Ceketini başkasında görmek.

Yok kalmadı 2015 oldu ama biz devam ediyoruz dağda yaşadığımızdan .
Taş yiyoruz tahta yiyoruz biz.
Enfes oluyor tavsiye ederim.
ne kadar ilginç insanlar var sitede..kıyafet alışverişi diye birşey olur mu ?herkesin teni bedeni farklı,bir cilt hastalığı olabilir ya da mikrobik bişey hangi çağda yaşıyoruz allahaşkına bu işler annemler zamanında kalmadı mı ya hu

ne kadar ilginç insanlar var sitede..kıyafet alışverişi diye birşey olur mu ?herkesin teni bedeni farklı,bir cilt hastalığı olabilir ya da mikrobik bişey hangi çağda yaşıyoruz allahaşkına bu işler annemler zamanında kalmadı mı ya hu
Siz sitedeki bit pazarı bölümünden bihabersiniz sanırım:KK51:

Daha neler siz kuzeninize vereceksiniz o da arkadaşına verecek hiç olacak iş mi bu? kız bir de baya gezmiş ceketle. Hem nasıl birebir uyuyor bunlar anlamadım valla. Vermeyin bu kadar yani daha öncede geç gelmiş eşyaların yani kullanmasan tamam hediye edersin kullanır da ben giymekten olduğum birşeyi birine vermem ben de isteyip giymem yani. bir ceket düşünün 3 kişiye birden oluyor belki aynısından kızda da vardır.

Baskasinda olmasi zor bir ceket maalesef.
Bulunduğumuz şehirde magazasi bile yok o markanin.
Ben hayir diyemiyorum işte :(
Daha neler siz kuzeninize vereceksiniz o da arkadaşına verecek hiç olacak iş mi bu? kız bir de baya gezmiş ceketle. Hem nasıl birebir uyuyor bunlar anlamadım valla. Vermeyin bu kadar yani daha öncede geç gelmiş eşyaların yani kullanmasan tamam hediye edersin kullanır da ben giymekten olduğum birşeyi birine vermem ben de isteyip giymem yani. bir ceket düşünün 3 kişiye birden oluyor belki aynısından kızda da vardır.

pek sanmıyorum ama sen yine de aynı ceketten o kızda da olma ihtimalini göz önünde bulundur da günahını almayalım

eğer ki dediğin gibi kuzenin o kıza vermişse de yüzüne açık açık söyle
yani ben olsam söylerdim sert çıkışırdım biraz

Ben kardeşime dahi hiç birseyimi vermem. Kendi kıyafetlerini giysin canım ne benmkilere salça oluyomus ki? Suç sizde. Vermeyeceksiniz Hoppa

Bitlendim de... Bir daha istemez. Benim bir arkadasım vardı yazın haftasonları hep bize gelir kalırdı havuza girerdik ama hic terlik getirmezdi benim terliklerimi alırdı bir daha da geri gelmezdi o terlikler. Bir keresinde ayağım kaşınıyor mantar oldum dedim bir daha istemedi terlik falan. Bana ne yaa ben vermek zorunda mıyım esyalarımı.

Kızlar malum kuzenimi hatırlayanlar vardır sürekli bir sey isteyip zarar verir getirirdi.
Hayir demeyi bilmeyen ben verirdim bu ara hatta bayadir vermiyordum iki hafta önce ceketimi ve pantolon istedi benden.
Cekette kaliteli oldukça güzel bir ceket sadece 2 kere giyindim sevgilisiyle buluşacak diye verdim.
Daha gelmedi bunlar.
Az önce faceye girdim bir kizin fotografi cikti karsima Kuzen beğenmiş fotografi .
Kizin üstüne bakmamla şoka girmem bir oldu benim ceket bu kizin üstünde .
Siniftan yakin arkadasi kuzenin.
Hemen aradim kapaliydi telefonu.
Kizlar sinir oldum cildiracagim.
Ben giymeye kiyamadim ceketi baktim elin kizinin üstünde.
bunu koz olarak kullan tartış bağır çağır ki bir daha bir şey isteme yzü kalmasın...sinir oluyorum böyle tiplere ya...

Back
X