Çekememezlik

Çark etmek olmamış tabi ama nebileyim fikirleri değişmiş olabilir seninki ev alınca. Bu yüzden suçlanır mı bilmiyorum. Kiraya ciksalar hem kira odeyip, hem ev gecindirip, hemde ev almak icin para biriktirmekeri zor gibi o yüzden kiraya verirsek ev sahibi olamazlar diye dusunmuslerdir.

Günlerden bir gün..
Sen yine gelin kızla tstlı tatlı sohbet ederken;
Ona sevgilinle anlaştığınızı sana takılacaj altınlar dahi,
Bütün masrafları kredi çekip kendinizin üstleneceğini ailelere tek kuruş yük,olmamaya karar verdiğinizi söyle /
Sonra da izle bakalım

Abin de desin herkesim bütçesi farklıdır madem öyle git zengin biriyle evlen yarın öbür gün kız kardeşimin eşi belki karısına araba aşacak o Zaman da onun içinde mi inat edeceksiniz illa ondan da istiyoruz diye hep böyle kıyaslamamı yapacaklar ayrıca sizin sevgilinizin aldığı ev filan onlara kim söylemiş

Hay çok yaşayın.
Bnm de anlam veremediğim şey o büyük abimn evi olsa deseler bizde ev istioz tamam da benm evlenecek olduğum kişi ile kıyaslama niye anlamış değilim
Islerine gelmiyo buyuk abiyle kiyaslanmak cunku onda birsey yok.Aileniz adaletli davranip buyuk oglana neyse sizede o altin esya esit ceyiz almazsada kendi ayiplari.

aile bunları söylerken abinizin kız arkadaşı hiç mi utanmıyor acaba?

görücü usulu mu yoksa sevgililer miydi?

Bazi seylerin sadece sevgiliniz ve sizin aranizda kalmasinin zamani gelmemis mi? Madem boyle bi huyu var foto falan atmayin. Diyelim ki ev alindi, hic kimseye soylemeyin. Soylemezseniz nereden bilecekler. Oyle herseyi de bilmeleri sacma yani.

Benim ailem nişanlımın ailesinden böyle bişey talep etse ben çok utanırdım hele ki nişanlımın durumu olmadığını bile bile bunu yapmışlarsa daha çok utanırdım. Yazacak başka bişey bulamadım.

Ev alırsak düğün yapamayız sadece nikah olur dese abiniz .

Ayy ne kadar terbiyesiz bir aile, senin erkek arkadaşının parası varmış almış, abinin durumu yokmuş alamayacak durumda. Ben sizin yerinizde olsam açık açık bana her alınanı istiyorsun, ne diye benle yarışıyorsun sen diye bozardım onu.

Bence bırakın o açgözlü aileyi de kızı da... kökten çözüm. Yani kadın sizi kıskanacak diye abiniz sizin önce evlenmenizi bile istemiyor. İyi valla, hayatınızı sorunlu bir kıza göre ayarlayın ömür boyu. Kıskanırmışmış. Kendi sorunu. Hep derim, anormal olana uyulmaz, anormal olan normale uydurulur. Uyamıyorsa da kendi sorunu. Sizden daha çook şey istenir aman kızımız kıskanmasın diye, abinizde bu potansiyel var. Hayır, insan bu kadar çiğ insanlardan nasıl soğumaz ben onu anlamıyorum. Abinizin yerinde olsam "başlarım size de evinize de" der, resti çekerdim sanırım.

Her şeyi gelin hanımla paylaşmasan daha iyi olur gibi

İstediği her şeyi annesine aldırmaya çalışan çocuklara benziyor gelin

Bencede kızı almayın ne ınsanlar var ya yuh yanı bu devrde ekmek aslanın agznda mıllet ac bunlar ev ıstyr sankı bana kleoptra bı zahmet calıssın alsın hayret ya ınsanlar kac sene calısyrda alamıyr klaydı sankı

Bu zamanda ev almak kolaymıymışta öyle ev isteyip duruyorlar. O zaman gelininizin de babası taşın altına elini koysun ve parayı bölüşerek bir ev alınsın sizin durumunuz el vermiyorsa, kızını kiralarda oturtmak istemiyorsa. Şimdiden böyleyse abiniz ileri de daha da zorlanır baksanıza "benden önce evlenme sana yapılan altınların aynısını ister" bile demiş.
Yani aslında abiniz de durumun farkında ama neden nişanlısıyla ciddi bir şekilde konuşmuyor bu konuyu?

Onlarin yaptigi sacmaligin ta kendisi herkesin maddi gucu bir olamaz yani ,madem oyle ya bastan isteselerdi ya da kiz abini secmeseydi...sen bir yatirim yaptirmissin, uzun vadede borc odemekde zor...abinin gucu olsa abinde yapar...ama aileler tanismamisken bile herseyi herkesin duymasida sacma bence aile icinde kalsaydi keske, kardesimin sevgilisi ev aldida nedir ta dunurlere gidiyor laf hic gerek yok...

ovvv bu ne ya. bu olanları annen baban biliyo mu peki. bilmiyosa anlat. ve mümkünse o kızdan uzak dur. düşman başına

Akil var mantik var. Buyuk abine annen baban ev almis olsa konussalar anlicam. Senin o cocukla olacaginin garantisi yokken bile bu kiskanclik niye? Hem onlara ne senin sevgilinden! Bence yol yakinken sbin vszgecsn. Yarin obur gun neler yaparlar. Bunlsr besdikteki bebegi bile kiskanirlar.

kafanı yorma sen onlardan sonra evlensende sana takılan kadar olana kadar ortalığı karıştırır o aile mümkünse o aile ile bağınız kopsun yoksa abin ilerde çok sıkıntıya düşer ayrıca dedikodu eksik olmaz yaşayan bilir bacım böyle iki lafının biri para ise hayır gelmez zaten pek hayırla işi yok gibi kime nasıl çaka satarım derdinde gibiler

Canim madem cekememezlik var ne diye senin sevgilinle olan hersey o tarafa gidiyor. Adaleti falan geç. Sen durumu olan sevgili bulmussun. Senin abinin durumu yok. Valla artık abinin resti çekmesini vakti gelmiş geçiyor bile. Senin abin desin ki bizde adet söyle karşı taraf alıyor evi. Kız kardeşim sevgilisine aldırdı. Bana da siz ev alin desin :) ev alıyorsanız ben de evleniyorsun desin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…