- 19 Aralık 2020
- 34
- 21
- 3
- Konu Sahibi zorhayattttt
-
Evet size çok kişi yazmış protokole yazdırın diye ama siz güvenmişsiniz keşke yazdırsaydınız en azından işinizi sağlama alırdınızNormalde boşandık ama bu şekilde yapacağını düşünmedim iyi niyetimin kurbanı oldum anlayacağınız
avukat alacağımı söyledi ya düşünün tek taşımı istedi manevi değeri var diyerek ama ben hakkım planı Alamadım ya çok duygusal bakmamak gerekiyor kadın olarak Malesef bunun kurbanı oluyoruzSakın pes etmeyin itiraz davasında alma gibi bi durum söz konusu ise sonuna kadar savaşın. Başında her şeyi kabul eden ne yapacağım ben onun parasını kendinin olsun diyen o kadar kişi sonrasında pişman oluyor ki.. Biz onlardan olmayalım
Zaten 100-200 TL için eşini boşayan insandan her şey beklenir gözlerini para bürümüş resmenavukat alacağımı söyledi ya düşünün tek taşımı istedi manevi değeri var diyerek ama ben hakkım planı Alamadım ya çok duygusal bakmamak gerekiyor kadın olarak Malesef bunun kurbanı oluyoruz
Sormayın ya Allahtan hakime söyledim eşim söz verdi vericem dedi Almadım ama dedim iyi ki demişim eğer dedi alamazsan dava açabilirsin onda bile bana tepki verdi beyefendiEvet size çok kişi yazmış protokole yazdırın diye ama siz güvenmişsiniz keşke yazdırsaydınız en azından işinizi sağlama alırdınız
Aşırı hayal kırıklığna uğradım saygısızlık yaptı küfür etti felan aileme saygısızlık yaptı üstüneZaten 100-200 TL için eşini boşayan insandan her şey beklenir gözlerini para bürümüş resmen
Hak sizden, bizden yana olsun inşallah Yarına kalsın ama yanlarına aslaa.Sormayın ya Allahtan hakime söyledim eşim söz verdi vericem dedi Almadım ama dedim iyi ki demişim eğer dedi alamazsan dava açabilirsin onda bile bana tepki verdi beyefendi
Alın benden de o kadar neler neler yaşadım bir bilseniz 2 kez bebeğimi kaybettim sırf onlar yüzüneAşırı hayal kırıklığna uğradım saygısızlık yaptı küfür etti felan aileme saygısızlık yaptı üstüne
Amin inşallah sabırlı ve kararlı olmak lazım bu süreçteHak sizden, bizden yana olsun inşallah Yarına kalsın ama yanlarına aslaa.
KesinlikleAmin inşallah sabırlı ve kararlı olmak lazım bu süreçte
Ah çok üzüldümAlın benden de o kadar neler neler yaşadım bir bilseniz 2 kez bebeğimi kaybettim sırf onlar yüzüne
Ama şuan daha huzurluyum varmış rabbimin bildiği eğer dünyaya gelseydi belki herşey daha kötü olacaktı evladımı bana karşı Dolduracaklardı belki ne malum. Çok şükür bu günlerimizeAh çok üzüldüm
Zaman geçtikçe bazı şeyleri daha net anlıyorsun üzülüyorsun ama daha gerçekçi bakıyorsun çok şükür inanıyorum hayırlısı böyleymiş diyorum bende .Çünkü gerçekten kabullenmek istemiyor insan ilk zamanlar olmaz diyorsun çok saçma bu yaşananlar ama malesef karşı taraf çoktan bitirmiş yoluna bakmış oluyorAma şuan daha huzurluyum varmış rabbimin bildiği eğer dünyaya gelseydi belki herşey daha kötü olacaktı evladımı bana karşı Dolduracaklardı belki ne malum. Çok şükür bu günlerimize
Kesinlikle öyle. Boyun eğmek yok kendi ayaklarımız üzerinde duracağız ve hakkımızı da alacağız rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah :)Zaman geçtikçe bazı şeyleri daha net anlıyorsun üzülüyorsun ama daha gerçekçi bakıyorsun çok şükür inanıyorum hayırlısı böyleymiş diyorum bende .Çünkü gerçekten kabullenmek istemiyor insan ilk zamanlar olmaz diyorsun çok saçma bu yaşananlar ama malesef karşı taraf çoktan bitirmiş yoluna bakmış oluyor
Ben zaten şuna anlam veremiyorum bir kadın erkeğe neden boyun eğer sever sayar değer verir bunlar çok güzel duygular ama maalesef karşı taraf bınu boyun eğmek olarak algılıyor .çok şükür sağlığımız yerinde ben zaten çalışan biriydim şimdi çalışıyorum yine eski ben olucamKesinlikle öyle. Boyun eğmek yok kendi ayaklarımız üzerinde duracağız ve hakkımızı da alacağız rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah :)
İspat önemli sanki burada.Düğünde takılan takılarsa yargıtay kararı var geline ait.
Kesinlikle öyle çok haklısınızBen zaten şuna anlam veremiyorum bir kadın erkeğe neden boyun eğer sever sayar değer verir bunlar çok güzel duygular ama maalesef karşı taraf bınu boyun eğmek olarak algılıyor .çok şükür sağlığımız yerinde ben zaten çalışan biriydim şimdi çalışıyorum yine eski ben olucambiz istedikten sonra hiç bir şey yoramaz bizi
Evet önemliİspat önemli sanki burada.
Ayyy canım benimki de öyle uçan kuşa borcu var üzerine de hiçbir şey yok aldatma dayak grup seks istemesi küfürler hakaretler ölüm tehditleri herşey var çalışıyor da güzel para kazanıyor ayda en az on bin ama SGK si başka bir yerden ve asgari ücret ne olur bilmiyorum7 sene olacak nerdeyse bosanali hala ortada birsey yok.. bir suru kisiyede borcu varmis onlarida odemiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?