola hayrola inşallah güzel haberler veririm size
Doktor sadece iğnenin ertesi cuma , cumartesi pazartesi ve çarşamba önerdi sonrası ile ilgili bir şey demedi ve kontrole de çağırmadı. Neden çağırmadı bilemiyorum. Bu hesaba göre ben de iğnenin 7. Gününe kadar devam etmiş olurum. Doktorun tavsiyesi bu yönde , ama bir de senin dediğin gibi yapayım bakalımAynen kuzum ama insallh tutmuştur yumurtanın catladigini kontrole gittin mi doktora mutlaka git derim ve gün aşırı değerlendir cnm 3 gün kadar daha ben iğnenin 10. Gününe kadar öle yaptım ödev gibi
Kuzum yinede sen doktorunu dinle benm doktorum 1 hafta gün aşırı dedi ben 2 gün fazla yapmış oldum ama sen yinede doktorunu dinle kuzum kısmetse varsa zaten bı anda oluyor emin ol en önemlisi kafaya takmamak canmDoktor sadece iğnenin ertesi cuma , cumartesi pazartesi ve çarşamba önerdi sonrası ile ilgili bir şey demedi ve kontrole de çağırmadı. Neden çağırmadı bilemiyorum. Bu hesaba göre ben de iğnenin 7. Gününe kadar devam etmiş olurum. Doktorun tavsiyesi bu yönde , ama bir de senin dediğin gibi yapayım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?