- 19 Aralık 2020
- 34
- 21
- 3
- Konu Sahibi zorhayattttt
-
Çocuk yok 1 yıl bile dolmamıştı evliliğim de eşyalarımI da henüz alamadım çünkü vermiyor hiç iletişim halinde de olmadımBirazdan cevap gelir. Bu konularda bilgisi olan, avukat arkadaşlar var forumda. Sen de bu arada ayrıntı verebilirsin. Mesela kaç yıllık evlilik, çocuk var mı, ortak edinilen taşınır taşınmaz mülk var mı vs.
Evet düğünde takılan takılar CD fotolarla ispatladım ama cevabı meraktayım o yüzden başından geçenlere sormak istedimDüğünde takılan takılarsa yargıtay kararı var geline ait.
Evet var kendisine de sordum ama tabi kesin bir cevap vermiyor bende başından geçenler varsa diye merak ettim sorayım dedimAvukatınız var mı?
En sonki yargıtay kararında bilezik, kolye gibi kadınların kullandığı takıların kadına verileceğini ve çeyrek, tam ya da türevi altınların erkeklere verileceğini okudum.Evet düğünde takılan takılar CD fotolarla ispatladım ama cevabı meraktayım o yüzden başından geçenlere sormak istedim
Evet bende o şekilde okudum zaten hep en son Yargıtay kararlarına baktım ama bazı kişiler hakimin insiyatifine kalmış diyor bu durum can sıkıcı bir sorayım dedim başından geçmiş olan ya da bilgisi olan arkadaşlaraEn sonki yargıtay kararında bilezik, kolye gibi kadınların kullandığı takıların kadına verileceğini ve çeyrek, tam ya da türevi altınların erkeklere verileceğini okudum.
Avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama kısa süreli evlilik yapan üç tanıdığıma toplu nafaka çıktıÇocuk yok 1 yıl bile dolmamıştı evliliğim de eşyalarımI da henüz alamadım çünkü vermiyor hiç iletişim halinde de olmadım
neden çıktı? konu sahibini tenzih ederim meraktan soruyorum, yani çok kısa evli kalınmış eski eşe ömür boyu bakacaklar mı?Avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama kısa süreli evlilik yapan üç tanıdığıma toplu nafaka çıktı
Bizim süresiz nafaka ödeyenler grubumuz var yani ömür boyu nafaka ödemek istemeyen kişiler ve yakınları grup kurduk.Bir ya da iki ay evli kalıp kusur durumu da göz önünde bulunan arkadaşlar yirmi bin civarı toplu nafaka ödeyip boşandılar.neden çıktı? konu sahibini tenzih ederim meraktan soruyorum, yani çok kısa evli kalınmış eski eşe ömür boyu bakacaklar mı?
Bende şu ana kadar 15-16 ay kadar nafaka aldım almaya devam ediyorum kısa süre içinde işe gireceğim inşallah nafaka benim için önemli değil Ziynet eşyaları benim için daha önemli ailemin birikimi bütün hakkımız oradaBizim süresiz nafaka ödeyenler grubumuz var yani ömür boyu nafaka ödemek istemeyen kişiler ve yakınları grup kurduk.Bir ya da iki ay evli kalıp kusur durumu da göz önünde bulunan arkadaşlar yirmi bin civarı toplu nafaka ödeyip boşandılar.
Şuan tedbir nafakası alıyorsunuz, yoksulluk nafakası mahkeme bitimi eşinizin gelirinin dörtte bir oranında bağlanıyor. Tazminat ve altınları alırsınız bence, kadın mağdur edilmek istenmiyor arkadaşların davalarında yaşadıklarına göre bu sonuca vardım benBende şu ana kadar 15-16 ay kadar nafaka aldım almaya devam ediyorum kısa süre içinde işe gireceğim inşallah nafaka benim için önemli değil Ziynet eşyaları benim için daha önemli ailemin birikimi bütün hakkımız orada
Bakın bir avukat olarak söylüyorum, boşanma davalarında her olay kendine özgüdür, burada eksik anlatımla alacağınız bilgi ile bir yere varamazsınız. Bence gidin avukatınızla açıkça konuşun.Evet var kendisine de sordum ama tabi kesin bir cevap vermiyor bende başından geçenler varsa diye merak ettim sorayım dedim
Avukatınız iyise sorun yapmayınEvet düğünde takılan takılar CD fotolarla ispatladım ama cevabı meraktayım o yüzden başından geçenlere sormak istedim
Teşekkür ederimBakın bir avukat olarak söylüyorum, boşanma davalarında her olay kendine özgüdür, burada eksik anlatımla alacağınız bilgi ile bir yere varamazsınız. Bence gidin avukatınızla açıkça konuşun.
Hadi Hayırlısı inşallah Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesinSu
Şuan tedbir nafakası alıyorsunuz, yoksulluk nafakası mahkeme bitimi eşinizin gelirinin dörtte bir oranında bağlanıyor. Tazminat ve altınları alırsınız bence, kadın mağdur edilmek istenmiyor arkadaşların davalarında yaşadıklarına göre bu sonuca vardım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?