Cektıgınız dertler sızın hayatınızı,görüsünüzü nasıl etkıledı ?

En büyük dostun önce Yaradan sonra kendimiz olduğunu öğrendim...

kotu aliskanliklar kotu aliskanliklardir. bilmedigin bir yere gidip hem onlardan kurtulabilecegini hemde mutlu olacagini dusunup yanilmamali insan. Nereye gittiginin degil kim oldugunun onemi var. Kendini birakamadigin ve vaz gecmedigin surece dunyanin obur ucunada gitsen dertlerinde pesinden gelir

dertlerim bana güçlü olmayı dik durmayı en yakınında olsa insanlara yaralarını göstermemeyi öğretti
hayatta yalnızsın ve herşeyi kendin yapmak zorundasın kimseden fayda yok bu zamanda ..

ben daha 21 yasindayim ama icimi derinden yaralayan derdimi bana en yakin olan insanlara yani arkadaslarima, kuzenlerime hatta kardesime bile hissettirmemeye ogretti bu hayat. yasadiklarimdan cok ders aldim ama her gecen gun keske bugunki aklima olsaydi da dun icin uzulmeseydim diyorum. Bazi hatalar, inisler gerek daha yuksege cikabilmek icin.. ama yukselmek icinde hata yapma fikrinde degilim bu yuzden bilgisizligin bilincinde olabildim ve elimden geldigi kadar kendimi gelistermeye verdim.. Inanin bilgisizligin bilincsizliginde olma kadar yarali birsey yok. Belki bu soyledigime hak vermeyen olur ama ben byle dusunuyrm..

Son düzenleme:
öğrendiğim şey ne ekersen onu biçersin ve gün gelir devran döner ve ve ve gün doğmadan neler doğar

18 yaşındayım.Annem kansere yakalandı,o evrede ananem kanser oldu ve vefat etti,pek çok kişiyi kaybettim,aldatıldım,kandırıldım.Ağladım yıprandım.
Tek şey öğrendim:Acılar insanı daha da güçlü yapıyor...
Erken yaşadım,ama her şeyin değerini de anladım.

başın sağolsun canım..öldürmeyen acı güçlendirirmiş..böyle böyle insanların gerçek yüzünü dostunu tanıyacaksın

Canim senin adina cok uzuldum. Allah sabir versin..

38 yaşındayım şu anda senden iki yaş küçük bir oglum var allah ikinizede tüm çocuklara uzun ömür versin. sana neden yazdım biliyormusun miniki kız şimdi acıların o kadar taze ki geçmez sanıyorsun ama inan bu gün ki kadar içini acıtmayacak 16 yaşında babamı kaybettim 3 ay aradan sonra erkek kardeşimi dünya yıkıldı sandım hiç sabah olmayacak bir daha gülemem sandım ama o buyuk yaradan varya o nelere kadır kı sevdigi kullarını sınar onlara kaldıracakları acıları verir hiç unutma her gecenin bir sabahı var. ünv okurken aşık oldum evlendim oglumun babasıyla tüm acılarıma merhem oldu güneşe ihtiyacım vardıya geldi ... sonra boşandık olmadı güneş ışınının fazlası zararlı biliyosun ben suna inanırım allah herkezi birinin karsısına bır amaç için çıkarır onuda mukemmel oglumu dogurayım acılarıma merhem olsun diye çıkardı misyonunu tamamlandı ve gitti hala çok iyi dostuz 5 yıl once kız kardeşim gögüs kanseri oldu delirdik agladık tepindik kabullendik hayatı sana verdikleriyle kabullenmelisin oda kabullendi direndi ve kurtuldu şimdi çok saglıklı hayat sadece dünyada kalmak degildir ki şimdi sen yaşamı kabullenmekle acıları kanıtsamakla başlıyorsun hayata öyle güzel şeyler yaşıyacaksın kı allah senden aldıklarını fazlasıyla yerine koyar inancını sevincini umudunu sakın yıtırme en büyük kayıp iste budur. BÜYÜK YÜREKLİ KÜÇÜK KIZ

bu arada unutuyordum şu nickini bence degiştirmen için en az iki nedenin var birincisi duyguların olmasa bu satırları yazıp içime işletemezdin ikincisi ben bu nick hiç sevmedim... banane sevmediysen dedigini duyar gibiyim DEGİŞTİR bir yerden başla ki sabah olsun

1.Çok konuşmuyorum,boş konuşmuyorum,herkesle her şeyi paylaşmıyorum.
2.Etrafımdaki gereksiz kalabalıktan kurtuldum.Dünya varmış.
3.Çok gezen tavuk ayağında pislikle gezermiş'i aklımdan çıkarmıyorum, düzgün hayat yaşayanlarla düzgünce hayatımı yaşamaya çalışıyorum.
4.Azimli ama hırslı değilim.
5.İlkinden sonra yapılan hataları affetmiyorum(affedemiyorum)
..... saymakla bitmiyor ya ööööf

Babama bile güvenemeyeceğimi öğrendim.Ana gibi yar olmazmışı öğrendim.Hak edene hak ettiğini verilmesi gerektiğini öğrendim.

kimseyle hayatımla ilgili konuşmuyorum özellikle akraba olan ama kan bağı olmayanlarla :)
daha mantıklı düşünüyorum ama daha az düşünüyorum
daha vurdumduymazım
yapılanı unutamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…