3.5 yil once banka kredisi ile ev borcuna girdik birazda benim zorumla tam 3 yil bos yere kirada oturduk benim gayretimle alindi yoksa esime kalsa saf saf kirada otururdu.Evli abisi evlendikten 6 ay sonra ev almislar benim safa size ev bakalim diyorlar dillerinin ucuyla ama 3 yilda ev filan yok koku kurudu.Eltimin ailesi ne yakindik kirada oldugumuz evde ara ara gelirlerdi.3.5 yildir bu yeni eve adimlarini bile atmadilar.gecen aksam geldiler eltimin anne ve babasi bir sebeple daha kapidan iceri girer girmez evin yeri cik kotu demeye basladilar.babasi direk bana bedava verseler almam nerden buldun burayi dedi esim evde yoktu bisey demedim.esimde evde olsa bisey demezdi zaten.insanlara geri cevap veremiyoruz yuz yuze bakiyoruz aman kusturmeyelim diye ama masallah kimse bizim hakkimizda oyle dusunmuyor.agzina geleni soyluyor.o bedava versinler almasin :)aslinda bence ev alacagimizdan hic umutlari yoktu uzulduler galiba.evet evimizin semti merkeze uzak bir yerde eger o zaman ev almamis olsaydik bir 6 ay sonra istanbulda evler uctu gitti.benimki 3+1 su an 2+1 ler 250 tl.biz 155 e almistik.hayirli olsun burasi merkeze uzak ilerde satar daha iyisini alirsiniz dese guzel olurdu ama olmadi.:)begenmiyorlar evimizi bizi.