- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Okurken bile sinir oldum. Ne oldu acaba, konustunuz mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar ilginç insanlar var sitede..kıyafet alışverişi diye birşey olur mu ?herkesin teni bedeni farklı,bir cilt hastalığı olabilir ya da mikrobik bişey hangi çağda yaşıyoruz allahaşkına bu işler annemler zamanında kalmadı mı ya hu
Okurken bile sinir oldum. Ne oldu acaba, konustunuz mu?
Evde değillerdi bugün .
Faceden mesaj attım sevgilisiymis facede .
Bilmiyorum ne olduğunu ..
Akibeti belli değil.. :)
Ne yazmıştınız Facebook'ta?
Konuyu açmış mıydınız yoksa öylesine mi yazmıştınız?
Siz sitedeki bit pazarı bölümünden bihabersiniz sanırımne kadar ilginç insanlar var sitede..kıyafet alışverişi diye birşey olur mu ?herkesin teni bedeni farklı,bir cilt hastalığı olabilir ya da mikrobik bişey hangi çağda yaşıyoruz allahaşkına bu işler annemler zamanında kalmadı mı ya hu
İsmini yazdim sadece canim o da sevgilisiyim dedi.
Yüzüne soylemek istiyorum .
Siz sitedeki bit pazarı bölümünden bihabersiniz sanırım![]()
Daha neler siz kuzeninize vereceksiniz o da arkadaşına verecek hiç olacak iş mi bu? kız bir de baya gezmiş ceketle. Hem nasıl birebir uyuyor bunlar anlamadım valla. Vermeyin bu kadar yani daha öncede geç gelmiş eşyaların yani kullanmasan tamam hediye edersin kullanır da ben giymekten olduğum birşeyi birine vermem ben de isteyip giymem yani. bir ceket düşünün 3 kişiye birden oluyor belki aynısından kızda da vardır.
eskiye rabet olsaydı bit pazarına nur yağardı deyip konuyu kapatayım..hayır bilmiyordum :))Siz sitedeki bit pazarı bölümünden bihabersiniz sanırım![]()
ben almayayım,madem çok enfes siz yemeye devam edinYok kalmadı 2015 oldu ama biz devam ediyoruz dağda yaşadığımızdan .
Taş yiyoruz tahta yiyoruz biz.
Enfes oluyor tavsiye ederim.
bunu koz olarak kullan tartış bağır çağır ki bir daha bir şey isteme yzü kalmasın...sinir oluyorum böyle tiplere ya...Kızlar malum kuzenimi hatırlayanlar vardır sürekli bir sey isteyip zarar verir getirirdi.
Hayir demeyi bilmeyen ben verirdim bu ara hatta bayadir vermiyordum iki hafta önce ceketimi ve pantolon istedi benden.
Cekette kaliteli oldukça güzel bir ceket sadece 2 kere giyindim sevgilisiyle buluşacak diye verdim.
Daha gelmedi bunlar.
Az önce faceye girdim bir kizin fotografi cikti karsima Kuzen beğenmiş fotografi .
Kizin üstüne bakmamla şoka girmem bir oldu benim ceket bu kizin üstünde .
Siniftan yakin arkadasi kuzenin.
Hemen aradim kapaliydi telefonu.
Kizlar sinir oldum cildiracagim.
Ben giymeye kiyamadim ceketi baktim elin kizinin üstünde.
ben almayayım,madem çok enfes siz yemeye devam edin![]()
Son durum nedir istedin mi ceketini?Wöwöwöwö
o almiim diyo no no no ben o manada gönderdimWöwöwöwö
Wöwöwöwö