Gelenler sosyal hizmet yetkilileri olabilir mi? Velayet hakki doganlarin kosullari inceleniyordur, kendine ait odasi vs var mi? gibi.
Sormayi unuttum dava devam ediyor mu?
Yo hayır neden alsın elınden
Hayat kadını olan bır anneden bıle cocugu alınmıyor artık.
Eger annenın belgelı alkol ve uyusturucu sorunu yoksa.
Arkadasınız sormamıs mı neden nıcın nereden geldınız dıye?
Psikolog eğer, mahkemenin atadığı bir psikologsa çocukta gördüğü anormallikleri belirtmek zorunda ama ortada bir velayet davası yok sanırım.sosyal hizmetlerden geldiğini çocuğunuzun ne durumda olduğunu inceleyeceklerini eğer kötü durumdaysa devletin sahipleneceğini söylemişler
arkadaşım da anlatmış burası annemin evi , oğlumun babasının verdiği nafakayla geçiniyoruz falan diye anlatmış perşembe günü avukat ve psikologla sosyal hizmetlere gideceklermiş
benimde aklım acaba psikolog çocukta bişey gördü de psikolog mu şikayet etti diye geldi eğer şikayetse bu durum
Ortada sıddet , tacız vs varsa da olumsuz etkılenır. Ancak ben olsam vermemek ıcınde elımden gelende herseyı yaparım 9 yasında bır cocuk mumkun degıl cocuk esırgemede saglam bır psıkolojı ıle kalsın.Neden bosanmıyor arkadasınız, bıraksın adamısosyal hizmetlerden geldiğini çocuğunuzun ne durumda olduğunu inceleyeceklerini eğer kötü durumdaysa devletin sahipleneceğini söylemişler
arkadaşım da anlatmış burası annemin evi , oğlumun babasının verdiği nafakayla geçiniyoruz falan diye anlatmış perşembe günü avukat ve psikologla sosyal hizmetlere gideceklermiş
benimde aklım acaba psikolog çocukta bişey gördü de psikolog mu şikayet etti diye geldi eğer şikayetse bu durum
Bence arkadaşınız da iyi değil, adam boşanmak istiyor; hayatına devam etmek istiyor. Ortada bir çocuk var, neden çocuğu da perişan ediyorsun bu hengamede? Bırak boşan. Bu bile çocuğu yıpratmıştır. Boşanmak istemeyen bir anne, boşanmak isteyen bir baba...
Psikolog eğer, mahkemenin atadığı bir psikologsa çocukta gördüğü anormallikleri belirtmek zorunda ama ortada bir velayet davası yok sanırım.
Evlilik içi ne yaşadılar ne yaptılar bilmiyorum ama ne parası, ne kadar istiyor ki? Mahkeme bile vermiyorsa o tazminatı belki katşı tarafında haklılık payı vardır. Eğer çocuğu boşanma konusunda koz olarak kullanıyor, ebebeyn ve çocuk ilişkisine anne zarar veriyorsa bu sebepten karşı taraf şikayette bulunmuş olabilir -ki böyle bir şey varsa baba kesinlikle bu konuda haklı olur. Boşanma hususlarında çocuğu ortada bırakmaya kesinlikle karşıyım.MALASEF ÇOK KONUŞTUM ÇOK ANLATTIM BOŞAN ŞU ADAMDAN DİYE YOK İLLA İSTEDİĞİ PARAYI VERMEZSE BOŞAMAZMIŞ MAHVEDİYO KENDİNİ DE ÇOCUĞU DA MALASEF
sosyal hizmetlerden geldiğini çocuğunuzun ne durumda olduğunu inceleyeceklerini eğer kötü durumdaysa devletin sahipleneceğini söylemişler
Evlilik içi ne yaşadılar ne yaptılar bilmiyorum ama ne parası, ne kadar istiyor ki? Mahkeme bile vermiyorsa o tazminatı belki katşı tarafında haklılık payı vardır. Eğer çocuğu boşanma konusunda koz olarak kullanıyor, ebebeyn ve çocuk ilişkisine anne zarar veriyorsa bu sebepten karşı taraf şikayette bulunmuş olabilir -ki böyle bir şey varsa baba kesinlikle bu konuda haklı olur. Boşanma hususlarında çocuğu ortada bırakmaya kesinlikle karşıyım.
Nasıl hakim boşamıyor, adam boşanmak istiyor hakim gerek yok mu diyor anlamadım.
Vallahi kusura bakma cankm ama Allah arkadaşının kocasına sabır versin. Bin lira nafaka az değil. Bir ev parası vermek ne demek yahu? Kayınpederin evi de arkadaşını hiç ilgilendirmez kusura bakmasın ama adam çalışmış kazanmış almış, arkadaşın da hazıra konacak. Şuan o evde kocasının babası ölmediği sürece bırak torunu adamın kendi oğlunun da hakkı yok. Çocuğunu çok düşünüyorsa çalışsın kazansın, oğluna ev alsın. Çok çirkin şeyler bunlar. Bu da o çocuğu kullanmak oluyor. Kaldı ki daha 9 yaşındaki çocuğun üstüne ev olmaz. Elini vicdanına koy düşün canım, hak mı adamın çalışıp kazandığının üzerine hayat kurmak?Valla arkadaşım madem boşayacaksın beni bari bir ev parası ver diyo adamın yok bişeyi bir kuru maaşı var ona göre de hakim 1000 nafaka yazmış ama kp var 5 tane evi birini benim çocuğama versin diye tutturdu ölünce zaten senin çocuğunun diyorum bırak boşan kafan rahat etsin diyorum yok boşanmıyor.
Çocuk anne de boşanmadığı için baba bi kaç kez tehdit etti çocuğu alıcam senden dava açıcam diye acaba o mu şikayet etti huzursuzluk yaratmak için.
Vallahi kusura bakma cankm ama Allah arkadaşının kocasına sabır versin. Bin lira nafaka az değil. Bir ev parası vermek ne demek yahu? Kayınpederin evi de arkadaşını hiç ilgilendirmez kusura bakmasın ama adam çalışmış kazanmış almış, arkadaşın da hazıra konacak. Şuan o evde kocasının babası ölmediği sürece bırak torunu adamın kendi oğlunun da hakkı yok. Çocuğunu çok düşünüyorsa çalışsın kazansın, oğluna ev alsın. Çok çirkin şeyler bunlar. Bu da o çocuğu kullanmak oluyor. Kaldı ki daha 9 yaşındaki çocuğun üstüne ev olmaz. Elini vicdanına koy düşün canım, hak mı adamın çalışıp kazandığının üzerine hayat kurmak?
Tebrik ederim seni. Arada çocuk varsa her ne olursa olsun, önce çocuğun çıkarları gözetilmeli. Ev istemesi de çocuğun çıkarı için olabilir ama daha çocuk 9 yaşında, böyle şeylerin ortasına atılmamalı.Kesinlikle canım ama anlatamıyorum ben 2 çocukla tak diye boşadım adamı işe girdim ekonomik gücümü de aldım o tek çocukla çalışmıyor mesleği olmasına rağmen bütün bu sorunları kendi yaratıyor işte ama anlamıyor şimdi de bu sorun çıktı bakalım inşallah bir sıkıntı olmaz
ilgilendiğin için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?